Gå til innhold

bardemil

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

bardemil sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Vært borte i tilsvarende. Demontert bakbremsen, rens, smør og juster før annen dyre deler byttes.
  2. Jeg har de delene som er avbildet, men det er bare et stort hull i den største av de, så de sitter ikke sammenskrudd og justerer ingen ting om man skrur på hjulet..
  3. Jeg har de delene som er avbildet over, men det mangler gjenger i den store delen, så å skru på tannhjulet funker ikke.. Skal det være sånn får vi sette det sammen igjen.
  4. Da er det tid for montering igjen. Justeringsskruen for håndbrekket har ikke noen justeringseffekt da den ikke har noen gjenger innvendig. Alle guidene viser til at den skal strammes og løsnes, men her vil det ikke skje annet enn at det roterer fritt.. Mangler jeg noe eller har de gått vekk fra denne justeringen på de senere modellene? Jeg har en '09
  5. Da kom skivene av, de satt ikke i bremseskoene, men rustet ved navet. Jeg hadde egentlig tenkt å bytte bremsesko, men måler det samme som de nye, er uten sprekker, synlige spor eller glassering. Har skifte da noe for seg? Tenkte å smøre opp uansett.
  6. Hammer eller sleggehardt? Hvor mye skal tannhjulet snurres?
  7. Jeg holder på og bytter bremser bak på d3. I guiden står det at man skal skru med en flat trekker på det lille tannhjulet vekk fra fjæren til trommelbremsen er løs. Hvor mye er det? Jeg får bare til en runde omtrent før tannhjulet står fast. Skiven er løs ift trommelen og kan roteres. Hvordan får man nå av skiven? Sitter bom fast. Jeg har komplett sett med bremsesko som skal på.
  8. Hvordan funker det ift at det vel er et begrenset volum for splinten å bevege seg i når man trekker den tilbake for å demontere hengerfestet? Jeg venter på et nytt, men skal se om jeg får det i orden uansett.
  9. Problemet er å få stangen ut av hengerfestet, om det ikke er motforestillinger til løsningen nevnt over prøver jeg å bore og dore det ut når det har ligget en uke til i bløt.
  10. Det var en meget god beskrivelse ift smørenippel. Skal det ikke egentlig sitte en fjær der også som presser låsesplinten ut? Den er kanskje rustet bort.. Hva koster brukte fester?
  11. Varme og lett hamring funket ikke. Det virker som om utløsertappen i topp sitter fast. Hvem forhandler thule hengerfeste?
  12. Nå står hele festet i diesel. Satser på at det gjør susen. Har banket litt, men det gjorde liten forskjell.
  13. Den lille utløsertappen på toppen må inn for å løse ut den store låsetappen. Det var brunt inni mekanismen.
  14. Da mangler det bare å få banket ned utløserpinnen på topp slik at låsetappen kommer ut. Blir det riktig eller bør jeg heller legge det i bløt noen dager først?
×
×
  • Opprett ny...