Jump to content
LRforum

Stig

LRF Society
 • Content Count

  7,795
 • Joined

 • Last visited

About Stig

 • Rank
  One life. Live it!

Contact Methods

 • Website URL
  http://landrover.blogg.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nes på Hedmarken

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nes på Hedmarken

Recent Profile Visitors

3,051 profile views
 1. Første treff ved googling...
 2. Det var altså en elektronisk speedometerdings, som skal kompensere for større dekk, som hadde streiket. Koblet den bare fra, og koblet sammen den originale gule speedometerledningen, så var alt i orden! Speedometeret viser litt for lite nå, men så lenge man er klar over dette, går det bra. Bilen er godkjent med 265/75R16.
 3. Hva mener de med «godkjent»? Hvilket regelverk er det?
 4. Avgang fra Mjøsbrua blir litt tidligere. Vi møtes 8.00 der.
 5. Påmeldt nå! Vi kommer tre stk. i en RR P38. Satser på telt. Lør-søn.
 6. Ok, så da er det ingen speedometersensor på transferkassa altså. ABS-lampa lyser ikke, og da kan det kanskje tyde på feil i selve instrumentet eller ledningen dit. Diagnosen er som sagt landroverosis... ;-) Har ikke diagnoseapprat til denne (ennå).
 7. Guttongen har fått landroverosis! Så han har hentet hjem en P38 fra Jørpeland. Den er kjent på forumet fra før, da QCNR hadde denne for 10 år siden. Speedometeret virker ikke. Noen typiske feilkilder? Km-teller virker heller ikke. Vi har sjekket at det er spenning på sensoren oppe på transferkassa (har forstått at dette er speedometersensor). Bilen senker seg slik den skal når man kommer opp i hastighet. Gjorde det ikke først, men plutselig begynte denne funksjonen å virke! Ble fortalt at speedometeret var litt av og på før det ble helt dødt. Noen tips? 1998 P38 4,6
 8. Noen som kjenner bilen eller hva man kan gjøre med det beskrevne problemet for å få bilen til å gå? Sitat fra annonsen: "Kort historikk;. Kjørte til byen og parkerte. Når jeg skulle hjem ville ikke bilen låse seg opp med fjernkontrollen. Når dette skjer skal man bruke nøkkelen ( settes i nøkkellåsen ) og resette systemet med en kode- du vrir nøkkelen i et spesielt system. Denne gangen ville ikke systemet resette seg og nøkkel og startsperre pratet ikke sammen. Trikset er vanligvis å bruke reserve nøkkel så er problemet vanligvis løst. Jeg hadde mistet reserve nøkkel. Jeg hadde en range rover mekaniker for å fikse dette, uten at han klarte å fikse problemet. Normalt skulle dette være et enkelt problem og ordne for kyndige...." Link til annonsen: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=182402911 Noen i Tromsø som evt. kan bistå med diagnose el.l.?
 9. Synd det "bare" er en kopi, men fint det er byttet til 200Tdi. Dumt de har "oppgradert" med noen helt uriktige setetrekk og midtkonsoll på dashen. Er ikke riktig for årsmodell eller Camel.
 10. Det ser ut til at det var løs mutter på jordinga til starteren.
 11. Har fått et startproblem. Hører bare et klikk når jeg vrir om nøkkelen. Se (og hør) video. Har utviklet seg fra å være en sjelden gang, til å være nesten hele tiden. Nå har bilen virket fint et par dager, men etter vask nå, så bare klikker det. Noen tips? Det er strøm nok på batteriet. Ingen feilkoder. IMG_4590.MOV
 12. Det finnes slike opplysninger i gamle brosjyrer. Her er noen på nett, om du ikke har tatt vare på dem fra 1973... https://www.veikl.com/documents/landrover/land-rover?FromYear=1973&ToYear=1973&Page=1&PageSize=25&Sort=2 (Her har jeg sortert på året 1973).
 13. Hvis selgeren påstod at den var 110’’ i akselavstand så har han ikke gjort hjemmeleksa si. Forøvrig har du rett i at denne nye Disco 5 er en fin bil.
 14. Det står i annonsen at dette passer RRC og Disco. Bakfjærene passer ikke her. Heller ikke til 90. De passer kun 110 og 130. Bare til info.
 15. Det er jo et merkelig paradoks at så mange snakker kun om hvordan den ser ut når det er funksjonaliteten som ble etterlyst når Defender gikk i graven. Denne har alt som den ordentlige Defenderen haddde, og utifra det jeg har lest, så blir denne enda bedre til å være Defender enn Defenderen noen hang har vært...
×
×
 • Create New...