Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Stig

LRF Society
 • Innholdsteller

  7 595
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Nøytral

Om Stig

 • Rang
  One life. Live it!

Contact Methods

 • Website URL
  http://landrover.blogg.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nes på Hedmarken

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nes på Hedmarken

Nylige profilbesøk

1 917 profilvisninger
 1. Stig

  Rullemaling skikkelig fy fy?

  Du finner trix på youtube. Jeg fant et triks jeg brukte på min bil da jeg rullemalte med vanlig Bengalakk. Trixet gikk ut på å bruke to ruller; en for påføring og en tørr rull til å glatte over.
 2. Stig

  Noen som kjenner til denne bilen

  Sivil girkasse og overdrive. Bare det er jo nesten verdt prisen.
 3. Stig

  Elektronisk medlemskort NLRK

  Jeg har fått SMS, men det gjaldt bare brukernavn og passord. Og det hadde jeg jo fra før...
 4. Spionbilder av det som trolig er den nye Defenderen! https://www.autoexpress.co.uk/land-rover/defender/19933/new-land-rover-defender-due-in-2020-fresh-spy-shots-of-the-iconic-4x4
 5. Stig

  Diesel Brothers bygger Defender.

  På Discovery (!) akkurat nå!
 6. Stig

  OverLand Rover Treff NLRK 2018

  Det tenkte vi også. Værvarselet hørtes ikke så veldig trivelig ut for kveldskos utendørs...
 7. Stig

  MOMBASA!

  Tja... jeg vet nå ikke helt...
 8. Stig

  Hvor kjøper dere smøremidler?

  Kjøper alt fra Biltema. De har "one shot" og girolje også. Gammelt (asfalt)jungelord: Å skifte ofte er viktigere enn prisen på oljekanna... Gammelt jungelord 2: vi blir ALDRI enige i en eneste diskusjon om olje...
 9. Stig

  OverLand Rover Treff NLRK 2018

  Jeg regner med å ta en tur, og håper at noen andre i familien slår følge, om ikke annet et par hunder. Tenker det blir sparkesykkeltur med hunder som trekkraft istedenfor biltur på lørdag.
 10. Stig

  Nye strømmålere hus.

  Konkurranseutsette strømnett? Særdeles dårlig idé. Sett deg litt inn i de enorme summene som må investeres, så skjønner du kanskje at det er fånyttes. Inntektene til nettselskapene er strengt regulert, med krav om effektivisering hvert år. De som driver dårligst har størst krav til effektivisering. Det er også noen som har foreslått lik nettleie for alle nettselskap. Kan ikke sammenligne fibernett og strømnett. Det burde vært monopol på fibernett og spør du meg. Det er jo idioti at fiberselskapene kommer og graver ned hvert sitt fibernett, gjerne med få ukers mellomrom. Et felles fibernett, åpent for alle innholdsleverandører hadde vært mye mer fornuftig. Og mer økonomisk. Lurer på om ikke det er slik i Sverige.
 11. Mulig skiltet er fra USA. Disco ble vel solgt fra 1994 der borte såvidt jeg husker.
 12. 1994? Hva er det med det årstallet? Disco kom jo noen år før dette da...
 13. Stig

  Trollsikkerhetstjenesten TST

  De har tilogmed kopiert skrivefeilen!
 14. Stig

  Nye strømmålere hus.

  Det er vel ikke helt riktig. Har du fastprisavtale, så har du samme pris uansett, og endring i pris skal normalt varsles 14 dager i forveien. Du kan også ha fastpris på f.eks. 3, 6 eller 12 måneder. Da er prisen fast i hele perioden. Det er ved avtale om spotpris at prisen følger spotmarkedet, altså endring i pris hver time utifra prisen på spotmarkedet. Det er ingen forskjell fra før, bortsett fra at nå blir man avregnet etter faktisk (målt) forbruk hver time. Før man fikk nye avanserte målere, ble forbruket avregnet etter en forbruksprofil, altså typisk forbruk pr. time for f.eks. husholdning. Derfor er avregning med nye målere faktisk mer riktig.
 15. Stig

  Nye strømmålere hus.

  "Det er dog ikke nødvendig å informere kundene om dette, da det stilles slike krav fra nettselskap (NTE) " Dette er det dummeste jeg har hørt. Det er tydeligvis fremdeles folk i bransjen som tror at nettselskapet er Gud (Og jeg har jobbet i nettselskap i mange år). Det er nettopp kommet strengere krav til personvern og datalagring. Dette gjelder også nettselskap, såfremt de ikke kan dokumentere at de er hevet over loven!
×