Gå til innhold

gorbi

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    valdres

gorbi sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. gorbi

    Uheldig

    Hei Fosen Vårt diplomatiske korps har gått glipp av mye i deg forstår jeg. Teoretisk synes jeg ditt innlegg passet bra som avslutning hvis det bare hadde vært så greit. Jeg tror mange "bakgårdsverksteder" er seriøse dvs. består av ærlige mekanikere som innrømmer at dette kan jeg ikke. Dette liker jeg godt fordi da har jeg mulighet til å velge om jeg vil ta sjansen. Det vanskelige er når verkstedet oppfører seg som om de var de eneste som kan rep. våre biler. De vanskelige tilfellene med min bil har alltid vært hos Landrover-verksteder. To av de tre dårlige opplevelsene jeg har hatt har vært hos store merkeverksteder som har hatt ansvar for Landrovere. Forsikringsselskap har en liste over verksteder som ikke godkjennes, men de sier at det skal mye til før et verksted blir utestengt og da er det alvorlige saker.
  2. gorbi

    Uheldig

    Tullball! Stig 42 år gutt er da ikke å stå fram? Hvis forumet skal brukes til å kverulere på denne måten forstår jeg godt at folk blir lei! Søk på nettet etter jojo så vil du lett finne han og forstå sammenhengen. Når jojo foretrekker å være anonym på forumet så må det bli hans sak. Jeg har forstått at dette forumet består av en gjeng med entusiaster som kjenner hverandre godt. Ikke steng oss andre ute hvis dere vil ha flere entusiaster.
  3. gorbi

    Uheldig

    Hei Stig Kanskje du selv bør stå frem med navn når du synes andre skal det? Jeg har ikke noe problem med å verifisere "gehalten" i hva jeg påstår her på forumet. I min tid som landrovereier har jeg opplevd 3 ganger at verksteder har dokumentert at forrige verksted har utført store feil på min bil. Av den grunn trodde jeg at medlemsskap i LRK skulle gi meg veiledning og hjelp i forbindelse med verkstedvalg. De som ønsker å få vite om mine verkstedvalg og få dokumentasjon kan kontakte meg. TV2 er informert. MVH Gerd E. Grini 2928 Ulnes i Valdres Pensjonert bibliotekar som har kjørt diverse bilmerker siden 1963
  4. gorbi

    Uheldig

    Hei gutter! Enten så har jeg vært uheldig med verksteder for min Landrover, eller så har jeg verdens dårligste bil. Jeg har gjennom 13 år med Landrover funnet ut at det ikke er mange verksteder som holder mål for denne bilen kanskje fordi det meste som foregår på verksteder i dag består av skifte av deler på måfå! På forumet har jeg av og til funnet svar på en rekke spørsmål når det gjelder denne bilen, men det beste har vært svarene jeg har fått på E-post av personer som ikke vil stå fram på forumet. Det er synd at det ikke kan være takhøyde for at vi kan kalle en "spade" for en spade. Jeg er av dem som synes Landroveren er en "herlig" bil, men en vanskelig bil å ha hvis du ikke skrur selv. Et godt råd: Skaff deg motorhavariforsikring før du setter bilen på verksted!
  5. gorbi

    Uheldig

    Til alle som er intr. Bilia på Økern skiftet kamaksel på denne bilen etter at den hadde vært hos Clausen. Tror ikke de hadde gjort det hvis det var en ny kamaksel som Clausen hadde satt inn. Clausen sendte med en brukt kamaksel med løftere som skulle bevise at han hadde skiftet, den hadde aldri vært i min bil sa Bilia. Slik kan det gjøres når bilens eier er en dame, eller hva?
  6. gorbi

    Uheldig

    1. Klubben er selvfølgelig involvert når et medlem henvender seg til formannen å ber om å få råd i forbindelse med en reparasjon. 2. Klubben er selvfølgelig involvert når klubbens forum selger stjålne bildeler. Det er kjent at Clausen ribbet bilene han hadde til reparasjon for deler. Min bil ble ribbet for en rekke deler som vi nettopp hadde skiftet ut. I stedet var det satt inn brukte delvis defekte deler. Saken min kostet forsikringsselskapet ihvertfall kr. 200 000.- Startproblemene mine viste seg til slutt å være en defekt tenningsforsterker til kr. 300.- Det er elendig kompetanse på bilene våre i Norge, mange tror de vet. Jeg har fått mye brukbar innsikt i bilen min gjennom forumet og det er morsomt å lese hvor entusiastisk Landrover-eiere kan bli over elendig engelsk utførelse. Jeg har en Morgan som er skrudd sammen med skruer som ruster, men den har heldigvis Fordmotor og lite elektronikk. Vi i Morganklubben har også fått oppleve dårlige og useriøse verksteder. Det går vi selvfølgelig ut med i bladet vårt
  7. gorbi

    Uheldig

    Frekkheten har tydeligvis ingen grenser for Clausen. Han har glemt at han ble innkalt til politiet for svindel i denne saken. Volvia forsikring utbetalte han kr. 39 000.- som han måtte stå til rette for. Jeg leverte inn dokumentasjon til Volvia forsikring om hans forsøk på forsikringssvindel som han selv oppfordret til. Desverre ville ikke Volvia forstå hvilken kjeltring de sto overfor tidlig i prosessen til tross for mine anstrengelser. Etter hvert fikk jeg informasjon om hans aktiviteter både fra Forbrukermyndigheter og bildelegrossister. Jeg har advart flere på dette forumet om å kjøpe deler fra Clausen fordi delene etter all sannsynlighet stammer fra biler han har "ribbet". Det er trist at klubben ikke rydder opp i fenomenet Clausen. Jeg vil tro at klubben kan bli gjort ansvarlig gjennom heleri hvis den ikke tar dette på alvor.
  8. gorbi

    Uheldig

    DET ER MANGE SOM HAR BLITT SVINDLET AV CLAUSEN. Jeg er en av dem. Heldigvis har jeg en sønn som luktet lunta tidlig og vi fikk truet til oss bilen etter 3 mndr. Da var den ikke rep., men deler var byttet ut med andre brukte deler, uten at bilen var fikset. Forrige formann anbefalte Clausen, så klubben er absolutt ansvarlig for at Clausen blir kastet ut av klubben. Dette blir endelig en offentlig oppvask - hvis ikke saken kan drøftes her må det bli en sak for TV og VG. Hvordan ville det være for klubben?
  9. Det er vel kanskje ikke så bra å sprute verken olje eller 556 i nøkkelhullet hvis låsen originalt er satt inn med fett?
  10. Jeg er sikker på at du får mange svar, men forbruket av bensin gikk mye ned på min -97 V8i med nye lambdasonder, riktig justering av tomgang og luftmassemåler. "Båtgangen" håper jeg blir bedre når jeg får byttet foringer til våren hos David.
  11. Jeg skulle ønske det var flere sinker i trafikken. Føler at det er alt for mange tullinger i trafikken. Nå er det snart vinterferie og da invaderes vi i Valdres av tullingene fra motorveiene sørpå. Velkommen til oss. Falck, Viking og legekontoret har dobbelt beredskap hver ferie. Vi andre sinkene, sitter helst inne mens dere freser rundt. Vinterhilsen fra "surpumpen" med V8. Det er forøvrig bra skiføre her nå!
  12. Alltec motorsenter er HELDIGVIS konkurs
  13. Kjøpte nettopp nye sonder fra Rimmer i England. Vær nøye med å oppgi riktig biltype og sjekk kontakten på bilen din da det kan være uoriginal kontakt i bilen din hvis den tidligere er blitt klusset med på merkeverksted. Det skjedde med meg. Rimmer lager det du vil ha, er raske og tar kreditkort. Det var enkelt å skifte på en Discovery, men husk å stille luftmassemåleren etterpå. Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...