Jump to content
LRforum

WildRover

LRF Society
 • Content count

  1,319
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About WildRover

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lrforum.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Møre

Recent Profile Visitors

478 profile views
 1. DAB+antenne for skjult montering

  BMW-type Mini ja, R56, 2009 modell om det sier noen noe som helst Det er optisk system i bilen ja, dette linker cd-skifter og dab-modul til hovedenheten. Samme prinsipp som enkelte nyere LR, om jeg ikke tar helt feil. Akkurat dette har jeg fått til, monterte en mObridge-boks. Mangler bare antennesignal inn på den boksen. Venter på pakke fra østen nå, så får vi se hvordan det går. Dension kommer ikke inn i noen av mine biler, da tar jeg heller med meg sangbok og synger selv
 2. Samme veg på kryss i mellomaksel

  Kryssene skal være på linje ja, likt på P38 som på andre biler. Og andre kraftoverføringer forsåvidt.
 3. Høy/lav skiftemotor til P38

  Er vel samme på rhd og lhd også? stc1971? I såfall ligger det noen på e-bay, både nye og brukte, original og Britpart..
 4. Første LR, P38

  Felgen til venstre er til P38 den også, er sånne originalt på min. Mulig D2 har samme. Vil du ikke ha de så er jeg ute etter et sett sånne
 5. DAB+antenne for skjult montering

  Finnes det DAB-antenner som er laget/egnet for å monteres skjult, f.eks. inni et dashbord? Hvor får jeg tak i det? Har prøvd med splitter på FM-antennen, men det går visst ikke på Mini (noe jeg også ble fortalt av Bilradiospesialisten). Vindusantenne er vurdert, men må jo plukke ned halve bilen for å få det skikkelig.
 6. Webasto

  Prøv med motor på tomgang og varmeapp på full varme. Dører/vinduer åpne for å holde temperaturen i bilen nede. Evt kjør en tur, om du foretrekker det. Går varmeren da? La den gå en halvtimes tid før du stopper motoren. Stopper varmeren av seg selv igjen? Da tyder det på at det er defekt vannpumpe.
 7. Det leddet som sitter nærmest girkassa, på akselen som går ut til hjulet. Tenk personbil, ikke gammel LR Vet ikke om du får kjøpt kun leddet. I linken til krokansjefen over her, følger akselen med, men ytre ledd må flyttes over. Da bør du ha ny mansjett til det leddet også. Jeg hadde vurdert sterkt å bytte komplett aksel (inkl ytre ledd), så slipper du å bytte det ytre leddet igjen om et år. Men hadde vært interessant å vite hvorfor de mener dette er gåent. Leddet er ikke som et vanlig CV-ledd, det er 3 hjul som glir i hvert sitt spor. Helt normalt å ha slakke i lengderetningen her.
 8. Vannpumpe FL1

  Kun o-ring
 9. Capstan

  Den som venter på noe godt.... vet du Skulle hatt meg en capstan jeg og forresten [kremt][hint][kremt]
 10. Sikring til multimeter

  Skal sjekke det over helgen sa han, og så ble det stille fra den kanten På den originale sikringen, står det følgende: Ø6.2 x 25 10 A 600V Instrumentet heter Elit 60D. På baksiden står det at det skal være "quick acting fuse". I følge Würth skal det være denne sikringen: https://nettbutikk.wuerth.no/elektro/elektronisk-maaleutstyr/sikringer-for-maaleutstyr/sikringer-for-multimetere-1 Avbildet glassikring, men det er muligens bare fordi webansvarlig ikke ser forskjellen. Jeg tok ihvertfall sjansen på å bestille sikringen som minim linket til, men fra ebay. Tenker den blir grei jeg. Takk for gode tips
 11. Endelig P38 - Nye utfordringer

  Er det noe feil med de gamle pakningene da? Tåler fint å bli gjenbrukt disse. Høyest trykk har du når du svinger mens bilen står i ro. Er det greit å komme til for bytte senere, er det jo bare å prøve.
 12. Cardoc ?

  Kjenner ikke til Cardoc, men tok et kjapt søk på google nå. Ligner veldig på elm327, som har vært nevnt på forumet før. Google, elm327 site:lrforum.com, så finner du muligens noe.
 13. Skulle bare stramme litt...

  Tok du for mye Möllers tran?
 14. En P38A med 4.6...

  Skikkelig britisk stemning. Nesten som i en scene fra Postman Pat
 15. Takk, nå får jeg endelig sove igjen. Har lurt på dette siden denne tråden ble opprettet
×