Jump to content
LRforum

WildRover

LRF Society
 • Content Count

  1,425
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About WildRover

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lrforum.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Earth

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Huttiheita

Recent Profile Visitors

1,212 profile views
 1. Høres ut som det er perfekt for de hjemmekjære egentlig
 2. Hmm, synes å huske jeg var av med dørtrekket baki der en gang, for å bytte dørhåndtaket. Mulig det var noe plast der, men tett var det definitivt ikke. Får se på det over helgen tenker jeg. Takk for tipset
 3. Hmm, tenkte kanskje jeg skulle oppdatere litt oftere enn dette da.. For å oppsummere litt, så kjørte jeg ikke lenge med bilen før den nye toppakninga røk. Satte på ny pakning, og siden har det holdt. Men sylinderforingene er litt lave, så følger nøye med på vannstanden. Apropos vannstand, måtte borre hull i bagasjerommet pga høy vannstand. Gidder ikke å begynne å lete etter lekkasjer. Ellers så fungerer bilen fint den, men den blir ikke brukt. Ble brukt omtrent daglig fram til nyttår, men det siste året har den stått i ro. Jeg har rett og slett ikke bruk for den lenger. Nå står en ny eu-kontroll for tur, og ikke vet jeg hva som har satt seg fast siden sist. Kjørte den inn i garasjen i dag, så nå står luftavfukteren og jobber for fullt inni bilen. Får vel se over litt bremser etter hvert, før jeg bestiller kontroll. Vurderer sterkt å kvitte meg med bilen. Noen som er ute etter et billig prosjekt?
 4. Vaskemaskin som kun kan startes med app på telefonen?
 5. Begynn med å få kryssene på linje, før du evt feilsøker videre. Akselen skal være symmetrisk hvis du ser den fra siden. Når du ser på bildet, skal det krysset som er lengst unna stilles ca 1 time framover på klokka. (Ble det forståelig forklart?) Slakke i kryss og opphengslager har du selvsagt sjekket?
 6. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128410619&fks=128410619 7 mill for en Valp?
 7. Gled deg til du ser hvor de skal montere antenna og hvordan de legger ledningen til denne. Håper du ikke har sikringsskapet godt synlig..
 8. https://www.etsy.com/no-en/listing/624961055/crawling-shoes-leather-slippers?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=landrover shoes&ref=sr_gallery-1-1 Disse to var ikke så dyre heller
 9. http://www.relekta.no/Default.aspx?ID=2244&ProductID=PROD1677
 10. Gratulerer! Godt å se at ny eier tar over med samme iver som den forrige hadde
 11. Tro det eller ei; bilens bremser har fint lite å si for hengervekten. Det er kun for ubremset henger det har betydning, der får du ikke mer enn 750 kg, eller max halvparten av bilens egenvekt, uansett. Det de sa til meg da jeg spurte: Alt 1: Bestill time og møt opp med bilen. På så gamle biler kan visst lakrisgubbene beregne hengervekt selv, utifra gitte kriterier. Var det 70-80% av bilens egenvekt de tilbød meg tro? Husker ikke nøyaktig hva det var. Alt 2: Skaff dokumentasjon på hva bil og hengerfeste tåler, samt montering av hengerfeste. Bilde av festet måtte det også være i dokumentasjonen, slik at de ser det er riktig feste. Helst burde det stå tillatt vekt på festet også. Bestill time og møt opp. Da kan man få det laveste tallet av følgende: 150% av bilens totalvekt (100% om du ikke har terrengbil), det bilprodusenten garanterer, det hengerfestet er godkjent for eller 3500 kg. For min del så droppet jeg det. Kontrollhallen er en guffen plass, dit kjører ikke jeg frivillig med egen bil ihvertfall.
 12. WildRover

  Dynamo

  Likestrømsdynamo dette Det kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke kan noe om, mange takk for at du får meg til å føle meg ung
 13. WildRover

  Dynamo

  Vekselstrømsdynamo da sikkert? Med jording i gods/innfesting? I såfall er det tilkoblingene ut fra likeretteren som må byttes om. I teorien bør det gå. I praksis er dette en jobb for de særdeles spesielt interesserte. Enkleste er vel å bygge om bilen til negativ jord. Dvs bytte om batterikablene og så var det vel en eller to ting til som ble feil. Var det tankmåler tro?
 14. Hva med bryteren bak sikringsboksen i motorrommet? Den som skal kutte bensintilførselen ved kollisjon. Kan den ha blitt utløst? Prøv å trykke den inn og se om det hjelper. Styrestrøm til starter går via et rele mener jeg. Finn det releet og sjekk om det får strøm som det skal, og om det sender strøm ut. Mener det sitter i sikringsboksen under rattet. Siden det ikke tikker, mangler du vel styrestrømmen til releet. Usikker om den kommer fra tenningslåsen eller om den går via noe annet. Et koblingsskjema hadde sikkert vært kjekt. At den ikke starter når du kobler strøm på starteren, skyldes enten mangel på gnist eller bensin, evt begge. Dette kan godt ha sammenheng med den andre feilen, så jeg ville funnet ut av den først.
 15. Startsperre? Prøvd å låse/låse opp med fjernkontroll? Uvant mange nøkler på samme nøkkelknippe? Tikker det i noe rele? Starteren går, men drar den rundt motoren, eller høres den mer ut som et jetfly som tar av? Alt av ledninger til sensorer og annet er på plass?
×
×
 • Create New...