Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

WildRover

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 420
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

2 følgere

Om WildRover

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lrforum.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Earth

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Huttiheita

Nylige profilbesøk

957 profilvisninger
 1. WildRover

  Hva man kan finne på Finn!

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128410619&fks=128410619 7 mill for en Valp?
 2. WildRover

  Nye strømmålere hus.

  Gled deg til du ser hvor de skal montere antenna og hvordan de legger ledningen til denne. Håper du ikke har sikringsskapet godt synlig..
 3. WildRover

  Låne bil til bryllup?

  https://www.etsy.com/no-en/listing/624961055/crawling-shoes-leather-slippers?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=landrover shoes&ref=sr_gallery-1-1 Disse to var ikke så dyre heller
 4. WildRover

  Ekstra 12V batteri

  http://www.relekta.no/Default.aspx?ID=2244&ProductID=PROD1677
 5. WildRover

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  Gratulerer! Godt å se at ny eier tar over med samme iver som den forrige hadde
 6. Tro det eller ei; bilens bremser har fint lite å si for hengervekten. Det er kun for ubremset henger det har betydning, der får du ikke mer enn 750 kg, eller max halvparten av bilens egenvekt, uansett. Det de sa til meg da jeg spurte: Alt 1: Bestill time og møt opp med bilen. På så gamle biler kan visst lakrisgubbene beregne hengervekt selv, utifra gitte kriterier. Var det 70-80% av bilens egenvekt de tilbød meg tro? Husker ikke nøyaktig hva det var. Alt 2: Skaff dokumentasjon på hva bil og hengerfeste tåler, samt montering av hengerfeste. Bilde av festet måtte det også være i dokumentasjonen, slik at de ser det er riktig feste. Helst burde det stå tillatt vekt på festet også. Bestill time og møt opp. Da kan man få det laveste tallet av følgende: 150% av bilens totalvekt (100% om du ikke har terrengbil), det bilprodusenten garanterer, det hengerfestet er godkjent for eller 3500 kg. For min del så droppet jeg det. Kontrollhallen er en guffen plass, dit kjører ikke jeg frivillig med egen bil ihvertfall.
 7. WildRover

  Dynamo

  Likestrømsdynamo dette Det kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke kan noe om, mange takk for at du får meg til å føle meg ung
 8. WildRover

  Dynamo

  Vekselstrømsdynamo da sikkert? Med jording i gods/innfesting? I såfall er det tilkoblingene ut fra likeretteren som må byttes om. I teorien bør det gå. I praksis er dette en jobb for de særdeles spesielt interesserte. Enkleste er vel å bygge om bilen til negativ jord. Dvs bytte om batterikablene og så var det vel en eller to ting til som ble feil. Var det tankmåler tro?
 9. WildRover

  Start problem Freelander 1

  Hva med bryteren bak sikringsboksen i motorrommet? Den som skal kutte bensintilførselen ved kollisjon. Kan den ha blitt utløst? Prøv å trykke den inn og se om det hjelper. Styrestrøm til starter går via et rele mener jeg. Finn det releet og sjekk om det får strøm som det skal, og om det sender strøm ut. Mener det sitter i sikringsboksen under rattet. Siden det ikke tikker, mangler du vel styrestrømmen til releet. Usikker om den kommer fra tenningslåsen eller om den går via noe annet. Et koblingsskjema hadde sikkert vært kjekt. At den ikke starter når du kobler strøm på starteren, skyldes enten mangel på gnist eller bensin, evt begge. Dette kan godt ha sammenheng med den andre feilen, så jeg ville funnet ut av den først.
 10. WildRover

  Start problem Freelander 1

  Startsperre? Prøvd å låse/låse opp med fjernkontroll? Uvant mange nøkler på samme nøkkelknippe? Tikker det i noe rele? Starteren går, men drar den rundt motoren, eller høres den mer ut som et jetfly som tar av? Alt av ledninger til sensorer og annet er på plass?
 11. WildRover

  Netthandel gamle deler

  Også verdt å nevne dette forumet. Er enkelte her som har drevet på noen år, som har det utroligste på lager. Legg ut en annonse på ønskes kjøpt, så kanskje du får napp. Ebay.co.uk er også en fin kilde.
 12. WildRover

  P38 4,6 varmer hele tiden

  Jepp, sjekk internett for gode råd om hvordan de byttes. Egentlig skal halve bilen demonteres, men det går bra med en fjerdedel Bytt gjerne o-ringer på varmeapparatet samtidig, disse har en tendens til å lekke. Søk opp Tommy62 her på forumet, han selger, eller solgte ihvertfall, o-ringer av bedre kvalitet enn de originale. Quickfix mens du venter på deler og arbeidslyst: Koble av slangene til varmeapparatet. Du finner de i motorrommet. Koble den ene slangen så den går fra motor og rett tilbake til motor. Bruk den andre slangen til å blende varmeapparatet, så det ikke fylles med dritt. Til vinteren kobler du tilbake. Til våren, om du fortsatt ikke har arbeidslyst, kan du lage et opplegg med kuleventiler..
 13. WildRover

  1955 series 1

  Yes, it was. From 1955 to 1968, maybe working side by side with yours. I have however no idea whether mine was stationed at Ytterøya or someplace else in Nord-Trøndelag.
 14. WildRover

  1955 series 1

  Very nice car. Looks like it's come to a good home. I agree with restoring it to the original colour, been thinking about maybe doing the same with mine some day too. Thanks for the link to LRSOC, will definitively check it out. Here's mine btw. Two years since the last update, guess it's time to do something again soon..
 15. WildRover

  1955 series 1

  Nice, mine is 68. What plans do you have? Please feel free to post pictures and update us on the progress. And should you ever consider selling, do let us know!
×