Jump to content
LRforum

WildRover

LRF Society
 • Content count

  1,390
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About WildRover

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lrforum.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Møre

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. 2001 P38 Oppgradering av radio

  I nærheten er jo relativt da. Du kan sikkert få låne radioen min, men da må du komme hit.
 2. P38 ABS TC

  En god start er å få lest ut feilkoder. Sikkert noen i nærområdet som kan hjelpe, om du forteller hvor du bor.
 3. Ned-registrere til motorredskap

  Hva med traktor-registrert atv? Eller utv? Hadde du bodd i Sverige kunne du bygd deg A-traktor, en seriebil burde vel være et bra utgangspunkt for det
 4. Ny Serie eier

  Adressen står her: http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/90293-årsmøte-nlrk-avd-midt-norge-20-mars/
 5. Jeg vurderer anskaffelse av nytt leketøy. Har sett litt på finn.no, men det er jo en jungel der ute Derfor håper jeg noen her kanskje kan lede meg litt på riktig vei. Jeg ønsker meg (tror jeg) en lettkjørt cross-sykkel, ca 200-400 kubikk, med hvite skilt. Blir nok mest brukt på sommeren, både på asfalt og grus, men en fordel om det finnes brukbare vinterdekk også. Minst mulig behov for skruing, god tilgang på deler osv er også ønskelig. Så da lurer jeg på: -Hvilke merker og modeller bør jeg se på? Hva bør jeg holde meg langt unna? -Ser noen sykler er registrert som mellomtung, men ombygd til fulleffekt. Er det mye styr å få den registrert som fulleffekt da? Og evt tilbake til mellomtung hvis jeg skal selge igjen? -I søkeresultatene på finn, dukker det jo opp banesykler både uten skilt og med sorte skilt. Kan disse registreres med hvite skilt? Hva skal til i såfall? -2-takt eller 4-takt? Fordeler/ulemper? -Noen som har en sykkel å selge? Kan evt få en Freelander i innbytte
 6. Ikke kjør bil i skiløypa

  Kanskje de skulle dorge?
 7. Leie av biltralle, melhus, Trondheim

  http://leiehengeren.no
 8. Uisolert garasje eller ikke ?

  Kommer vel litt an på bruken. Noen kjører bilen inn og ut av garasjen flere ganger daglig, gjennom hele vinteren. Andre kjører kun ut bilen midtsommers når det er meldt oppholdsvær i tre dager framover.
 9. D3-07, feil på EU pga mangler et lydhorn(?)

  Imponert over at kontrolløren faktisk har sjekka typegodkjenninga da
 10. Fyll tanken med vann. Uansett hvor mye du skyller, kan det fortsatt være gass igjen. Fyller du vann til det renner over, kommer gassen ut. Men skyll først selvsagt, så du får ut bensinen. Så tapper du av akkurat nok vann til at det ikke forstyrrer sveisingen/loddingen. Minst mulig volum med gass, mest mulig volum med ikke-brennbar væske, i paranoiaens navn..
 11. Anbefalt verktøy til å kone bremserør

  Ser ut til å være et bra verktøy dette, spesielt til bruk på rør som allerede sitter på bilen. Vær imidlertid obs på forskjellen mellom SAE og DIN når det gjelder bremserør. Samme bil kan ha begge typer, ja faktisk kan samme røret ha en type kon i hver ende. Verktøyet det er linket til lager SAE-kon, men det finnes et av samme type for DIN-kon også. Mer om kontyper her: http://www.fedhillusa.com/?page=flare
 12. Anbefalt Garasjejekk

  En god og stødig jekk er verdt hver eneste krone. En billig og dårlig jekk kan fort bli veldig, veldig dyrt. Ikke bare for deg selv, men, kombinert med feil bruk, i verste fall for dine etterlatte.
 13. Ikke kjør bil i skiløypa

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ground_pressure Det forklarer jo hvorfor damene sliter mer enn elefantene, på vinterføre i julebordsesongen.
 14. Trenger litt innspill på jakt etter ny bil

  Den har jeg også lurt litt på, men har ikke gjort noe mer med det. Prisen er jo gunstig, men så spørs det på den vibrasjonen da, kan jo være en bagatell eller noe veldig dyrt. Kunne tenkt meg å prøvekjørt for å se om det er noe man kan leve med, og evt finne ut av hva som er feil. Ellers har jo bilen stort sett det man kan begjære av utstyr, og ikke minst riktig farge på interiøret. V8 bensin skal det være i en sånn bil, gjerne kompressor også. Diesel hører hjemme i traktorer, taxier og lastebiler.
 15. Vekt rå ved

  http://gardsdrift.no/forum/skog-og-ved/vekt-vedsekk
×