Jump to content
LRforum

Bjørn H

LRF Society
 • Content Count

  2,676
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Bjørn H

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Surnadal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  6650 Surnadal

Recent Profile Visitors

1,696 profile views
 1. https://www.thisismoney.co.uk/money/cars/article-7010383/New-dad-Prince-Harry-gets-look-new-Land-Rover-Defender.html
 2. Forespørsel til Tomek i Polen sendt. 25 nye år med Lillebror er planen...
 3. Jau, men kollektiv enighet i fam. om at dette ikke skal sette stopper for Lillebror som sentral ekspedisjonstradisjonsbærer. Gir oss selv en vinter til å spekulere ut optimal plan for perpetuum mobile. Altfor mange gode minner til å gi opp nå. Ingen alternativer. Lillebror skal opp og gå igjen!
 4. Røyk opp av oljepåfyllingslokket... Trykkventilasjon OK. Stempelringtrøbbel, el. lign. sannsynligvis...
 5. Serious times. 300K + km.... 200Tdi mottar diagnosen fra betrodd mekaniker; «..byttemotor er nok det mest økonomiske alternativet her nå...» Hadde håp om 4-500K, men den gang ei... Plan om Island 2020 fordrer nå vinter i tenkeboksen... ...tenkte vel det skulle komme, - men ikke enda! Folkekrav i familien - Lillebror skal på tur i 2020, og hjertetrøbbel ingen hindring. Ordne opp i trøbbelet og kjør på i nye 25 år!! Mailforespørsel til øya, og venter spent. TGV-2,8 variant, hva vil det koste? Vinterlagring nå. Om noen sitter på kurant 300Tdi el. lign., - rop ut! Hjertetransplantasjon eneste løsning for evig liv.... Serious times..
 6. Da har vi vært på skogsbefaring med potensiell entreprenør. Hit opp er det BRATT, men typisk anledning å benytte. Skogsmaskinland, og ikke bilvei akkurat. Rette element mao...
 7. Trege rattakselkryss, styredemper som ei gammal sykkelpumpe, slitne eksenterforinger og radiusarmer skifta ut med gult bling! Vi har fått forbløffende selvoppretting og snorrett gange, fri for gjeting, rykk og napp. Siste finpuss blir nok ny snekke for å kurere siste lille slakke. Da tror jeg vi nærmer oss perfeksjon!! Stas.
×
×
 • Create New...