Gå til innhold

knotten

Medlemmer
  • Innlegg

    242
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lier

knotten sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Ny pris: 152.000 (eks. omreg)
  2. Selger min Discovery IIa TD5. Bilen er velholdt og pen. Den har blitt tett fulgt opp av Techno Classic, som har har hatt service på bilen for hver 10.000 km siden jeg kjøpte bilen i 2008 (km-stand 84.000). Har verkstedhistorikk m/kvitteringer. Nylig EU-godkjent, og ellers i topp stand. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=43739726
  3. http://www.finn.no/f...nnkode=43258537 Pent brukt Bøckmann Big Master selges, ny i 2008. Selges med 4 sommerhjul (alu.felger) og 4 vinterhjul med pigger. Service ble tatt på hengeren i mai 2012 (smøring, justering av bremser etc). Etter dette er hengeren bare brukt 4-5 ganger. Bildene er fra i fjor høst, da hengeren var nypolert. Egenvekt 1060 kg, tillatt totalvekt 2400 kg. EU-godkjent til 9/9-2014.
  4. Takk for mange gode innspill. Med guide, snakker du da om guide som kjører egen bil?
  5. Bilturen er planlagt søndag 6.11. Ankommer lørdag 5.11, hjem tirsdag morgen 8.11, hvor lørdag og mandag er planlagt til andre aktiviteter enn biltur. Vi er 6 stykker, og hadde tenkt å leie en bil. Du kjenner ikke til http://www.ice-rovers.com/ ? Fikk et tilbud fra dem: Price for 1 day, 47.000 ISK included unlimited mileage, tax and CDW. GPS included. Free delivery/ drop off in Reykjavik.
  6. Ønsker tips/referanser angående leie av Land Rover Defender på Island (Reykjavik). Anbefalte utleiere? Eventuelt noen som frarådes? Noe spesielt man skal passe på ang. utrustning (dekk osv.)? Skal på (hel)dagstur med utgangspunkt i Reykjavik. Tips til kjørerute mottas med takk. Må ha med de kjente turistfellene (Blå lagune osv), men tar gjerne med noen morsomme snaromveier på turen.
  7. Hva om ryggelysene virker, men man stiller på visning med bil som ikke "leverer" ryggelysstrøm?
  8. Godt spørsmål! Ja, jeg har 7-polet kontakt, og trodde det var pinne 2 på hengerkontakten som er til ryggelys (se http://www.tilhenger.com/?cat=teknisk&page=koblingskjema), men fant nå ut at det er tåkebaklyset som gir "signal" på denne pinnen. Kan dette bety det at ryggelys ikke er påbudt på henger?
  9. Fant kontakten, inne i / bak høyre baklampe. Har fått åpnet pluggen. Fortsatt åpen for tips til hva som kan være feil.
  10. Ryggelyset virker som det skal på bilen (Disco IIa), men ikke ut til tilhengerkontakten (har demontert denne og målt). Hvor er koblingspunktet for tilhengerkontakten inne i bilen, og hvordan kommer jeg til? Eventuelle noen tips/forslag til hvor feilen kan befinne seg? Haster selvfølgelig, skal vise hengeren på kontroll.
  11. Ser ut til at det er dieselpumpa (bak) som er gåen. Det var trykkregulatoren (foran) som ble skiftet for 6 uker siden.
  12. Interessant. Denne dieselpumpa ble byttet for ca 6 uker siden (av kvalifisert verksted). Tar turen dit i morgen tidlig - 5 min. å kjøre.
  13. Vurderer sterkt å anskaffe Nanocom, evt. Hawkeye. - Hvilken av disse anbefales? Evt. andre alternativer? - Hvor kjøpe? - Hvem kan ev. demonstrere for meg før anskaffelse (bor i Lier)?
  14. Fikk forsåvidt rugget på wastegate-armen nå. Prøvde også å kjøre med AFM frakoblet, det ble bare enda verre.
×
×
  • Opprett ny...