Gå til innhold

Lars5009

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergen

Nylige profilbesøk

629 profilvisninger

Lars5009 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Nå har ikke jeg masse erfaring med vinsjer; hydraulisk Mile Marker er den som er på bilen og den fungerer; Skulle jeg gått til anskaffelse av ny ville jeg gått for samme type siden det fungerer. Til mitt bruk selvsagt "Don`t change a winning team" - er det ikke det som sies ?
  2. Hvorfor ikke en Mile Marker?
  3. Hva er så dette for et kjøretøy da? http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/afghani...an-2867901.html Uansett har den cabinen til en DCPU
  4. På 555 ved Loddefjord ble det i går ca. 1700 observert en fullrigget D3 - G4; pretty nice med snorkel, hvite skilter og hele pakken, holdt selv kurs mot Sentrum mens denne altså da styrte mot Askøy/Sotra. Ved passering av Puddefjorden, retning Øst, kom den en særdeles flott pick up som holdt vestlig kurs; type grønn med beigt antrekk!! NICE!! Turen gikk videre til Sentrum og ved Nøstet - baneveien, sto det en fullrigget 110 G4...! før en svart 110 SW sto parkert på Munkebryggen.. Alt dette i løpet av knappe 20 min; rakk såvidt ikke å hilse før den ene dukket opp etter den andre og satt fremdeles litt overrasket igjen ved parkering! Satser på like mange spots på vei til hytten i ettermiddag!
  5. Lars5009

    D4

    Er det noen som har bestilt http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=18181839 Ser jo fin ut!!
  6. Som Glen sier forsvinner Scorpion dekkene rimelig fort men dekk er jo til for å byttes uansett:)! Har kun erfaring med HSE utgaven og er ikke helt sikker på hva som skiller S, HS og HSE men er et par ting som jeg uansett ville forsøkt å få med i en D3; skinn - lett å holde rent og pent innebygget skjerm - siden det er kjekt å ha og man slipper enda en løs ting liggende i hanskerommet å slenge glass/soltak - kanskje siden jeg ikke har dette i Defenderen og merker det savnes hver gang jeg sitter i D3èn mørke ruter - siden varevognen ikke er spesielt fin innvendig uten bakseter automat - personlig synes jeg kassen passer motoren veldig bra, behagelig å kjøre både i by og på landevei! Nå er jo alt dette veldig subjektivt.... Håper du finner en du liker, du vil nok uansett trives godt i bilen som er skikkelig behagelig å ratte! Lykke til i jakten på din nye D3!!
  7. Noen som har / har erfaring med såkalte lagringstelt / garasjetelt til bil? Snø er jo gjerne en utfordring; ett med buet tak er vel å foretrekke? Konstruksjon; alu eller stål? 4 vegger vs. 2 el 3; med tanke på vinterens nordavind er vel det best å holde dette mest mulig lukket? Dersom noen har erfaring/ anbefalte forhandlere/ ett ekstra settes det pris på!
  8. Uten å ha veldig god peiling tror jeg dette vanskelig vil la seg gjøre; leier selv ut noen hybler og merker det er ganske mange ting som skal være på plass for at det skal være godkjent; dette med takhøyde er en ting men vindu og rømningsveier er noe som stilles ganske klare krav til.. Håper uansett du finner en løsning på det!
  9. Var ikke overrasket; trodde som sagt at det ikke skulle være noe som helst. Har hatt min del med kontroller men har aldri gledet meg til noen av de. Som ragnarsk sier har det med kvalitet og vedlikehold å gjøre.... Håper alle som skal inn i år kommer smertefritt, og rimelig, fra det !!
  10. Da var timen over; 0 hull ! Nå trodde jeg heller ikke at det skulle være noe; man har derimot gjerne litt usikkerhet når man skal til pers.. Hadde forresten "jubileum" på vei til godkjenning; 50.000 ble passert! Håper den klarer 50.000 til
  11. Det er godt å se at det ikke bare er min som har dette problemet Har ikke brukt A/C på lenge så når jeg først startet den lakk det inn i høyre forbrønn.. Takk for feilsøkingstips!
  12. Lars5009

    London

    Bodde på Hilton Park Lane; bra hotel med fin beligghenhet. Ikke akkurat gitt vekk priser men fine rom og kan anbefales! Imperial War Museum synes jo jeg er verdt å få med seg hver gang jeg er der! The Tower er jo også en naturlig "serverdighet" Akvariet, rett ved London Eye, er jo ikke ulikt akvariet i Bergen.. Ellers blir jo det automatisk masse trakking; gode sko er et godt tips Uansett, London er alltid bra så tror du får det hyggelig uansett!
  13. Statistikken viser så langt i år; det vil jo selvsagt komme endringer i løpet av de resterende 6. mndène.
  14. 2008 vs. 2009 salgstallene er klare.. Ikke all verdens grunn til å juble... Land Rover Freelander (2009)44 - (2008)66 = -33,3% Land Rover Defender (2009)0 - (2008) 4 = -100,0% Land Rover Discovery (2009)2 - (2008)6 = -66,7% Land Rover Range Rover (2009)9 -(2008) 28 = -67,9%
  15. En 2006 D3 HSE kan uansett ha Xenon kun på nærlys; en 2007 vet jeg derimot ikke!
×
×
  • Opprett ny...