Gå til innhold

tele109

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av tele109

  1. Kan absolutt anbefale 110 HCPU til gårdsbil. Stort lasteplan og god fremkomlighet. Kjører med stor henger daglig i barmark sesongen. Min har 200 tdi, forøvrig er tillatt totalvekt i vognkortet 4000 kg.
  2. Takk, takk for fine ord. Skal absolutt vurdere lakkering av ratt etter vært, men må prioritere betalt arbeid de nærmeste månedene. Selv om Land Rover har billige deler, blir det jammen endel når alt summeres sammen.
  3. Ai, ai. Sommeren kan bare komme. Veldig fornøyd med resultatet! Ble nesten litt for fancy. Skal stå på låven fram til utpå våren for EU godkjenning.
  4. Begynner å ligne en bil igjen. Venter på dekk og kanvas fra UK. Blir en veldig artig bil!
  5. Blir maraton skruing i romjula, ganske morro når den begynner å ta form
  6. Begynner å ligne en bil igjen. Som vanlig en masse luring og fikling med ledningsnettet
  7. tele109

    Sommerbilen

    Vinterens bilprosjekt er godt igang. Serie 2a 88 1970 bensin. Hadde en 88 serie 3 som jeg solgte i 2000. Noe jeg selvfølgelig angrer på i ettertid. Etter det har jeg bare hatt/har 109. Har egentlig alltid savnet en kort en, bare ikke funnet den rette, eller vært for seint ute. Gleder meg stort til humpe rundt i bygda med denne. Ble ferdig med lakking igår. Uker med pussing, sandblåsing der det var påkrevd, syregrunning og skikkelig lakk. Resultatet ble greit nok, men konkluderte med at det heldigvis finnes områder jeg er flinkere på enn lakkering. Men fargen ble iallefall fin. Har et sett xmil felger som skal lakkes i samme farge som bilen. Tenkte også å koste på en kanvas topp. Planen er å ha den klar til våren.
  8. Så veldig fin ut. Ligger en serie tre brannbil på finn for ca det samme https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=320409990 Men hvis jeg måtte velge hadde jeg helt klart gått for den svenske. Ergo ca samme prisnivå
  9. Skal gjøre et nytt forsøk hos veivesenet.
  10. Hallo, kanskje dere kan hjelpe meg. På slutten av nittitallet eide jeg en serie 3 88 1976 diesel. Solgte den i 2000. Hadde vært morro å visst hvor den tok veien. Har ingen bilder fra den tiden. Finner heller ingenting hos vegvesenet. Kjøpte den i Hjartdal av en da gammel mann. Før det hadde den gått i Finnmark, i tjeneste hos en geolog hvis jeg husker riktig. Solgte den til en på vest eller sør-vest landet. Grønn med hvit hardtop. Når jeg kjøpte bilen fikk jeg med et eksemplar av NLRK 4WD. På forsiden var bilen avbildet, med synlig nummerskilt. Noen av dere entusiaster her som har spart på de gamle gule klubbbladene?
  11. Jeg vil gjerne kjøpe den Meldingfunksjonen funker ikke tror jeg. Mitt nummer er 97193946
  12. Er i samme situasjon. Ikke enkelt å få noen til å varmgalvanisere. Duozink i Stokke ville ikke ta på seg bildeler for private. Fant en nedi Østfold som kanskje kunne ta det, men han måtte se delene først. Å de måtte være sandblåst før han fikk de. Har ikke gjort noe mere med det
  13. Kan noen være så snille å ordne problemene? Hvis ikke tror jeg forumet vil lide en langsom død
  14. Ser ut til å bli ganske mye jobb ja! Litt utenfor komfort sona mi også, stort sett holdt på med defender og seriebiler før. Trøster meg med at mange har gjort dette før meg
  15. Kjøpte min første discovery 1 for 1,5 år siden. 1998 model med automat og 300tdi. De foregående eierene har tatt godt var på den, men etter 25 års bruk begynner det å bli endel rust i karosseriet. Ramma er heldigvis galvanisert. Veldig fornøyd med bilen, god å kjøre og et fantastisk design. Definitivt en bil jeg ikke har noen betenkeligheter å putte tid og penger i. Begynner å bli få av disse, spesielt i original tilstand. Har kjøpt endel sveisedeler så vi får se hvordan det går
  16. Jepp. En av Sandnes bilene. Kom til meg via, via noen et par andre eiere. Skulle vært morro å visst hvor de andre er idag
  17. Phuuuu. Bitt endel skruing i det siste, da jeg trenger verkstedet til andre prosjekt. Det gjenstår noen småting som jeg tar til våren før EU, men er i det store og hele ferdig. Veldig morro å endelig kjøre rundt i den! Diesel motoren virket overraskende kvikk, nesten ingen røyk når den ble varm, verken ved tomgang eller belastning.
  18. Har du noen flere bilder og en veldig omtrentlig pris?
  19. Serie 3 hpcu har sveisa braketter oppå bakre utrigger. Defender hcpu har løse braketter, skrudd fast oppå utriggeren. Mulig de går om hverandre. 100,7 imellom nedre feste av torpedovegg og baketten. Da er det plass til et par skimms. Høyden på bolthullene er 6,2 fra overkant utrigger til senter. Jeg var usikker på hvor bakettene skulle stå på ramma, så jeg låste av døråpningene mer noen lekter( bredde på døre pluss 1,5cm.
  20. Lenge siden siste oppdatering. Startet å montere den sammen igjen. Skal komme med litt mere regelmessige oppdateringer i framtiden. Er på jakt etter såkalt 4 veis strekk vinyl/skai til dashbordet, ikke enkelt å få ta i. Iallefall ikke i Norge. Noen som har noen gode forslag?
  21. tele109

    Fransk varebil

    Ikke så ofte jeg får lyst på fransk varebil, men dette var veldig stilig! https://www.typeh.eu/typehg.php
  22. Kapping og montering av bolten andre veien høres lurt ut! Skal prøve i kveld
  23. Hallo. Pusler litt med min disco 1 1998 mod. Karosseri festet under venstre bakdør er ferdig. Resten ser bra ut. Vet en får kjøpt hele indre kanal med begge festene, hadde vært deilig å slippe å bytte alt. Planen er å lage et nytt feste, for så å sveise det inn. Er det noen her som har byttet det noen gang? Har fått det løst, men jeg får det ikke ut pga. bolten går oppi gulvet. Må jeg heve hele karosseriet?
  24. Dette er vel litt som å tro på julenissen. Fått tak i en 1958 serie 2 88. Har planer om å sette den tilbake i ca original stand. Originalt ble bilen levert med en 2 liter fra serie 1. Pr idag står den uten motor, bilen har på et tidspunkt vært kraftig ombygd med v8 og automat. Har en 2,25 bensin som er tiltenkt bilen, men hadde vært morro med en 2 liter. Noen som har slikt stående? Trenger ikke være i god stand, men helst komplett?
×
×
  • Opprett ny...