Jump to content
LRforum

tele109

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About tele109

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  97193946

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Notodden

Recent Profile Visitors

975 profile views
 1. Har Avn Rangemaster 7,5×16 på en gammel defender. Veldig fornøyd, ikke avskrekkende pris heller. https://www.avontyres.com/en-gb/tyres/avon-rangemaster
 2. tele109

  Turbo hus

  Glimrende
 3. tele109

  Turbo hus

  Skulle skifte innmaten på turboen til en 200 tdi igår. Dro av noen bolter. For sikkerhets skyld greide jeg å dra av 5 mm umbrako nedi de utborrede skruene. Umbrakoen er steinhard, så alle forsøk på borring var fånyttes. Noen som har en grei turbo, eventuelt et brukende seglehus?
 4. 2.dre overborring viste seg å være +20. Fant ingen sprekker på blokka. Bestillte stempel, lager og pakninger. Skal bli interessant å se om jeg får det sammen igjen....
 5. Sprekker? Ok. Noen steder som er mere utsatt en andre?
 6. Hallo. Kjørte tur retur Notodden Lillehammer for noen uker siden. Merket brent oljelukt i lange motbakker. Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg hadde oljetrykk i bånnpanna. Heiste ut motoren å demonterte den. Ser egentlig ikke så ille ut. Veiva, topp, sylindere og kam ser bra ut. Planen er å bytte veiv og rådelager, plane toppen, hone sylinderene og bytte stempel. Skal bestille deler fra tåkeholmen å klør meg litt i hode. Var mange forskjellige topp pakninger til 200 tdi. Både tykkelse og noches ( eller noe i den duren). Hvordan finner jeg ut hva jeg trenger? Er også strekkbolter på toppen. Må jeg ha nye eller kan jeg bruke de Om igjen? Til slutt hvilke stempel trenger jeg? Honingsmerkene ser uforskammet fine ut. Har en mistanke om at den er boret opp, men er ikke sikker. Standard diameter er 90,47. Med et biltema skyvedør kommer jeg til 91 mm. Talla på stempelet gir heller ingen mening. Noen voksene som kan hjelpe?
 7. Hei..Ser du har et high cap bak-kasse liggende.. Er det noe du kunne solgt til meg??? Mvh Svein Atle

 8. Safaritak til serie 3 109 selges for en flaske vin.
 9. Dette krever bilder!! Mange!
 10. Har en ny en på hylla som du kan kjøpe. Dog på Notodden
 11. Phuuuuuuu. Da er den tilbake på veien igjen. Hadde en test tur idag. Veldig Morro.
 12. Ikke meg, finnes en til av disse i Telemark. Så den stod til salgs på Finn før i vinter, vet ikke om den ble solgt
 13. Jepp. 2015 Heritage. Når jeg kjøpte den var planen å ha den stående på låven om vintrene. Men i vinter måtte den til pers.River i brystet hver gang jeg møter saltbilen.
 14. Takk takk. Forhåpentligvis får dere se bilder av en komplet bil i løpe av noen uker
×
×
 • Create New...