Gå til innhold

skrotsnokelaget

LRF Society
  • Innlegg

    1 515
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av skrotsnokelaget

  1. Gratulerer. Hvis du vil vite hva som ble gjort i mitt eie kan du plinge meg på ni atten 66991. Det er ganske mye. Bjørn Ole. Mener jeg satte HD fjærer på den blant annet.Hadde nok satt luftbelger i tillegg bak om jeg hadde beholdt den.
  2. Motorbanen i Smådøl har aldri vært i Dagali
  3. Håper ikke turen ble for langdryg.Ble ihvertfall mange mil grusvei og litt leking i vannet.Neste år satser vi på at Gaute er på plass for en mere utfordrende tur der lavserie må brukes
  4. Jeg kommer ihvertfall på lørdag.Får se om det blir overnatting.Mulig Gamle G tar turen over da det er enklest for å ha noe å sove i.Kæmpen har ikke kommet ut av vinterlagring ennå.
  5. Denne kjøpte jeg av Arild Aas som drev verksted med Gaute.HC overtok etter meg.Har vel blitt stelt godt med opp igjennom årene så det er et bra prosjekt for noen som har lyst på Classic
  6. Casco fixit sitter på fet plast.En lask på innsiden som limes med fixit bør holde om ikke sveising er mulig.
  7. Er det noe 5/3? Vurderer tur litt avhengig vær og føreforhold.
  8. En liten ventil med datavifte som trekker ut luft bakerst i bilen er heller ikke dumt.
  9. Tette lokkene på gulvet hjelper.På Klumpen klarer jeg å holde frontruta ren for dugg.Har ett ekstra varmeregister på passasjersiden som jeg vurderer å koble til en motorromsvifte og bruke til defroster da Boschapparatet blåser best på gulvet.
  10. Normalt i kolonne plasseres den tregeste bilen rett bak kolonneleder og farten justeres etter den.
  11. NLRK sitt vhf samband er et avsluttet kapittel.CB 27mhz fm er det som brukes på treff og turer. Alan/midland har håndholdt 40 kanal fmradio.
  12. Istedenfor ssb og økt effekt er en skikkelig montert og lang antenne en enkel løsning som fungerer til kolonnekjøring.Antenna skal helst stå midt på taket for best rundstrålende effekt.God jording er og viktig.
  13. Fjernstyrt bryter til tenning.
  14. Skal på Røldalstreffet om noen får det till Tinn.
  15. Jeg skal fra Tinn til Røldalsstreffet om fangeren kommer seg hit.
  16. Jeg kan frakte fra Tinn til Røldal eller Kongsberg Røldal.
  17. Da er det stort flyshow på Notodden.Må prøve å få til en tur i oktober.
  18. Jeg var der i militæravdelingen med Gamle G og Tempo moped. Fikk kjøpt en S2a grill til en hyggelig pris.
  19. Nattsafarien gikk opprinnelig på denne tiden av året,Ble flyttet til høsten for å få det tidligere mørkt og nå er den tilbake der den var i gamle dager.
  20. Blir spennende å se om 88" blir klar eller om G vogna må trå til på treff igjen.
  21. Liten gasskasse til campingvogn trenger frakt fra Gunnar Strand til meg i Tinn.Kan møte på E 134 før Notodden eller RV7 Geilo.
  22. Har en gasskasse til campingvogn liggende hos Gunnar Strand som jeg skulle hatt østover.Skulle hatt den montert på Kæmpen før turen til nord.
  23. Har og noe småtteri til Henrik,men han kommer vel på treffet.
×
×
  • Opprett ny...