Gå til innhold

SJV1

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SJV1

  1. Hallo, skal ikke se helt bort ifra at jeg ganske helt sikkert kommer. (tommel opp)
  2. Hei, vet at brodern med frue blir med.
  3. Ja da har det ordnet seg Takk strømmen bil , Har akkurat kommet inn fra garasjen, er jo selfølgelig 1000 ting som skal gjøres i siste liten (lærer aldrig vettu, skall bare.) Gjennstår nu litt småtjafss til i morgen, så bærer det sørover
  4. Hallo ,så bra, prøver Vestfold ships i morgen, men tar med den gammle utslitte på arbe i morgen for å sveise en liten stoppkrave slik at den ikke glir så langt ut. Virker som det blir litt mindre slakk i splinesen da.Dette får være back up om jeg ikke får tak i nytt.
  5. Hallo som overskriften sier, så trenger jeg drivaksel og medbringer bak, v.s.og ferga går til lørdag 26/7. Trenger ikke være nytt, bare det er brukbart. Holder til i Akershus Bilen er en Defender 110. 04 mod.
  6. SJV1

    Bunnpanne til 300tdi

    Ønsker å kjøpe ei hel bunnpanne til Disco`n da det er rustet hull på denne
  7. Hei Kan ikke se noe problem med å kjøre bremsetest på vandlig 2hjuls tester, diffen i fordelingskassa (lt 230)klarer å utligne dette, tar bare få sekunder å se om bremsene tar som de skal.
  8. Hei kjøper gjerne diagnosticen,overlevering neste helg for eksempel ?
  9. Hei! høres utrolig spennende ut med en slik tur. Ønsker deg/dere en kjempefin tur,gleder meg til å lese mer
  10. Hei og takk for sist,har vært lite på forumet i det siste. Er du fremdeles fornøyd med 110ern ?

  11. Takk for sist!

  12. SJV1

    Hva i h...

    Hei ta en kikk på discosiden (bra drag på td5)På defenderen er det ikke wastegate modulator. kontroler også utluftig til dieseltanken,denne sitter bak v.s.bakhjul.
  13. Hei skiftet ut orginalt svinghjul og clurtch for 8mnd siden da dempingen på svinghjulet ga opp. Monterte britpart DA2357HD settet,kjørt 13000 km av disse ca 6000 med campingvogn t/r Italia.Syntes dette har fungert veldig bra,clurtchen er er blitt mer direkte,rakklingen fra girkassa høres dog bedre spesielt på tomgang,men også noe under kjøring (flyt). Er veldig fornøyd med settet
  14. Hei førte 110ern samme symtomer som beskrevet,brent lysbryter.110 nr to samme symtoner som beskrevet,brent lysbryter. Koblet bort kjørelysautomatikken og beskyttet bryteren med et vandlig rele.
  15. Hei takk for hyggelig tur i går. Trivlige folk, fine biler og svidde pølser,akkurat slik det skal være.
  16. Hei takker for innbydelse.Vi er 2stk 110ere fra grensetraktene (norske siden) som satser på og komme på lørdag.
  17. Hei du trenger ikke å ta ut hele pedalen, holder med pumpa. Er ganske trangt så har du en assistent hjelper dette.
  18. SJV1

    Anti-stall ???

    Når bilen har "god periode" er den mye stærkre og tar i når den møter motstand,selv når jeg tusler avgårde på tomgang Trenger heller ikke å trå gasspedalen så langt ned ved vandlig kjøring, I motsatt fall virker den kraftløs og krever mye turtall. Har blendet egr, ingen olje i kabelnett, waste gate spjeld går lett,høy/lav bryter på fordelingskasse ok, trykkprøvd intercooler syst. Så nå er jeg litt ???????????
  19. SJV1

    Anti-stall ???

    Hei har noe varierende trekkraft på 04 110. Når den går godt virker det som den har anti stopp funksjon, men når den går dårlig har den ikke denne funksjonen. Ingen av de kjente feilene er å se. hva er "riktig"
  20. Hei gjør bare oppmerksom på at jeg monterte fast svinghjul og ikke dual mass som er orginalt
  21. Kjøpte settet hos paddocs (DA2357HD)325 pund.
  22. Veldig enig,det var MYE arbe ja
×
×
  • Opprett ny...