Gå til innhold
LRforum

qcnr

LRF Society
  • Innlegg

    9 918
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

7 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sandnes
  • Interests
    paddling
    dykking
    sykling
    sist men ikke minst LAND ROVER

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hommersåk

Nylige profilbesøk

3 840 profilvisninger

qcnr sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. qcnr

    EU kontroll

    Fikk lignende ved en EU kontrol. Blink lys var ikke gult nok (blanke glass) og fant ikke VIN. Når jeg skulle hente bilen var alt allerede registrert. Ikke snakk om jeg kunne vise hvor de kan finne VIN eller kjøpe en pakke pærer som de hadde bak disken for å skifte selv og dermed er saken ut av verden. Nei eneste jeg fikk som alternativ var etterkontrol. Men jeg har lært over mange år, at det er desverre få nordmen som vet hva kundevennlig service er. De fleste utfører sin jobb og that's it...
  2. Victron har mye bra https://www.sparelys.no/victron-orion-tr-12-12-9a-110w
  3. Når det gjelder ting som hevesett etc, så er det slik i Norge som i noen andre land at slik utstyr må ha en form for godkjenning for å lovlig kunne monteres. Får du tak i slik så har du nok en god kundemasse. Et annet tips er å satse på litt større marked en kun Defender, finnes flere LR modeller :-)
  4. qcnr

    Rammerust

    Av og til så er en bil verdt mer en penger. Dette er bare et alternativ forslag. OG jeg er enig i at det finnes fine biler der ute, men som jeg har erfart er det få som man egentlig kunne tenke seg å bruke sine egne 'hard earned' penger på... Skal man leke økonom med alt så er det kun verdt å bruke penger på bolig, men der og kan det gå galt...
  5. qcnr

    Rammerust

    Priser begynner på ca. £5000. http://www.spannermonkeys.co.uk/services/
  6. Og hvor finner man disse bilene?
  7. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=213114542 Litt langt fra meg for å kunne se på denne.
  8. qcnr

    Discovery 2

    hopp opp...
  9. Intercooler slanger med sprekk, sjekk den lange som går ned på venstre siden av motor, når du står foran panser. EGR hadde gitt feilkode og motorlampe på dash.
  10. qcnr

    Discovery 2

    Liten hopp til...
  11. Lock Picking Lawyer på Youtube... :-)
  12. Flushing er ikke noe annet en å skifte all olje i kassen på en gang. Det er ikke slik at den 'rengjøres' med å sirkulere rundt 30L olje til det er svart og så fylle med ny olje. Det som skjer er at maskin kobles til egnet in og uttak, så setter den i gang en pumpe, som pumper fersk olje rundt, helt til man ser at ny olje kommer ut igjen. Så å 'flushe' er bruk av feil ord i den forstand, det er en komplett skifte av all olje i hele systemet på en gang. Og ja det brukes gjerne litt mer olje en kapasiteten på kassen, men det er bare pga hvordan det gjøres, ikke for å 'rengjøre' girkassen.
  13. Ny olje er alltid bedre en gammel olje...
  14. qcnr

    Discovery 2

    Hopp... Eller Defender
×
×
  • Opprett ny...