Jump to content
LRforum

qcnr

LRF Society
 • Content Count

  9,778
 • Joined

 • Last visited

About qcnr

 • Rank
  I'm missing 3 cylinders...

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes
 • Interests
  paddling
  dykking
  sykling
  sist men ikke minst LAND ROVER

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hommersåk

Recent Profile Visitors

2,074 profile views
 1. Du må finne balanse punkt mellom turtall og luftmotstand for å kjøre mest økonomisk. Fart har lite å gjøre med det, for hvis du har automat og den ligger i 3 gir ved 50, mens ved 60 ligger den i 4 gir og lockup, er det mest sannsynlig at motoren ligger på et bedre turtall for økonomien i 60.
 2. Husker min D2 brukte omtrent det samme uansett kjørestil, bortsett fra når man trykkte litt hard på i Tyskland. Men generellt opp til 130 k/mt var det lite forskjell i forbruk.
 3. a) For bil med motor med elektrisk tenning, der motoren ikke styres av et avansert system som et treveiskatalysatorsystem med lambdasonde: Konsentrasjon av CO ved tomgang skal ikke overskride 3,5 volumprosent. Yepp, veldig.
 4. 25-3.Avgasser – krav til bil i bruk https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1994-10-04-918/KAPITTEL_25#KAPITTEL_25
 5. Enten fly, eller kjøre til Calais, er det jeg har gjørt. Hirtshals Calais har jeg klart på ca 13 timer med luftestopp for medtatt dyr, spising og drivstofffylling. Jeg har da tatt tog og 30 min etter å ha forlatt Calais er du på motorvei i UK. Det er motorvei helt fram til avkjørsel i Calais og rett ut på motorvei i UK. Man kommer til M25 på under 1 time.
 6. https://www.advancedfactors.co.uk/rear-brake-pads-discs--calipers-439-c.asp
 7. D2 med ny galv ramme i uk kommer på £5000+++, alt etter hvor mye ekstra arbeid de må ta på seg, og hvor mange nye deler det spekkes mens bilen er i biter. Så du hadde kommet langt med en D2+ £10000.
 8. Kan gi anbefallinger i UK, hvis du har tenkt deg der...
 9. qcnr

  Luftfjæring

  Hvor gammel er fjærene? Merkelig nok slites gummi fortere en stål...
 10. diagnose vil gi en pekepinn. Fullt mulig det er og en litt dårlig ledning en eller annen plass, siden det skjer når det regner, alltid.
 11. Bilen (Td5) starter ikke uten CPS signal.
 12. Hmmmm, er litt usikker her, men jeg tror det finnes en egen 4hjulskontrol modus bilen skal in via diagnose før hjulstillingskontrol. Men kan være det er kun de nyere.
 13. Har et sett med 'snowflake' original LR felger med General Grabber 255.55 vinterdekk på(piggfritt). Har blitt kun brukt de siste 5-6 måneder. Vurdere å bytte mot 20" 255.55 vinterdekk(piggfritt) hvis de ikke er helt utslitt. Bilde tatt fra internet for illustrasjon:
 14. Legg den ut på Finn, selger den innen 24 timer er det sannsylig for lav pris du har gått ut med. Blir den liggende, er den for dyr. Spørs om du vil selge eller bare tenker på det.
 15. Jeg skulle gjerne vite hvordan en hel synt 20W-50 er tynnere en en mineral 20W-50 olje slik denne artikkelen antyder. Og semi-synth er å bare kaste penger ut av vindu. Det er nemlig samme mineral olje blandet med minimum 5% syntetisk olje. En god 5W/20W-50 olje og skift heller oftere (hver 5-7000 km) er bra for motoren.
×
×
 • Create New...