Gå til innhold

AreM

LRF Society
  • Innlegg

    3 762
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

7 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

2 377 profilvisninger

AreM sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Ja. Jeg hadde engang en Lt77 kasse som fikk anbefalt olje av merket Statoil. Jeg måtte rive og slite for å få den i gir. Etter en halv uke byttet jeg til samme olje fra Shell, en billigolje, og kassen fungerte som smør. Forskjellen var så stor at jeg måtte sjekke spesifikasjonene flere ganger for å se om de var like, men det var de.
  2. Jeg kjøpte en gummimatte på Biltema som jeg klippet til og monterte foran radiatoren. Ble helt ok varme på vestlandet om vinteren. Litt småkaldt i -17 over Hardangervidda, det skal sies. Men vi overlevde. Men, husk å ikke lage den for bred. Pass på at den ikke dekker intercooleren, da blir motoren for varm. Bilen er 110 Defender 300Tdi.
  3. Det høres ut som en god ide, det kan være godt med et lite førjulstreff før alvoret setter inn for fullt. Fin bil på bildet forresten. Ja, jeg tenker selvfølgelig på den grønne helt til høyre. Neste gang må du få med hele
  4. Nå finnes det originalbiler også som ikke er vedlikeholdt, dem har jeg sett flere av. På samme måte som det finnes modifiserte biler som får det stell og vedlikehold som kreves, og vel så det.
  5. Skjønner. Jeg bestilte mine lager fra Sarpsborg Motor A/S. Til en Buick 215cid motor.
  6. Oops, her leste jeg ikke godt nok. Jeg fikk med meg at noen i Bergen trenger et lager jeg kanskje har. Jeg overså at det allerede var inngått avtale om kjøp. Det var altså ikke meningen å blande meg inn i en avtalt handel, beklager.
  7. Hvis det lageret du trenger er likt neste lager i rekken (?) mener jeg at jeg har. I Bergen.
  8. Rocksliderne og lyktebeskytterne ser ut til å være solgt. Eller kanskje "reservert" er mer riktig betegnelse. Men takstativet er fremdeles til salgs, Tror jammen jeg har en A-bar eller to også. Original i gummi, ikke ulikt de man fikk til Defender på samme tiden. Fine å henge lykter på.
  9. Helt ny, feilkjøp, lakkert i Chawton White. Bare døra altså, ikke noe "innmat." Tror den ligger på FINN også. Ikke min dør, men formidler kontakt til selger hvis interesse.
  10. Takstativ, Rock Sliders med Tree Bars, Hovedlykter, Lyktebeskyttere, dekk/felger Range Rover P38 takstativ roof rack | FINN.no
  11. Jeg vet hva jeg også ville gjort. Kjøpt den! Hvis dette er en bil som har hatt jevnlig service hos folk som vet hva de holder på med, så er dette en veldig god pris.
  12. Dette er vel til en gammel V8 med forgasser? Det er sikkert flere som har slikt liggende. Men det du burde ha (om det ikke MÅ være helt originalt), er manifold fra 3.5 Efi, som er et 4 til 2 til 1 manifold. Det gir, når alt er juster og flott, lavere forbruk og bedre bunndrag enn den på bildet.
×
×
  • Opprett ny...