Jump to content
LRforum

AreM

LRF Society
 • Content Count

  3,635
 • Joined

 • Last visited

About AreM

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

1,393 profile views
 1. Jeg har sorte 10-tommere liggende i kjelleren. Nye, har aldri vært montert på bil, og ikke tror jeg de blir det heller. De har fått på brukte 315/75/16. Dekkene er brukte, men jeg anser ikke de for å ha noen verdi selv om de har godkjent mønster igjen. Ene dekket har en rift på innsiden. Men dette er 16-toms hjul altså, ikke 15 som du ønsker. Til gjengjeld er de veldig pene siden de er nye
 2. Ligner veldig på min det der. Samme dekk, takgrind, motor, dust and snow cover, bakseter, samme rocksliders. Til og med Kamasasettet baki er det samme. Noen har god smak Min er dog omlakkert. Jeg tror Svein har gjort et kupp, 120 000 må jo være rimelig. Gratulerer med kjøpet.
 3. Ser du har, men de er dyre...
 4. Ønsker originalstørrelse sommerdekk til 1998 modell P38. Helst på felg.
 5. Skal innrømme at jeg trakk litt på smilebåndet til dette bildet, men det gjorde neppe eieren. Jeg vet jo at "de der folkene" er glade i å snakke nedsettende om Land Rovere, så ja et lite smil ble det på meg. Og litt medfølelse med eieren også da https://www.itromso.no/nyheter/2020/02/21/Skulle-skifte-dekk-da-bilen-plutselig-knakk-21154672.ece
 6. AreM

  Rottegift

  Jeg fikk en mus i huset etter at noen lot kjellerdøren stå åpen halvannet døgn. Jeg både så og hørte musa på kjøkkenet flere ganger. Jeg kjøpte en sånn felle som fanger mus levende, og satte den opp på gulvet ved siden av kjøkkenbenken. Ost som agn selvfølgelig. Etter et par dager hørte jeg smellet da fellen slo inn. Musa var selvfølgelig vettaskremt, men den var blank i pelsen og velfødd. Jeg vil si at allmentilstanden var god. Så kjørte jeg den langt uti skauen og slapp den ut. Akkurat da jeg slapp den ut trodde jeg et øyeblikk den skulle hoppe tilbake inn i bilen og bli med hjem igjen, men den stakk
 7. Det er jevnt over lite problemer med Efi på Range Rover sine 3.5, 3.9 og 4.2. (litt mer på 3.5, men til gjengjeld går den billigst) Om man tar seg til til å forstå hvordan innsprøytningen virker, (selv jobber jeg med saken...) er den grei både å forstå og å feilsøke på.
 8. AreM

  Orddeling

  Billige fly reiser verden rundt
 9. Jeg handlet med dem nå i høst, og det fungerte helt fint. Ikke alt de har på lager, og da må man vente til de har laget det du vil ha. Men jeg betalte på forskudd og delene kom som avtalt.
 10. Tok bilde i går. På vei over Filefjell fra Øst til Vest. Var meldt uggent vær med mye vind og regn. Vet ikke hvor mange ganger P38'en har tatt oss over fjellet, men det begynner å bli noen ganger nå. Legger ved bilde som jeg håper får frem at det blåser... Heldigvis var det ingen uhell på veien. Eneste var en ungarsk dame som sto godt utafor veien på Hardangervidda da vi kjørte andre veien. Hun dro jeg selvfølgelig opp.
 11. Ok. Jeg kjørte en sånn bil i Tromsø for mange år siden. Den tror jeg hadde en 300hk TVR-motor. En av de bilturene man ikke har lyst til å snu og kjøre tilbake. Nydelige biler å kjøre.
 12. Ser ut som femeikers felger, hvilket er originalt på LSE. Kommer bilen fra Tromsø?
 13. Vet du noe om bilens historie? Reg. nr., tidligere eiere, evt. tilknytning til NLRK?
 14. Men hva slaga Webasto er det?? Jeg ser etter en Air Top 2000.
×
×
 • Create New...