Jump to content
LRforum

jope

LRF Society
 • Content Count

  3,566
 • Joined

 • Last visited

About jope

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Reinsvoll

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Reinsvoll, toten

Recent Profile Visitors

2,935 profile views
 1. Ganske sikker på at jeg har liggende. Sjekker imorgen
 2. kan være dårlig sensor eller dårlig kontakt med sensor, men kanskje mest sannsynlig et slitt hjullager.
 3. har du noen link til tappepluggene med magnet ?
 4. jope

  Jope's garasje

  Takker, vet at jula og noen av de andre byggevarefirmaene har noen kasser, også tools.. De på taket på min bil er noen eldre zarges kasser jeg har hatt som jeg bare har plastidippet svarte..
 5. jope

  Jope's garasje

  oppdatere med litt ting som har blitt gjort nå så langt i høst. Første runde med fluid film er unnagjort for denne høsten Montert door extension åpninger, så bakdørene går helt opp Montert beskyttelses plate foran bakvindu i bakdør montert mudstuff heater deflector som skal styre varmen bedre mot beina og ikke på leggen
 6. Takk for et veldig bra gjennomført treff til Stine og Vebjørn som stod som arrangører. Fin plass på fredagen med plass til mange biler. Lørdagen var det en flott kjøretur på dagen før vi fikk servert utmerket kortreist lunsj på gården "Herfra".. Så gikk turen videre til camp 2 med også en super fin kjørerute på smale, grusete og spennende veier. Campen på site 2 var som camp 1 også en skikkelig villcamp, og jeg tror alle koste seg utover kvelden med både 1 og 2 bålpanner Takk for supert opplegg og fantastisk fine kjøreruter og camper.
 7. Jeg har en
 8. https://www.4x4overlander.com/product/sport-steering-wheel/
 9. En innholdsrik helg er over. Alltid hyggelig å møte nye bekjentskaper, møte igjen noen en ikke har sett på lang tid og møte igjen de som det ikke er så lenge siden en har møtt, Se på mange flotte biler og bli inspirert av mange sine flotte og kreative løsninger. Jeg takker alle i arrangørstaben som står på under hele treffet for en fantastisk jobb, kreative konkurranser, flott klistremerke og alltid hjelpsomme.. Uten gode arrangører blir det ikke sånne flotte treff.. så tusen takk.( også så flinke dere er til å bestille god vær ...)
 10. Fin bil og hyggelig å se både den og eier igjen
 11. jope

  Jope's garasje

  Bilen har fått ny innredning i løpet av vinteren. Service i juni og generelt sett over. Ny takgrind montert i vår og ny markise. Ellers har bilen blitt brukt på mange turer og ferie. Stort sett brukt med taktelt og kjørt mange små flotte veier ..
 12. hei Det var vi som kjørte forbi.. jeg kjørte bakerste bilen og tror rakk å hilse
×
×
 • Create New...