Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

jope

LRF Society
 • Innholdsteller

  3 402
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jope

 • Rang
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Reinsvoll

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Reinsvoll, toten

Nylige profilbesøk

2 108 profilvisninger
 1. jope

  Dashbord demontering

  enten en skruetrekker som du trer inn fra siden eller et sånn panel remover verktøy.. selve midtdashboardet sitter i 6 klips.. her ser du det forklart: https://www.defender2.net/forum/topic824-15.html
 2. jope

  Dashbord demontering

  i midten av dashbordet, av med de tre skruene på hver side og vipp dashboardet forsiktig utover.. Du tar da bare ut midt delen
 3. jope

  Mr Green - Defender 90

  Bra du steller godt med den fine bilen
 4. jope

  defender td 5 kjøleveske

  Hender det også lekker litt ved frostpluggene
 5. jope

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Imponert over innsats, fremdrift og takker for at du er flink til å dokumentere
 6. jope

  Defender 90 - "Tøffbilen"

  tøff bil.. blir bra dette Haakon. klar igjen til våren ?
 7. jope

  Jope's garasje

  Da har det blitt gjort litt mer med bilen: - alt av oljer er byttet - lagd gulv og skuff bak - lagd boks under cubbyboks - montert ram mount mobilholder - montert nytt raid steering wheel (med tuv)
 8. når lysene dine ikke går på automatisk når du vrir på tenninga, da har du ikke kjørelys rele eller det er koblet bort. da kan du "kortslutte" led lysene med å koble den ekstra ledningen inn på parklyspærene..
 9. Tror hvis du gjør det slik og har kjørelys rele vil de aldri lyse. For parklys går på så fort du skrur på tenning. Når den ledningen får strøm fraparklys kobler den ut led lysene.
 10. jeg la opp en 12mm2 eller 16mm2 fra batteriet til eksakt samme sikringsboks som jeg monterte på høyre innerskjerm.. så er alt styrt av releer osv. derfra på ekstra ting som jeg har koblet til.
 11. skal du koble det godkjent må du koble bryt strøm mot lysbryteren hvis du har kjørelys rele. ifølge lovverket skal kjørelys(DRL) ikke fungere når lysbryteren blir aktivert. men du kan jukse og koble bryt strøm mot nærlys.. da vil led lysene også lyse sammen med fult lys, men da vil de også lyse når du skrur på strømbryteren til park(forutsatt at du har kjørelysrele)
 12. Ang. Medlemstilbud så opererer de fleste arrangement i regi av nlrk med deltager avgift for medlem og ikke medlem. For medlemmer i avd.øst eller andre nlrk medlemmer som er med på ativiteter avd. Øst arrangerer vil kontingenten fort bli spart inn.
 13. jope

  motorvarmer type vann 220v

  solgt til @Elvehundre
 14. jope

  motorvarmer type vann 220v

  Lar denne stå til imorgen., da bør alle som har sendt pm fått tid til og vurdert
 15. jope

  motorvarmer type vann 220v

  3-4 som har vist interesse. Så setter hbo. 500kr.
×