Gå til innhold

Iceman73

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Iceman73 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Jeg hadde tenkt å gå en litt annen vei enn offroad. Bilen min er sort så jeg hadde tenkt å lakke fangere og skjermbredere sort. Sette på noen litt grove 18" hjul. Lakke den beskyttelse platen i front grå. Og tone rutene rundt om. Slik den så litt mer lik ut den nye 2007 modellen. Noen som har sett noe slikt?
  2. Jeg byttet ikke selv, men de på verkstedet sa at jeg var heldig at de fikk "moet" til bremsekalipteren foran. Dersom en bare sette på en tvinge eller noe for å presse stempel tilbake, så hadde den blitt ødelagt. Du får se litt på det når du demonterer.
  3. Siden "alle" vet om de jævla problemene med Freelander bilene, hvordan blir en kvitt de?
  4. Hei. Jeg kan være int i å kjøpe disse. Har du ett bilde av de? Send evt på mail til meg. hans.aksel@breiband.org
  5. Flott, takk for info. Da bestiller jeg rais asap og skrur de på. Noe tips om en plass for å kjøpe second hand eller uoriginale stigetrinn oh evt, finnes det mange varianter av disse? Har sett noen plate lig greier og noen i rør versjon.
  6. Hei. Min 98 mod har ikke rails, ved evt ettermontering, må taktrekk ned? Eller kan man bare skru ut de 2 boltene og skru på rails?
  7. Hei. Jeg har en 98 Freelander og får ikke varmeapperatet til å "svitsj" om til å gi varme ned til beina... Noe triks??
×
×
  • Opprett ny...