Gå til innhold

rogerc303

Medlemmer
  • Innlegg

    232
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gjøvik

Nylige profilbesøk

639 profilvisninger

rogerc303 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Han hadde kjørt i stykker sist vi snakket med han...
  2. Har akkurat prøvd. Du kan jo legge meg til...
  3. 2-3 biler fra Offroad i Elvedalen sin side sier de kommer. Får ikke skrevet på NRLK øst sin side på Facebook da forespørselen min ikke blir godkjent. Er medlem i NLRK-klubb, men har dessverre ikke LR-bil (har vært "støttemedlem" i NLRK i noen år nå). Er dette grunnen til at jeg ikke blir godkjent? Mvh Evy Gulbrandsen.
  4. Når det gjelder facebooksiden "Offroad i Elvedalen" så er dette en side for 4x4-entusiaster som bruker Elvedalen, uavhengig av hva slags bil man kjører. Jeg prøver å legge ut litt info der for de som vil kjøre og som for eksempel ikke er medlemmer i LR-klubben ol. Når det gjelder å poste noe på denne siden så er dette frivillig og jeg regner med folk i alle klubber er voksne nok til å bestemme selv om de vil poste noe der eller ikke. Mvh Evy Gulbrandsen (administrator på facebooksida Offroad i Elvedalen)
  5. Noen som har vurdert fresing ned til plassen? Er ikke gjort siden det begynte å snø og det kan jo være greit å komme ned der med en "vanlig" bil også...
  6. Blir nok fullt mulig å kjøre upreppet spor der nå. Har kommet litt snø ja. Husk å ta med spade slik at man kan grave seg ned i tide ;-)
  7. Det var 1500,- for bil og sjåfør pluss 1000,- pr. passasjer over 15 år (0-15 år gratis). Kjempetreff for alle type biler
  8. Kjøring i morgen, lørdag, fra kl. 11.00.
  9. Vi skal dit Dette anbefales!!!
  10. Dugnad eller bare kjøring???
  11. Vi kommer med 4 x patrol...
  12. Hmmm... Her ble det merkelig stille... Blir det noe kjøring på lørdag???
×
×
  • Opprett ny...