Gå til innhold

LarsK

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

LarsK sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Jeg holder på å kjøpe en Mercedes E280 som står på Stord. Jeg bor ved Tønsberg og jeg vil helst slippe å ta turen, og jeg lurer derfor på om det er noen her inne som har mulighet til å ta en titt på den for meg. Et lite honorar i form av en flaske whisky eller liknende føler jeg er på sin plass.
  2. Jeg har fortsatt ikke fått kjøpt meg Disco og er svært åpen for konkrete tilbud.
  3. Hei, Jeg leverer fra meg menneskebilen denne uken og ønsker å kjøpe en Disco 2 (03/04 mod) med bakseter snarest. Både td5 og V8 er aktuelt, men automatgir er et must. Bør helst også være en HSE. Servicehefte må være komplett og bilen må være i god stand og helst ikke gått mer enn 150.000 km. Ser man på de siste bilene som har blitt solgt på finn.no er en riktig pris i området rundt 150.000,- for et pent eksemplar. Ta kontakt på epost kinserdal@me.com eller telefon 95 55 83 83 dersom du vil selge raskt.
  4. Jeg har BeSafe iZi Kid X3 isofix. Det er plassen i passasjersetet foran jeg er bekymret for, men jeg har ikke mange passasjerer på over 190 cm. Likevel er det kjedelig hvis man må sitte ukomfortabelt pga barnesetet. D2 03 og 04 modeller skal ha isofix.
  5. Jeg har tidligere eid en Disco 2 som varebil, men nå ønsker jeg å kjøpe en 7 seter som familiebil. Utfordingen er at jeg har et monster av et bakovervendt barnesete som brukes av min 1 år gamle sønn. Jeg har aldri fått undersøkt hvordan det er med plass til et bakovervendt barnesete i D2 og lurer derfor på om noen av dere har erfaring med dette? Eventuelt om det er noen i Osloområdet som har en 03/04 D2 med isofix som jeg kan prøve setet i før jeg går all in i biljakten. På forhånd takk for svar
  6. LarsK

    V8 vs td5

    Hei! Etter et par år uten LR har abstinensene nå blitt så ille at jeg ikke har annet valg enn å gå til anskaffelse av noe britisk med drift på alle 4 hjul. Budsjettet mitt er på rundt 200.000,- og jeg har bestemt meg for at det må bli en Disco II 03 eller 04 modell med 7 seter. Har selv eid en V8 tidligere og elsket den. Jeg er likevel fryktelig usikker på er om jeg nå skal gå for en V8 eller en td5. Jeg er derfor mottakelig for alle mulige meninger og betrakninger om fordeler og ulemper ved begge typer. Hvilken bør jeg gå for? På forhånd takk.
  7. LarsK

    Discovery 2 kjøpes

    Disco 2 ønskes kjøpt. Krav: 7 seter Automat HSE-utgave Kompett servicehefte Pen og hel. Både td5 og V8 er av interesse. Send mail til kinserdal@me.com hvis du har eller vet om noe som kan være aktuelt.
  8. LarsK

    Disco ønskes kjøpt

    Etter et år uten Land Rover føler jeg at det er noe vesentlig i livet som mangler. Jeg ønsker derfor å kjøpe en 03/04 modell Disco II. Både TD5 og V8 er aktuelt. Ønskeliste: Personbil. Helst 7 seter. HSE utgave. Hengerfeste. Automatgir. Komplett servicehefte. Dokumentert vedlikehold. Skal ikke ha vært i noen større kollisjoner. Pris: +/- 200.000,- avhengig av km. stand og bilens tilstand. Send info og bilder til kinserdal@me.com dersom du har en bil som kan være av interesse.
  9. LarsK

    Tyske bildeler

    Har en 03 MB E220T CDI med airmatic (luftdempere) som henger litt med rompa og jeg trenger derfor nye luftbelger bak. Er det noen som vet om utenlandske nettbutikker som selger mercedeler rimelig?
  10. Min største utfordring er at det ikke er et eneste vindu i huset mitt som faller innenfor standardmål, og da tar prisene helt av hos de tradisjonelle norske produsentene.
  11. Ser at Enova anbefaler en produsent i Litauen. Kan ikke være så ille da. Enova anbefaler
  12. Jeg holder på å renovere et hus fra 1957 og vurderer å skifte ut alle vinduene. Jeg har hentet inn pristilbud fra både norske og utenlandske produsenter, og de utenlandske produsentene er mye billigere enn de norske. Det er et ordtak som sier: "If you pay peanuts, you get monkeys." og jeg lurer derfor på om noen her inne har erfaring med kjøp av vinduer produsert i baltiske land og hvordan kvaliteten på disse er. Se f.eks: Sparevinduer
  13. Når prisen for vannbåren varme og utskifting av 50 år gammelt radiatorsystem raskt havner på flere hundre tusen bør man ta frem kalkulatoren for å regne på hvor mye besparelsen faktisk blir eller ikke blir. Det er alt for mange som tror at så fort man innstallerer en pumpe så blir oppvarmingskostnadene tilnærmet null. Pumpen trenger strøm, service og på sikt reperasjoner og mulig utskifting. Radiatorsystemet i huset mitt var ubruklig og da etter samråd med rørleggere, elektrikere og Enova var saken klar. Bruk penger på å pusse opp, etterisoler huset og installer enkel luft til luft pumpe og panelovner med styringsystem.
×
×
  • Opprett ny...