Gå til innhold

Torst74

Medlemmer
  • Innlegg

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    lille_grevling@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Fagre Romsdalen
  • Interests
    Fluefiske og levende musikk

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Rauma

Nylige profilbesøk

847 profilvisninger

Torst74 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Jeg syns bilen er verdt rundt 125.000, men er fullstendig klar over at vi lever i en kald og hard kapitalistisk verden hvor ting kun har den verdi som noen andre er villig til å betale
  2. Noen flere bilder som tatt i dag, ikke det beste været for flotte bilder, men er vel bedre med bilder enn ikke bilder
  3. Kan vel også nevne at bilen har rullet 241600 km, og at den har vært i min eie siden 2008. Bilen kommer opprinnelig fra Tyskland og ble tatt inn av en kar som hadde den stående en stund uten å registrere den, den ble første gang registrert i Norge i oktober 2008 da jeg kjøpte den. Neste eu-kontroll er 31.10.2018. Jeg har en del forskjellig som følger med et eventuelt salg, noe deler blant annet nye calipere bak, verkstedhåndbøker og haynes manualer, hilift jekk og diagnoseverktøy. Det er 9 hjul på felg til bilen, 5 på alu og 4 på stål.
  4. Som tittelen sier så sjekker jeg interessen for min 2000 Defender 110 Td5, skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke lyst til å selge bilen, men det er andre i familien som ikke er overvettes begeistret for den sjarm og komfort en slik bil tilbyr. Bilen er registrert for 9, den er ikke strøken, men det er lite rust på de viktige stedene, det er derimot noe rust i dørene og disse er noe jeg har hatt lyst til å få skiftet ut i noen år nå, men det har ikke blitt. Jeg skulle også fått på ekstrahjul festet på bakdøra, men det er nok en ting som ikke har blitt ennå. Det jeg derimot har gjort er å få på rock/treesliders på sidene, byttet startmotor, to ganger, byttet kryss, dieselpumpe, bakre eksosanlegg, turboslange, styresnekke, injector harness og ellers alle filtre og olje hver sommer og vinter. Jeg har hatt lite problemer med denne bilen, men det lekker litt vann inn øverst i hjørnet på passasjerdør når det regner godt, og det trekker litt kald luft, noe som selvfølgelig kjennes på vinterstid. Jeg har liggende en ny pakning som skal gå rundt døra, men du har nok gjettet det...det har ikke blitt gjort ennå. Det er webasto i den som fungerer ganske greit, men vifte på varmeapparatet har nok sett sine beste dager og blåser veldig forsiktig varm luft inn i kupeen. I min eie har denne blitt brukt som pendlerbil hver dag, ca 8 mil, og om man ser bort fra de aller kaldeste dagene, så har det vært en fantastisk pendlerbil, bruker i underkant av literen på mila slik jeg kjører den. Akkurat nå drypper det litt olje ett eller annet sted i bakkant av motoren, her mistenker jeg muligens dieselinjector og har kjøpt inn denne delen for snarlig bytte, den trenger også nye skiver og klosser bak, også en jobb som er tenkt tatt snarlig, i det minste før snøen faller. Det er helt sikkert andre ting som kan gjøres med den også, men dette er det jeg har i kalenderen slik det er nå. Jeg har prøvd å se litt på finn hva som er en grei pris for tiden, men syns dette spriker noe voldsomt, er derfor ikke helt sikker hva jeg vil ha for den, men jeg gir den ikke bort og innerst inne håper jeg kanskje at det ikke finnes noen interesse for den.
  5. Er det noen her inne som kjenner Eirik Haugen? Grunnen til at jeg spør er at han ikke har vært aktiv på forumet siden 26. september, og han skulle sende meg noen seter som jeg savner, men jeg får ikke kontakt med han og så lurer jeg jo på om det har skjedd noe.
  6. Det er en fin bil, behagelig å kjøre og oppfører seg trygt på vinterføre. Rust er et tema på disse bilene, og motoren er kanskje noe dvaskere enn man skulle tro og har et litt høyt forbruk, men relativt grei å skru på sjøl. Har selv hatt en 9-3, 900 og 99 og er kanskje litt over gjennomsnittlig begeistret for disse bilene, men så lenge prisen er god (og det er de jo i disse dager) så tror jeg ikke du blir misfornøyd.
  7. Det er helt sant, men hvis det primært er overføring av lyd og bilde som er formålet med pc koblet til tv så vil denne kunne gjøre det samme.
  8. Nå kommer jo også Google sitt alternativ snart, chromecast, en liten dings til rundt 200 kr som kan gjøre det meste av det du er ute etter, mangler Spotify per dags dato, men dette kommer nok på plass etter hvert.
  9. Jeg er interessert i de 4 sidevendte setene, men får problemer med frakt. Hvis det kunne ordnet seg med forumfrakt og du er villig til å dele opp salget, så byr jeg 800 for de.
  10. Dette kjenner jeg at jeg fikk lyst på, men aner ikke hva prisen på noe sånt bør være, prøver meg på noe som helt sikkert er et skambud i første omgang, 15.000,- uten motor
  11. Torst74

    Spylerdyser

    Hva med denne? Med litt modding så får du sikkert den til å passe http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bilreservedeler/Viskerutstyr/Spylerpumpe/Spylerdyse/Spylerdyser-Volvo-2-stk-586581/
  12. Torst74

    Spylerdyser

    Her er en modifikasjon som jeg skal få gjort på min - http://forum.landrovernet.com/showthread.php/26891-Wiper-Mod!-Is-Brilliant!?highlight=wiper%20peugeot PS. Du må registrere deg for å se bildene, men det er jo et greit forum å registrere seg på
  13. Vurderer å gå til innkjøp av en ny Defender til barna, kanskje til og med en til hver, bra tilbud her http://www.toolstation.com/shop/Automotive/Accessories/Corgi+Land+Rover+Defender+RNLI+Lifeboat+Model/d60/sd3317/p22357
  14. Den Jula varianten du linker til virker være den samme som denne http://dx.com/p/7-capacitive-android-2-3-tablet-w-camera-wifi-hdmi-tf-cortex-a8-1-5ghz-4gb-111713 og den har i det minste fått gode tilbakemeldinger på den siden. Om man ser på spesifikasjonene til dingsen så er det 3 ting som kanskje er litt negativt, men det avhenger selvfølgelig av bruken og siden du skriver at den er til barn så kanskje det ikke gjør så mye, men den har lite minne, 512MB, noe som gjør at man må være påpasselig med å stenge ned applikasjoner helt slik at de ikke ligger i bakgrunnen og eter minne til ingen nytte, den har en liten prosessor, noe som gjør at den ikke er så kjapp og skjermen er kapasitiv, noe som betyr at den ikke er så nøyaktig og at du heller ikke kan bruke hansker når den skal behandles. Men kan du leve med dette så er det jo bare å kjøre på, prisen er det jo ikke noe å si på.
  15. Du kan også prøve å tilbakestille Internett Explorer til standard innstillinger, dette gjøres under Alternativer for Internett - Avansert - Tilbakestill, men om du er over på Chrome så funker jo det vel så godt.
×
×
  • Opprett ny...