Gå til innhold

Disco1dummy

Medlemmer
  • Innlegg

    330
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • MSN
    magnarhauge@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kristiansand
  • Interests
    Disco II -00

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kristiansand

Nylige profilbesøk

968 profilvisninger

Disco1dummy sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Grønn disco 2. Gåen motor. Ellers skal alt fungere. Har stått i ca 1 år, men lagret inne på lager tørt og varmt. Send meg en melding på 971999o5 om du er interessert, så skal du få bilder. Høystbydende over 10.000 tror æ skal være rimelig for så mye gode deler, evt om noen vil sette inn ny motor. Bilen står i Kristiansand
  2. Den står utenfor Kristiansand. Som sagt gåen motor. Alt annet skal fungere. Grønn men lyst skinninteriør. Kan poste noen bilder i morra :-)
  3. Fin bil med gåen motor. Alt annet fungerer. Grønn. Ring for mer info 97199905. Selges fort og galt :-) håper på ca 20.000 hvis ikke det er helt galskap :-)
  4. Gikk ikke så galt for meg iallefall. Bare en liten montering av ny motor som måtte til;-) krysser fingre;-)
  5. Har tid iallefall;-) haha... Penger har man sjelden nok av! Men da er flexplate (heavy duty converter??;-)) motorfeste girkassefeste iallefall notert;-)
  6. Har vært syk de siste dagene;-( men håper på å være frisk i morgen, eller iallefall i løpet av de første dagene, sånn at det går Ann å begynne på dette prosjektet;-)
  7. Heisann! Skal bytte motor på discoen nå, så tenkte å lage en tråd der jeg (og evt andre i ettertid) kan høste gode tips om blant annet hva man trenger av ekstrasaker som pakninger osv. Når man skal i gang med dette. Motoren som sitter i bilen nå er automat mens reservemotor er manuell, så den må konverteres. Som sagt. Kom med gode tips og det mottas med stor takk;-)
  8. Will do! Har tatt noen bilder i prosessen, men skal iallefall legge ut noen mens motoren henger og slenger i taket;-)
  9. Var nok det! Nå begynner prosjekt motorbytte;-)
  10. Men jeg har jo en automatmotor å skru over deler fra... Selve motoren må jo være relativt lik!
  11. Hehe.... Ja men min er automat Petter og det er noe forskjell på motoren.
  12. Motoren jeg skal sette inn i bilen er manuell, mens min gamle traver er automat. Er det mulig å konvertere fra manuell til automat? Takk på forhånd for gode råd og vink;-) har hatt tdithomas på tråden allerede i dag, og han hadde mye god hjelp å komme med;-) godt å ha kompetanse i nærområdet når ting kniper;-)
×
×
  • Opprett ny...