Jump to content
LRforum

Tom Rossing

LRF Society
 • Content Count

  4,162
 • Joined

 • Last visited

About Tom Rossing

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skreia
 • Interests
  Alt som durer...

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Skreia

Recent Profile Visitors

3,728 profile views
 1. Hengeren er fin, og utrolig praktisk. Kan brukes til det meste.
 2. Tom Rossing

  Henger

  Henger til salgs. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=154820942
 3. Godt det ordnet seg. ;em litt forundret over dimensjonene på dekkene dine. 235/60x18 som du hadde før er egentlig riktig dimensjon på denne bilen.
 4. Denne kom jeg på at jeg har glemt. Jeg bestemte meg for å bruke den i en bil selv, men nå er den bilen solgt, og jeg rakk aldri å montere radioen. Radioen er mao til salgs.
 5. Lykke til med ny jobb! Det blir helt sikkert spennende, og så er det jo så fint i Stavanger. Det kommer til å bli mange fine turer på Jæren. DSn er jeg veldig fornøyd med. Modifisering er det blitt lite av, men jeg skulle hatt nye sommerdekk snart. Har lyst på noe med grovere mønster, men har lyst til å beholde originale 19" felgene. Er ikke all verden utvalg av dekk med litt mønster i. Btw, DS er kanskje ikke så tøff, men den er pen. Veldig pen.
 6. Slik mattesystem er fint det. Men, det er et men. Det blir fuktig under, og gummimatter stenger det effektivt inne, med de bakdeler det har. Man må være flink til å løfte opp mattene og sette opp dører til lufting på godværsdager. Hvis ikke blir det etterhvert naturlig lufting imfotbrønnene.
 7. Inntrykket mitt er at så fort noen har drevet med justering av snekke uten helt å få det til, så har du både slakke, og dårlig selvoppretting. Fort gjort å ødelegge ei snekke.
 8. Akkurat dette har jeg sliti med på seribiler jeg har hatt før, og også på den jeg har nå. Det er nesten så jeg tror at man må bytte alle styrekuler, hjelpesnekke og styresnekke får å få det bra. Jeg skal iallfall bytte alle kulene nå, da det er slakke i tre av de. Når stagene er av kan jeg få sjekket dødgang på snekkene. Så blir det alternativt å bytte dem etterpå.
 9. Hvorfor lage hull i gulvet? Det er ikke så mye arbeid å ta ned tanken, og da kan man samtidig få rustbehandlet litt oppi der.
 10. Tror dette blir en veldig fin bil. Håper bare den ikke blir dyrere enn at jeg kan kjøpe en etter hvert.
 11. Har du mengder med sånne?
 12. Kom plutselig på denne. Har en liggende, sendte PM.
×
×
 • Create New...