Jump to content
LRforum

ian928

Members
 • Content count

  469
 • Joined

 • Last visited

About ian928

 • Rank
  Entusiast

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansund

Recent Profile Visitors

207 profile views
 1. Fikk akkurat beskjed om at hjulene har blitt stjålet utenfor NG! Håper det ikke var noen her på forumet??
 2. Har fått forespørsel ang rammenummer, motor og dekk. Har fått noen bilder av motorrommet foreløpig. Det er nok vanskelig å si noen ting om tilstanden på motoren. Dekk og rammenummer kommer, han fant ingen plate i motorrommet men tar det fra papirene.
 3. Fikk se en Seriebil bakpå en bil fra Norsk Gjenvinning i Kristiansund i dag. Jeg kjørte etter og fikk tatt et bilde og forhørte meg om mulighet for deler osv. Svaret var at det var ok å komme å hente smådeler, men plassen var ikke godkjent for å skru. Imidlertid åpnet de for å kjøpe bilen, plukke deler og deretter skrote. De har ikke anledning til å ha bilen stående lenge, så her må man handle rast hvis det er av interesse. Bilen hadde tilhørt et eldre ektepar som hadde begynt restaurering men gitt opp. Jeg har ikke sett nærmere på bilen enn det bildet viser og vet ikke noe. Den så ganske grei ut, desverre så har stroppene de brukte for å løfte den ødelagt bakskjermene som man ser på bildet. Evt interesserte kan kontakte Norsk Gjenvinning i Kristiansund, evt send meg en PM, jeg kjenner en som jobber der og som jeg snakket med.
 4. L322 Pixelfeil dashbord / steering column

  Kan hende er det mindre arbeid å finne feilen og flytte over den delen som har feilet. Mer info her: http://www.rangerovers.net/repairdetails/steering/tilt3.html
 5. Skifte elektrisk anlegg på Serie 1

  På Ebay er det mulig å bestille ledninger i ulike farger, også med striper i diverse farger. Jeg ville prøvd å finne originale farger ihvertfall.
 6. Porsche 928

  Interessant med S4, men jeg har lovet meg selv at skal jeg bytte så blir det til manuell.
 7. Dekk seriebil

  Vi kjøpte "originale" dekk til Daisy: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=27558&hl=daisy
 8. Porsche 928

  Fant denne tråden tilfeldigvis, kanskje vel sent men. 928 er heldigvis gjennomdesignet og har delt clutchus! Det er mer enn man kan si om min samboers Porsche 944 Turbo, der er cluthbytte estimert til 37 timer på verksted - og dette er under forutsetning at alle bolter kommer ut uten problemer... (ja jeg har gjort det i en vanlig garasje på bukker og med de vanlige problemene med 12-kant bolthoder som rives!) https://www.porscherepair.us/porsche-928-repair/removing-and-installing-clutch.html
 9. DAB+...

  Det var uklart skrevet av meg, jeg mener: passer systemet på min FFRR? Jeg er klar over at RR sport og Discovery er mye samme bil, men jeg vet ikke hvor mye som er likt på disse systemene på min bil. Sendte Fortknox en mail, fikk svar fra en Hans Christian om at de desverre ikke hadde noen løsning for min bil.
 10. DAB+...

  Hmmm ser at denne er til Range Rover Sport og Dicovery, er systemet helt likt?
 11. DAB+...

  Dette høres jo lovende ut fra flere hold! Jeg er litt bedagelig anlagt, så jeg tror jeg venter og ser til noen på forumet har montert og kan dele erfaringer... Blir det integrert opplegg i bilen så er da DAB greit det, flere kanaler ihvertfall.
 12. DAB+...

  OK, regner med at det dukker opp bedre løsninger etter hvert, skjer vel mye når dette når Østlandet tenker jeg. Når jeg var 18 på slutten av 80-tallet var det kult med ekstra dingser i bilen, det er det ikke i dag. Trafikkfarlig også, som nevnt flere plasser her. Men finnes det noe som fullstendig erstatter det gamle systemet uten tap av annen funksjonalitet?
 13. DAB+...

  Bilen det er snakk om er en 2006 RR SC
 14. DAB+...

  Nå er det bare nærradioen igjen på FM-båndet her. Jeg er så heldig å ha AUX inngang, så det er ikke noe problem å få lyd i bilen, men det irriterer meg grenseløst at jeg skal være nødt til å feste en ekstern dings i bilen og trykke på den for å bytte kanal etc. Det samme med mobil. Jeg vil gjerne fortsette å bruke knappene på rattet. Jeg tenker på om det finnes en DAB+ mottaker som jeg kan gjemme en eller annen plass i bilen og som tar imot og videresender hver av kanalene på en egen FM-frekvens så jeg kan søke dem opp i den originale radioen?
 15. L322 4,4 Blåser ikke varmt.

  Den ventilen sitter veldig kinkig til. Jeg ventet i det lengste med å ta den ut, for det er jo egentlig umulig at den skal lukke begge løpene og dermed stenge flow helt. Her er en tråd med bilder av tetningene for øvrig: http://www.rangerovers.net/forum/6-range-rover-mark-iii-l322/200578-new-member-norway-2006-sc-no-heat.html
×