Gå til innhold

massive

LRF Society
  • Innlegg

    968
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BGO

Nylige profilbesøk

1 650 profilvisninger

massive sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Hvilken type av de høye? http://www.thule.com/nb-NO/NO/Products/Base-Racks/Feet
  2. Jeg trenger en skiboks i sommer og i den anledning takstativ. Mulig det blir utfordrene siden jeg har typen tykke takrails. Det er jo ønskelig og ha det så lavt liggenden som mulig. Er det mulig med wishbar typen i mellom takrailsene? Noen som har erfaring med denne type rails? Har ikke tid til å bestille noe, trenger det til helgen.
  3. Ble aldri noen telefon til Biltilsynet, slo fra meg tanken om denne bilen. Syntes der var for stor risiko. Motor osv er blitt skiftet av eier osv. Jakten på RR Sport fortsetter.
  4. Har biltilsynet tillatelse å gi den type informasjon?
  5. Et år blir for lenge:) er klar for å bytte ut Discoen ilp kort tid. Har ikke helt klart å bestemme meg før om en RR er det rette. Har snust litt på A6 allroad også.
  6. Ja det ser jeg faktisk nå Ikke noe godt tegn nei.
  7. Som teksten sier så er lysten på en RR Sport stor, men kjennskap liten. Så prøver å lese meg litt opp på nette om dette er risikosport Veldig lett og drømme seg bort på finn.no Er jo litt RR Sport som står i Bergen. Fant denne her: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=38797271 Men er her gamle annonsen på akkurat samme bil www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=37938300 Noen som har kjennskap til denne? Ser han står nevnt i denne tråden --> http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=57726&st=125
  8. Støtedempere er i boks Case Closed!!
  9. Hadde håpet på å få skiftet støtedempere i slutten av uken/helgen. Er det noen som har et par dempere til salgs? Ta kontakt på PM
  10. Tag Heuer klokken er solgt. Citizen klokken er 7 år gammel og har fått en ripe på glasset. Har hatt en dykke tur med den, ellers har det vært en bruksklokke. Jeg kan sende deg flere bilder per email. Klokken går ikke for under 1200 kr.
  11. Etter litt rydding så blir litt salg av diverse: Playstation 2 med diverse spill. AirPort Extreme-basestasjon Bolia stereobenk Ikea kontorskuffer Varebilvegg Discovery 2 hentes gratis. Klokker til salgs for et hvert bruk. Tag Heuer - Formula 1, følger også med metal-reim. Certina - DS First Citizen Diver Kan treffes/leveres i Bergen eventult sendes per post. Se bilder her --> Kom med bud!
  12. massive

    Til Salgs

×
×
  • Opprett ny...