Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

kjetil97dse

LRF Society
 • Innholdsteller

  656
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

1 følger

Om kjetil97dse

 • Rang
  Kjetil V.

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kvalsund / Hammerfest

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kvalsund

Nylige profilbesøk

454 profilvisninger
 1. kjetil97dse

  Range rover 2002, noe å satse på?

  Syns de er flotte. Har en 2004 modell som jeg kjøpte i desember 2009. Har kjørt 160.000 km med den med girkasse havari som det værste, å det var nok mest min egen feil som ikke fulgte opp med flushing av kassa. Ellers så er det en lett skrudd bil som behøver nye foringer og endeledd i forstilling "ofte" da den er relativt tung. Deler er rimelig å handle fra f.eks FamousFour eller andre tilsvarende butikker på øya.
 2. kjetil97dse

  Lade batteri i camperen fra bilen

  Takk for opplysningene. Sjekker ut.
 3. kjetil97dse

  Lade batteri i camperen fra bilen

  Hvilken dc/dc omformer er det du har? Tenker på å gjøre en løsning i min vogn.
 4. kjetil97dse

  Perfekt camper...

  Veldig stilig. Likte at de hadde med egen veranda også.
 5. Har hentet bilen fra PKK med 0 -null- feil, med firehjulskontroll tatt samtidig så ble kjøreturen hjem en fryd.
 6. kjetil97dse

  lastsikring

  Ja det stemmer det var i Kirkenes.
 7. kjetil97dse

  lastsikring

  Husker ikke om denne har vært avbildet her tidligere.
 8. kjetil97dse

  Webasto control unit

  Mener de beholder den funksjonen med å kommunisere med HEVAC modul, trodde min kontroller var gåen her sent i høst og var rundt om for å lese meg opp.
 9. kjetil97dse

  L322 dør fryst - Haster

  Hadde problemer med min førerdør for 6 - 7 år siden. Tok føneren å kjørte på med varmluft lenge, sprayet inn med silikonspray. Mener jeg gjentok det ett par ganger til, har ikke vært noe problem i ettertid. Tanken min da var å få tint isen i låsemekanismen, så få fordampet det bort og til sist erstatte det med silikonsprayen.
 10. kjetil97dse

  Feilkoder Webasto

  Det står på min : BMW 64.12 - 6 900 121 Thermo Top Z/C Diesel Webasto 65850F En annen plass på den står det Heizgerät : Thermo Top C Spannung / El. Leistung : 12 V / 40 W Wärmstrom : 5 kW Brennstoff : Diesel Har ikke funnet noen plass hvor det står at de er like. Har prøvd å google på nett, men det enkleste er vel å ringe til ett Webasto verksted for å høre om delenummer er lik på bensin og diesel Thermo Top C 5 kW.
 11. kjetil97dse

  Feilkoder Webasto

  Fant denne på e-bay. Men er ikke sikker på om den passer til Thermo Top Z/C
 12. kjetil97dse

  RR L322 Mediasenter

  Det er en tysk app for hovedenhet med android navigasjons, med mulighet for å bruke den orginale DSP forsterkeren også. Vurderer selv ett slikt system da min DSP mest sannsynlig er skadet av fukt. http://www.ibus-app.de/english Til det systemet så må man ha en USB IBus interface som får kjøpt fra Rolf Resler. Tenker det er det beste systemet man kan installere.
 13. kjetil97dse

  Feilkoder Webasto

  Blir nok vanskelig å skulle definere/skrive hva du må gjøre. Ta en titt på dette. Sirkulasjonspumpen er den sorte delen med to stusser.
 14. kjetil97dse

  Feilkoder Webasto

  Hei Marius. Etter det jeg har skjønt så sitter også webastoen på din bil under batteriet. Sirkulasjonspumpen til webastoen sitter på selve webastoen, så du må nok ut med hele greia. På min så var det ut med batteriet, bort med høyre innerskjerm for å få løsnet plata batteriet er festet på.
 15. kjetil97dse

  Feilkoder Webasto

  Jeg slet med at min webasto ikke virket ordentlig og så en dag var den ute av drift. Har Blackbox Solution Faultmate FCR, den rapporterte at FBH var ok. Så jeg mistenkte at komtrollpanelet for HEVAC inne i bilen var defekt. Har også kombi-diagnose for Webasto og Eberspächer, så jeg skrudde meg inn til webasotoen hvor jeg så koblet på diagnosen. Der kom det fram at sirkulasjonspumpen var gåen. Ohmet pumpen som viste at den hadde brudd. Hadde en pumpe til Eber liggende så ved å bytte om på pumpehuset sånn at jeg beholdt den orginale stussen for at slangene skulle passe og være lange nok. Så var det å koble til webastoen på kjølevannskretsen samt lufte kretsen godt ved hjelp av diagnoseprogrammet hvor jeg kunne styre sirkulasjonspumpen. Sjekket så at mottakeren for fjernkontrollen til webastoen også leverte signal som den skulle, det var ok. Primet drivstoff også før jeg koblet styrepluggen fra bilen tilbake på webastoen. Så var det å montere batteriet tilbake på plass før jeg startet bilen, rygget bilen ut i kulda. Hørte og registrerte at webastoen startet opp, etter noen minutter så strømmet det god varm luft ut av varmeapparatet. Har også byttet AUX sirkulasjonspumpe, dobbel magnetventil for 2 sone varmeapparat, varmeapparatregister (var rimelig tett pga bruk av tettemiddel for radiatorlekkasje). Tok dessverre ikke noe bilder av dette.
×