Gå til innhold

kjetil97dse

LRF Society
  • Innlegg

    667
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kvalsund / Hammerfest

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kvalsund

Nylige profilbesøk

1 602 profilvisninger

kjetil97dse sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Hei, ibus kommer godt fram av koblingsskjema som du vil finne i RAVE. Når jeg oppgraderte i den L322 som jeg hadde, så trekte jeg en lang USB kabel fra den nye Android-spilleren til DSP en bak på venstre side. Koblet så opp ibus adapteret og DAB+ adapteret der, moterte DAB antennen på det bakre venstre sidevindu. Ibus signalet til ibus adapteret hentet jeg fra pluggen som går inn på DSPen. Jeg vil nok tro at du også må ha en forlengelses adapterkabel som også trekkes fra DSP til ny spiller.
  2. Da har jeg fått WiFi Garasjeport åpner/monitor. Montert å satt den i drift. Fungerer kjempebra, ser veldig enkelt om porten er lukket (OFF) eller ikke (ON). Installerte appen også på Android Spilleren i bilen, å det funker som bare det. Da jeg har en garasje som ikke er fast i huset, så kjører jeg på en løsning som utvider nettverket mitt via strømnettet og så har jeg en egen WiFi nett i garasjen. Hadde jeg f.eks hatt en til Apple AirPort i garasjen, så hadde jeg kunne kjørt på samme trådløse nett i hele huset og i garasjen. Tror nok det blir en sånn løsning om ikke så lenge.
  3. Ja det skal jeg gjøre, det tar nok sikkert noen uker til før den ligger i postkassa mi.
  4. Fant denne på eBay. https://www.ebay.com/itm/Garage-Door-Switch-Can-Monitor-The-Door-Status-At-Any-Time-Via-APP-On-Your-Phone/163595007036?hash=item261705b43c:g:8RwAAOSwkJNciHgp Kanskje den kan være en ide? Måtte bestille en til meg selv.
  5. kjetil97dse

    Webasto?

    Vil nok tro at det kanskje er nødvendig å kjøre den flere ganger til for å få diesel fram til brenneren. Hvis det mot formodning ikke går, så vil jeg tro at det kan være en lekkasje en plass.
  6. Nydelig bil du har kjøpt. Gratulerer så mye.
  7. Min 2004 TD6 bikker straks 319k km.
  8. Tror nok ikke det går med en enkel tuner å hente ut flere DAB+ kanaler samtidig, da må du nok eventuelt opp på en veldig avansert sak, hvis de overhode finnes for montering i en personbil. Men dette er bare noe jeg tror som sakt.
  9. Syns de er flotte. Har en 2004 modell som jeg kjøpte i desember 2009. Har kjørt 160.000 km med den med girkasse havari som det værste, å det var nok mest min egen feil som ikke fulgte opp med flushing av kassa. Ellers så er det en lett skrudd bil som behøver nye foringer og endeledd i forstilling "ofte" da den er relativt tung. Deler er rimelig å handle fra f.eks FamousFour eller andre tilsvarende butikker på øya.
  10. Hvilken dc/dc omformer er det du har? Tenker på å gjøre en løsning i min vogn.
  11. Veldig stilig. Likte at de hadde med egen veranda også.
  12. Har hentet bilen fra PKK med 0 -null- feil, med firehjulskontroll tatt samtidig så ble kjøreturen hjem en fryd.
  13. kjetil97dse

    lastsikring

    Ja det stemmer det var i Kirkenes.
×
×
  • Opprett ny...