Jump to content
LRforum

Jachem

Members
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About Jachem

 • Rank
  Joakim Fredriksen

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  Wohoo!

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

956 profile views
 1. Jeg byr 2300 kr. Med forbehold om å hente dekkene ila oktober. OK?
 2. Dette var saker! Flott film
 3. Takk for veldig bra treff! Spesielt stor takk til Arne som sto bak greenlaningen - flott runde med fint terreng der lavserie kom godt med Det var 26 biler med på runden, hvis jeg ikke husker feil. Her kommer kart-visning av runden, for de nysgjerrige. GPS punkter er tatt med 1min intervall. PS: runden kan ikke kjøres av andre, da klubben hadde avtalt med grunneierne om bommer og betaling for bilene. kartutsnitt.tiff Her kan man klikke rundt på kartet og se høydemeter/hastigheter som man vil - linken fungerer bare i 45 dager.
 4. Jeg kommer! Spent på ruta di, Arne! Vipps til treffavgift er bra, men kontanter til bommen på greenlaningen?
 5. På fredag kjørte jeg for å destruere radioutstyr for arbeidsgiver. Min kollega spøka med at jeg måtte parkere påpasselig på område, så ikke bilen min ble tatt med.. Jeg tror ikke Disco'n syntes det var særlig morsom spøk.. "Det er ikke din tur.. Enda"
 6. Vi kjører D1 på tur, og skulle gjerne hatt noe på kroken med "totalvekt" maks 780kg (har ikke BE). Jeg uthever billig, da begge i reisefølge er studenter med bi-jobb. Kjøpe / Låne / Leie ALT er av interesse - også hengere som trenger en "sjau"... Har sett på noen vogner på FINN, men det blir fort dyrt.. Holder til på Gjøvik, men glad i å kjøre
 7. Velkommen til treff på Elvedalen - virtuell utgave, hehe Takk..
 8. Tusen takk for kjempe fint treff! Morten har lagt ut så fine bilder, så jeg prøver meg på en film-snutt. Jeg har bare klippa sammen litt av det jeg var med på, som passasjer i løypene. Det er ingen lyd i filmen. PS: Jeg la igjen walki'n min, kan sjåføren vennligst ta kontakt med undertegnede? (PM)
 9. Jeg møtte på Irene på Lillehammer. Derfra kjørte de til Oslo marka, trolig Sognsvann hvis de fant frem. Eng: I met the Irish at Lillyhammer. They where headed for Marka, Oslo. I proposed offroad-driving at Elvedalen (ref. @ArneG.), but they had a tight schedule. I assisted by punching in Sognsvann in their GPS. Very friendly 'lads', and amazing cars! Hope you found a good camping site and enjoyed the rv4 scenery.
 10. Jeg prøver nå om markedet er klart for bilen min: skal bort Kort oppsummert: 3.5L EFI automat, 150 000km. SR12000. Utvendig veldig fin bil, kun en bulk høyre forskjerm. Lite rust Mye slitedeler bytta EFI-troll og gåen simring mot girkasse trolig kaputt God automatkasse Noe rotete/ufullstendig interiør Kan besiktiges i Hobøl, Østfold. Forumpris 6000kr - bud på PM eller nitti 7072 åtti Kommer på finn.no etterhvert.
 11. Jeg har i dag slik elektrisk vifte for å kjøle radiatoren på bilen. For bil-ferie i sydelige strøk nå i juni, er det ønskelig med vanlig viskose-vifte. Jeg trenger også dekselet som festes i radiatoren så man ikke mister finga.. Bilen er en ´97 Disco1 med 300tdi. Hvilke vifter som passer er jeg litt usikker på, men viskose-ledd og vifta mi fra 3.5L EFI passa ikke. Jeg holder til i Gjøvik. Neste helg (29.5-1.6) skal samboeren til Askim og Moss.
 12. Gratulerer med flott bil!! Du er jo godt igang med offroad'ern! Blir spennde å se hva mer du finner på Har du elektronisk manual for D1 med 300 TDI ('97), Nils? Ringvoll passerer jeg stadig vekk
 13. Jachem

  300TDI "fusking"

  Jeg har ikke greie på bilelektronikk, men andre jeg beskriver symptomene for sier "skift batteri", "skift dynamo" og "gjør bedre jording mellom batteri, motor og ramme". Jeg har kjøpt inn til de 2 sistnevnte utbedringene - men føler meg ikke heelt trygg på at dynamoen er synderen... Billaderen min (kjøpt på NAF) viser aldri "fulladet" på progresjons-diodene... batteri-feil? Koble fra potmeteret høres lurt ut for å bekrefte misstanken vår, ja - men hvor er koblingen? Mon tro blir slikt diagnose-utstyr å oppdrive på Elvedalen fk helg...? EDIT: trykkleif
 14. Jachem

  300TDI "fusking"

  jeg anser problemet med gasspedalen som mer tidkrevende og kritisk ift kjøreopplevelse, og har derfor sett litt på det fremfor jording/lading/batteri: i WorkshopManual står beskrevet en sensor ved gasspedalen. Denne har en ledning med kobling og 3 ledere hvor ohm kan måles. Jeg hal fulgt ledningen med fingeren og tildels visuelt; den går rett inn i torpedoveggen uten kobling for å gjøre målinger... Bildet viser det jeg tror er potmeter - oppe i høyre hjørne - stemmer det? Har noen utført testing av potmeter for gasspedalen på 300TDI? Kan dette også gjøres med dignoseutstyr - er det det du mener @ragnarsk?
×
×
 • Create New...