Gå til innhold

Motaba

LRF Society
  • Innlegg

    694
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Motaba

  1. Har fire stk 2" spring spacere til Defender/Disco/RRC liggende å slenge som jeg ikke får brukt for lenger. Disse er brukt men ikke rustne da de er galvaniserte, så de ser hele og pene ut. Ligger i sandefjord og selges for ett vettug bud eller kan byttes i noe brunt fludium fra den nordlige delen av tåkeøya. (Obs! må ha minimum 10-12 år på baken i ett eikefat) Jeg er ikke så ofte innom her lenger, så kontakt meg på tlf 45512879 dersom dette er noe du har brukt for. Gjør seg forresten godt som brevvekter også! http://www.gwynlewis4x4.co.uk/product/2-inch-front-spring-spacers/ http://www.gwynlewis4x4.co.uk/product/2-inch-rear-spring-spacers/
  2. Da var bilen solgt! med taktelt og vinsj for de som lurte på det.
  3. NY PRIS: Med sliten clutch 110 000,- til forumister! her bør det være mulig å få seg en grom bil til en billig penge med en liten egeninnsats! er forresten også å finne på Finn.no: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=47172238&searchclickthrough=true
  4. Joker; send meg en sms så kan du gå bilder der! Og takk btw!
  5. her er litt mer bilder. Det som er av rust under bilen er kun på den bjelken som ligger tvers over bilen i bakkant. Altså rett forran bakhjulene. Denne bør byttes. Utriggerene på ramma er sjekket nøyere i dag og disse har kun ubetydelig overflaterust. Resten av ramma er også bra, bortsett fra X-member som er rusten. På nederste bilde vises det oppbygde gulvet. Dette kan enkelt løftes ut bit for bit om man ønsker full høyde til taket.
  6. Har dessverre vært opptatt i hele dag.... bilder kommer i morgen!
  7. denne er førstegangsregistrert i norge i august 2002. altså ny i norge, var demobil. her er det med andre ord gratis å sette inn seter. Baksete raden følger med. så eneste kostnad for å registrere denne som 5/6 seter er en visningstime hos BT og kostnaden for nye skilt. Utility platene er poppet i frem og bakkant og limt med sicaflex. usikker på hvor enkelt det er å sette inn vinduer igjen.
  8. Bilen er ikke godkjent med heving og hjul, men heving har gått igjennom flere kontroller uten problem. Dekka går også godt innafor breddere så dette har ikke bydd på noen problemer. Utriggerene er rustne, de MÅ ikke byttes, dersom de får litt kjærlighet varer de noen år til. Jeg har laget ett gulv over gulvet av laminerte kryssfinerplater slik at gulvet er flatt og har lasterom under gulvet. dette er enkelt å ta ut om du trenger høyden til feks en vaskemaskin. det er også lagt tykk gummimatte på dette gulvet slik at ting ikke seiler rundt. Orginale sideruter finnes ikke lenger. skal se om jeg klarer å få tatt noen bilder av bilen inni og under i morra.
  9. Trodde aldri denne dagen skulle komme, men nå har det dessverre blitt slik at jobbsituasjonen min krever at Defenderen må byttes ut med noe mindre og billigere bil... Kort om bilen: - Defender 2001 mod TD5. - Ca 225 000 km - Bygget om til "Utility" replica. Altså er skyvevinduene bak erstattet med tette sidepanel. - Syrefast takgrind med gulv i full lengde. - hevet 2" med Scorpion racing fjører og procomp gassdempere. (Veldig behagelig å kjøre!) - Snorkel - halv "bur" rundt frontruta - Vinsj, Warn HS9500i i avtagbar krybbe, kan følge med mot ett lite tillegg i pris. - QT mellomaksler forran og bak - dislocation cones forran og bak - diffbeskytter forran og bak - styrestagsbeskytter - HD styrestag og paralellstag - opplegg for trykkluft uttak både forran og bak - Mye lys både forrover og bakover. - 305x70x16 BFG MT km2 på 10x16 modular - 265x75x16 Cooper discoverer Pigg på 8x16 modular - Fjernet EGR ventil - Oppjustert ECU av Preasto 4x4 (veldig bra dreimoment) - Hevet gulv med luker baki - komplett bakseterad følger med. (Ikke sidevendte klappseter.) - KUN 2 eiere inkludert meg selv! - Eazi awn 1,4m taktelt kan følge med mot tillegg i pris. - Breiere hjulbuer. Sikkert veeeeldig mye jeg har glemt å ramse opp, men ring meg om du lurer på noe... Det som er galt med bilen: - Så klart de vanlige defendertingene som; noe rust i dører, ymse korrosjonsbobler i lakken hist og her. - Noe rust på utriggere fra ramme. - Kule i A arm i bakstillig bør snart byttes, (ny følger med) - Clutch er bytteklar. Denne kan byttes før salg!!! Generelt sett er bilen i god teknisk stand og har jevnlig vært i bruk på lagturer. sistgang Sandefjord - Nordkapp - Sandefjord med ymse omveier. Bilen er brukt til turbil og er IKKE brukt som herjebil i skogen! Så klart er det en del kosmetiske småting å plukke på her, men det er jo tross alt en Defender med både noen år og kilometer på nakken. Jeg hadde håpet å få 140 000,- med ferdig byttet clutch. Eventuelt 125 000,- med sliten clutch slik den står i dag. Bilen står i Sandefjord. Ring meg for mer info! Tlf 91103073 Bilder:
  10. DMF?? Dual mass flywheel? hvordan vet jeg om denne er defekt/sliten?
  11. Jada, jada, jada..... Jeg VET at jeg kan søke i forumet til jeg blir grønn i trynet.... Men jeg tar latmannsvarianten å spør om det jeg lurer på isteden Skal til å bytte clutch på min 2001 mod TD5. Er dette er "straight forward" jobb eller er det noe spesielt jeg bør passe på? har aldri hatt av kassa på en TD5 før, så om noen føler en trang til å stå å se på å drikke kaffe å bedrive moralsk støtte så er du hjerlig velkommen!
  12. orginale eller castercorrected?
  13. Joda, merker at hengeren bremser. men om den bremser som den skal aner jeg ikke. Har opplevd dette med flere forskjellige hengere (i allefall to..) Skiver og klosser er bra. gikk over stempel i kalipre, så disse skal også gli greit. selv om det sikkert er på tide med en skikkelig overhaling av disse. Bremseveske bytte ja... Her har det blitt syndet. Har tatt det sånn hvert 4-5år jeg. Kanskje greit å begynne med det enkleste. Finnes det noen måte å sjekke om bremsekraft forsterkeren funker som den skal?
  14. Har en 2001 Mod 110 med 215k på telleren, bremser har vært byttet hjevnlig, men opplever at det bremser skummelt dårlig med ett tonn eller to på kroken. Bremsenraftforsterker som har takket for seg? Eller kan det være noe annet?
  15. Da ser det igjen ut til at denne bilen får ny eier...
  16. Kjøper har nå trekt seg, så bilen er derfor til salgs igjen...
  17. Da ser det ut til at doningen får ett nytt hjem i løpet av uka. Ønsker både bil og ny eier ett godt og langt liv med mange flotte opplevelser
  18. Hehehe... god å høre gutta! Løp og kjøp Peik!
  19. Skal vi lage en egen tråd om akkurat det kanskje? Minner om at dette er en salgstråd!
  20. Hei. Ja. Den står registrert som varbil i vognkort. Hvorfor det er hvite skilt er det vel ingen som vet, alltid vært sånn. Aldri vært noe problem i EU sjekk eller kontroll langs veien. Bilen er over 10 år, så det er en nesten gratis og veldig enkel operasjon å sette inn flere seter. (medfølger ikke..)
  21. Hei godt folk! En kompis av meg skal selge bilen sin, og da han jobber mye så har jeg fått oppdraget å selge doningen. Klippet og limt fra Finn.no Informasjon Salgsform Bruktbil til salgs Kjøretøyet står i Norge Kilometer 181 000 km Årsmodell 1999 Karosseri SUV/Offroad Variant 90` TD5 Avgiftsklasse Varebil Sylindervolum 2,5 l Effekt 122 hk Drivstoff Diesel Girkasse Manuell Hjuldrift Firehjulsdrift Farge Svart Interiørfarge Techno Antall seter 3 Antall dører 3 Reg. nr. ad81921 Hel og pen bil i god teknisk stand, noen kosmetiske bruksmerker i lakken. Ramme er tectylert i 2012. Bilen er EU godkjent uten mangler i 2013. Bilen har oppgraderte fjærer/dempere og er meget god å kjøre. Godt vedlikeholdt og slitedeler er jevnlig byttet. Meget lite rust, også på utsatte stedene. Selges for 115000,- + omreg. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse. Link til Finn.no: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=42289389 Ring meg gjerne på tlf 91103073 for mer info! Se annonse på Finn.no for flere bilder. Om noe spesifikt ønskes bilde av, så kan jeg ordne det også da bilen står hos meg.
  22. Da ser det ut til at denne er solgt
  23. Selger en iPad 2, 16gb wi-fi White, som jeg vant på jobben. Trenger ikke en slik en, så derfor selger jeg den til noen som gjør det. Den kommer i ubrutt emballasje, altså sprett ny, box fresh eller hva du enn foretrekker. Selges for høystbydende OVER 2000,- Ligger i Sandefjord om noen foretrekker å hente selv.. Tlf: 91103073 Hvis det er tvil, så er det snakk om en slik en: https://www.deal.no/deal/default.asp?page=vare&ProdusentID=MC979KN%2FA
  24. Motaba

    Lykkens dag!

    Vel, i dag er dagen hvor defenderen endelig er bare min. Siste avdraget til banken gikk i går og bilen er endelig 100% min! ? Sikkert ikke så stort for mange, men for meg betyr dette flere kroner på konto hver måned som kan gå til vedlikehold og oppgraderinger av grombilen istedenfor lån! Ha en finfin dag alle sammen, og takk til Gaute for nyttige tips og hint i formiddag!
×
×
  • Opprett ny...