Jump to content
LRforum

KethilF

LRF Society
 • Content Count

  967
 • Joined

 • Last visited

About KethilF

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  kethil@hotmail.com
 • Website URL
  http://kethil.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kråkstad, Akershus
 • Interests
  Telefon: nitti3 44 15 førti3

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ski kommune

Recent Profile Visitors

1,901 profile views
 1. Husker første gang jeg møtte Brumle, det var når Harry 1 måtte ha bistand. Viste seg at det var starten og ikke tom for strøm. Var i Svinndal forøvrig.
 2. Da er det ferie, men i august passer det bedre
 3. Gratulerer med flott bil. Jeg hadde min på sånn sjekk av AC på Svendsen eksos. Han tok på noe gugge sammen med ny gass for å se om det var lekkasje. Fant bare ut at viften ikke gikk. Der var det brudd i ledningen. Fikset på 2 min. AC virker og bilen er jo en drøm å kjøre. Kos deg med bilen og skruingen.
 4. Har LT230 fra D1 200 liggende.
 5. Da er "Harry" klar for to nye år på veien. Tre feil etter første kontroll. - Rammenummer uleselig - "Berta" på SVV i Drøbak fant nummeret og da slapp vi preging av nytt. - Lys som ikke slapp gjennom ble fjernet - kommer vel på igjen med andre pærer - Byttet styretag pga "slark" Fort gjort å fikse.
 6. Jaja, ha på firkanfeste, eller huske å skru av ankere neste gang da
 7. Så jeg riktig, at det gikk litt utover hengerfeste ditt?
 8. En liten filmsnutt: Rudskogen 27.05.19
 9. På lørdag blir det felles førermøte kl 10, for de som ikke er der da så blir det individuell informasjon. Ses i morgen
 10. KNA Østfold Offroadklubb arrangerer kjøretrening i Terreng Touring og Trail i helgen 24. - 26. mai. Vi starter kl 14 på fredag og stenger porten kl 17 på søndag.Alle biler/UTV som skal inn på området må gjennom teknisk kontroll. Regler for de ulike klassene finner du her:www.offroadklubben.no/regelverk/index.htmlI tillegg til NBS regelverk skal alle kjøretøy være utstyrt med brannslukker og oljeoppsamlingskar (f.eks. plastkanne hvor man kapper av en side). Ikke krav til hjelm under dette arrangementet. Det er lik pris om du blir en dag aller alle dager. Priser:- Medlemmer med bil: 100,- (pluss evt lisens 100,-)- Ikke-medlemmer med bil 200,- (pluss evt lisens 100,-)- Passasjerer fra 3år betaler 100,- ink lissens (barn under 3år får ikke være med)For å bli medlem følg linken: http://offroadklubben.no/bli%20medlem.htmlLisensen dekker personskader som evt skjer under arrangementet.Husk gyldig medlemskort for å få medlemrabatt, har du betalt men finner ikke kortet kan du logg inn på KNA.no og skrive ut et bevis fra nettVi har kortterminal, vipps og oppfordrer til å benytte disse eller ha med rett beløp med sedler, da vi har dårlig med veksel i kassa
 11. Hei! Har en gearkasse og trans fra en 200 liggende her. Kethil
 12. Jeg har en starter til 200. Sender deg sms.
 13. Har fortsatt denne til salgs. Jeg vil ha 2 000,-
×
×
 • Create New...