Jump to content
LRforum

KethilF

LRF Society
 • Content Count

  1,046
 • Joined

 • Last visited

About KethilF

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  kethil@hotmail.com
 • Website URL
  http://kethil.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kråkstad, Akershus
 • Interests
  Telefon: nitti3 44 15 førti3

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ski kommune

Recent Profile Visitors

2,667 profile views
 1. Ute på tur med Harry, nokså langt fra folk, og ante fred og ingen fare og plutselig var det null fremdrift. Tok en titt under bilen og så det var en lekkasje. Tittet under panseret og der var det en slangekopling som hadde delt seg. Fikk stoppet en rørlegger som donerte noen slangeklemmer og så var det bare å få tak i noen som har gearolje. Husket at jeg hadde sett ett sted som kunne minne om ett verksted, og via google maps så fant jeg han. Han raska med seg noen liter olje og en pumpe og vips så var alt bra igjen. Livet med Disco er herlig.
 2. Da er vinsjen på plass, og i tillegg måtte det plutselig byttes dysetettinger. Synes det bla sånn passe diskret montering av vinsj, akkurat som jeg hadde sett for meg. Fikk hjelp til å bytte dysetettinger av en lærling som hadde gjort dette på sin egen, og det var veldig bra for meg, så da tok det litt kortere tid. Dysene satt noe inni h..., men måtte gi seg til slutt.
 3. Ferdig med å montere ny vinsj i dag. Målet var å få det til å se pent ut, og det synes jeg ble bra.
 4. Neste er 14. november og etter det så er det 12. desember.
 5. Operasjon eksoslekkasje. Det var ikke bortkastet å gå "filern" på yrkesskolen likevel Sette sammen igjen om ikke så lenge
 6. Det er vel ikke ACE som gjør bilen skjev. Men luftbelgene bak.
 7. Hvilken rekkefølge har du luftet? De må luftes i rekkefølge med den lengst fra reservoir først.
 8. Den er veldig lett å skru på og det var planen min, men så dukket det opp en mulighet jeg ikke kunne si nei til
 9. Fikk klemt Harry inn i garasjen hvor han skal få litt pleie før ny vinsj skal på. Får vel selge den gamle slitern tenker jeg. Den virker jo fortsatt, men bremsen bør fikses.
 10. Enig, og nå må ha jeg noen til å ta med fullmakt til Landsmøtet, som skal stemme på han, så jeg får avgitt min stemme.
 11. Ja, det kan jeg gjøre. Flere ting som skal gjøres samtidig, må bare bestille opp litt deler, så blir det skruing. Må finne et mekanisk verksted som kan rette av eksosmanifold også...
 12. Fikk spennende pakke til Harry i dag. Nå er det på tide å rydde plass i garasjen for litt bytting av vinsj
 13. Veldig vanskelig å finne felles forståelse av hva som er god lyd. Sonos er for meg ubrukelig men andre i husstanden synes det er bra. Tror det beste er å ta en tur i butikken og lytte. Kjøpe en https://no.jbl.com/dab-radio/JBL+TUNER.html til bruk på hytta. Grei nok lyd for å høre litt nyheter og litt musikk, men ikke forvent grom bass på høyt volum. Lykke til med valget
 14. Jeg har Nanokom, så du kan jo ta turen til Kråkstad så sjekker vi. Vi kan avtale på PM om du ønsker.
 15. Hvis du har Nanokom så kan du enkelt justere høyden og lagre i ECU, men hvis den plutselig ble sånn så har det vel oppstått ett problem som må løses først.
×
×
 • Create New...