Gå til innhold

Asbjorn

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Asbjorn

  1. Setter ned prisen til kr 500 mot henting i Stavanger.
  2. Vurderer å selge 4 stk originale 18' felger som er hele og fine. På felgene sitter General Grabber AT2-dekk i dimensjon 255/60/R18, DOT 1409. Disse dekkene er pent kjørt og er knapp slitt - de har hovedsakelig stått på bilen i forbindelse med to landstreff. Godt med mønster igjen - se bildene! 5500 kr eller bud. Dekkene står i Vest-Agder.
  3. Selger ubrukt original umontert VUB501170 - GENUINE LAND ROVER DOG GUARD - FULL LENGTH GUARD - for Discovery 3 og Discovery 4. Selges uten skruer, Fixing Kit - Cargo Barrier - VUB503000. Må hentes i Stavanger, ønsker bud over 750,-
  4. Vurderer å selge 4 stk originale 18' felger som er hele og fine. På felgene sitter General Grabber AT2-dekk i dimensjon 255/60/R18, DOT 1409. Disse dekkene er pent kjørt og er knapp slitt - de har hovedsakelig stått på bilen i forbindelse med to landstreff. Godt med mønster igjen - se bildene! 6000 kr eller bud. Dekkene står i Vest-Agder.
  5. Trikset var å feste en liten bit gaffatape på en lang og smal pappstrimnel. Og vips var parkeringsbeviset oppe igjen.
  6. Har noen erfaring med hvordan en fisker opp ting som glir ned vinduet på førersiden? Hadde et parkeringsbevis festet i den billettklemma i glasset som forsvant ned vinduskarmen når jeg skulle legge den bort. Lurer altså på hvordan en kommer til og får fisket den frem igjen. På passasjersiden er det jo litt enklere, da har jeg fisket det opp bak hanskerommet.
  7. Det er jeg dessverre ikke kvalifisert til å svare på. Du kan evt. sjekke om det ligger kabler klar i baklemmen. Høyttaleren er utstyrt med hurtigkobling for lydkabel.
  8. Du må ha "Low Line" stereoanlegget for å kunne gjøre denne tilpassingen. Dette er ikke integrert med CANBUS som de mer avanserte anleggene er, slik jeg har forstått det. Parrot Asteroid Smart er en 2-din spiller som har inngang for 2 kamera, video-kompositt. Det ene av disse kan aktiveres automatisk med revers hvis du kobler opp riktig. Trenger du DAB er ikke dette anlegget for deg.
  9. En slik skal du ha: CT23LR02A I tillegg trenger du adapter til knappene på rattet, denne har jeg: ASWC-1 Pluss antenne- og ISO-adapter. Komplett kit på ebay.
  10. Nei, fortsatt for salg. Tar gjerne imot seriøse bud.
  11. Den er brukt, ja. De koster, som du sikkert har sjekket, over 2500 kr nye uten brakett. Tror neppe du finner en billigere brukt nå. Kjøpte den til et prosjekt, som jeg ikke får tid til. Har testet den på ekstern forsterker og det er god sub-lyd i den.
  12. Glemte å skrive at jeg ønsker å selge til selvkost, ca. kr 650. Men fornuftige bud vurderes...
  13. Original Harman Kardon Logic 7 Subwoofer (XQA500080) ferdig montert på brakett for Discovery 3 for salg. Høyttaleren passer også Rang Rover Sport. Gi bud!
  14. Har byttet alle kuler og foringer forran nylig, men kjenner nå fortsatt litt i rattet og mistenker nedre styrestag (QMN500250). Er det noen som kan være behjelpelige med hvor denne kan skaffes i lokalt? Skal på landstreffet på mandag om det er noen som har en ekstra slik liggende og skal den veien, så kanskje...
  15. Asbjorn

    Jekk adapter ØK

    Lurer på om noen har en jekk adapter til bl.a. Discovery 3 liggende som de ikke bruker. Låner bilde fra en tidligere post på forumet for å vise hva slags type det er snakk om: Ta kontakt om du har en til overs. Skal brukes sammen med en Biltema-jekk 15-818.
  16. Har kjøpt matter på hos denne karen med hell.
  17. Vurderer å kjøpe kjøleboks med kompressor som kan gå på på både 12V og 220V med kjøleevne +10 til -18 grader. Minst to standard 1,5 liter flasker må kunne plasseres stående. Modeller av interessse: ARB 47L, Isotherm TB 41, ENGEL MT-45, eller lignende størrelse/kvalitet av nyere dato.
  18. P: Veldig vanskelig å komme til, etter litt om og men klarte jeg å filme nummeret med mobilen: YMZ500512 Tror ikke dette er kabelen du trenger, dessverre. Så etter andre merkelapper uten resultat. Men godt pakket inn fant jeg pluggen til 12V. Så takk for gode bilder som hjalp meg til å finne den.
  19. Oppklaring: Da har jeg fått bekreftet at A og B har med "rear aircon" å gjøre som parrafin trodde. Case closed!
  20. Sjekket innpakningen til C og kontakten der var faktisk gul. Har modellen med 5 seter, så dette kan være en kontakt kun brukt for 7-seteren. Når det gjelder A og B har jeg tatt bedre detaljbilde. Jeg har allerede avtagbart tilhengerfeste, så rart at det skulle være ledig kontakt til det. Mangler uttak for 12V bak. Er det en av kontaktene som hører til dette, f.eks. B?
×
×
  • Opprett ny...