Jump to content
LRforum

Asbjorn

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Asbjorn

 • Rank
  #YOLO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stavanger
 1. Setter ned prisen til kr 500 mot henting i Stavanger.
 2. Vurderer å selge 4 stk originale 18' felger som er hele og fine. På felgene sitter General Grabber AT2-dekk i dimensjon 255/60/R18, DOT 1409. Disse dekkene er pent kjørt og er knapp slitt - de har hovedsakelig stått på bilen i forbindelse med to landstreff. Godt med mønster igjen - se bildene! 5500 kr eller bud. Dekkene står i Vest-Agder.
 3. Selger ubrukt original umontert VUB501170 - GENUINE LAND ROVER DOG GUARD - FULL LENGTH GUARD - for Discovery 3 og Discovery 4. Selges uten skruer, Fixing Kit - Cargo Barrier - VUB503000. Må hentes i Stavanger, ønsker bud over 750,-
 4. Vurderer å selge 4 stk originale 18' felger som er hele og fine. På felgene sitter General Grabber AT2-dekk i dimensjon 255/60/R18, DOT 1409. Disse dekkene er pent kjørt og er knapp slitt - de har hovedsakelig stått på bilen i forbindelse med to landstreff. Godt med mønster igjen - se bildene! 6000 kr eller bud. Dekkene står i Vest-Agder.
 5. Trikset var å feste en liten bit gaffatape på en lang og smal pappstrimnel. Og vips var parkeringsbeviset oppe igjen.
 6. Har noen erfaring med hvordan en fisker opp ting som glir ned vinduet på førersiden? Hadde et parkeringsbevis festet i den billettklemma i glasset som forsvant ned vinduskarmen når jeg skulle legge den bort. Lurer altså på hvordan en kommer til og får fisket den frem igjen. På passasjersiden er det jo litt enklere, da har jeg fisket det opp bak hanskerommet.
 7. Det er jeg dessverre ikke kvalifisert til å svare på. Du kan evt. sjekke om det ligger kabler klar i baklemmen. Høyttaleren er utstyrt med hurtigkobling for lydkabel.
 8. Du må ha "Low Line" stereoanlegget for å kunne gjøre denne tilpassingen. Dette er ikke integrert med CANBUS som de mer avanserte anleggene er, slik jeg har forstått det. Parrot Asteroid Smart er en 2-din spiller som har inngang for 2 kamera, video-kompositt. Det ene av disse kan aktiveres automatisk med revers hvis du kobler opp riktig. Trenger du DAB er ikke dette anlegget for deg.
 9. En slik skal du ha: CT23LR02A I tillegg trenger du adapter til knappene på rattet, denne har jeg: ASWC-1 Pluss antenne- og ISO-adapter. Komplett kit på ebay.
 10. Nei, fortsatt for salg. Tar gjerne imot seriøse bud.
 11. Den er brukt, ja. De koster, som du sikkert har sjekket, over 2500 kr nye uten brakett. Tror neppe du finner en billigere brukt nå. Kjøpte den til et prosjekt, som jeg ikke får tid til. Har testet den på ekstern forsterker og det er god sub-lyd i den.
×
×
 • Create New...