Gå til innhold

LRT

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    larytho

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

615 profilvisninger

LRT sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Ferien fikk et ufrivillig opphold i Drammen, med "Reduced engine performance" og max 2-3000rpm. Kan noen anbefale et verksted her?
  2. Etter å ha vært ex.mil og disco300tdi -eier, har overgangen til data-tidsalderen i den nyinnkjøpte FL2 2007 Td4 (225000km) vært heller brå.. Feilkodene er flere, men den mest prekære er altså "windshield wiper on/off relay". Bilen ble stående en måneds tid pga en abs-hjullager-feil-deler-og-sommel-fra-england-situasjon. Da fikk dette på plass var det altså ikke lengre liv i viskerne. Har målt og feilsøkt og er nå ved den slutning at nr1 av de to releene som virker å styre viskerne, ikke får signal. I hendelens øverste stilling høres innslag av rele nr 2. MacGyver-løsning med bro over kontaktene under rele nr 1 og ledning til bryter inne i bilen, gjør at dem går på medium intervall, helt upåvirket av regnsensor eller hendelens plassering. Hendelens øvrige funksjoner, som bak-visker og spylere fungerer utmerket. All verdens google-søk, utspørring av voksne og let etter ev. andre rele til styring av viskerne har vært fruktløst. Har noen vært borti lignende?!
  3. Sitter med en bøyle for mye eller etpar føtter for lite, avhengig av hvordan man ser på det.
  4. Så en link om vgt. Vi snakker langweekend i London for to ink. helpensjon og shopping? Kommer isåfall dårlig ut i heimen:-P
  5. Har ikke kommet så langt faktisk, så takk:-)
  6. Hvor "mye" eksos har du?
  7. Ser nå at dette er mye omtalt på engelske forum. Får lete litt på ebay:-)
  8. LRT

    elf olje i Bergen?

    Har noen kjennskap til forhandlere av elf olje, foruten Hellanor, i Bergen?
  9. Nettopp, ja. Da er jeg altså i markedet om noen har en ok turbo i boden.
  10. Har noen vært borti DIY turbo-bli-som-ny?! "Traktoren" startet greit men forsvant umiddelbart i en røyksky. Skikkelig ille ble det først på vei hjem, opp etpar bratte bakker, hvor folk på fortauet mistet hverandre av syne i røyken da jeg ség forbi på 2ogenhalv sylinder. "Vel" oppe på bakketopp føk turtallet til himmels og stoppet ikke før fikk kvelt den på giret. Etter en min flukt fra åstedet, trillende med avslått motor, peiles bla olje. Den er tom. Har funnet ut at det forekommer slitte pakninger el. lagre i turbo som gjør at motoroljen tømmes (turbomatet) i innsug og antennes av varmen. Spørsmålet er da: er det håp for den turbo man alt har med et repsett, eller er det gløm it, skaff ny?
  11. LRT

    Turbo 300tdi

    Send pm. Mvh.
  12. Venter mail derfra. Rabatter hos de lokale
  13. Den lokale delelevrandøren lurer: "Har du muligheter for å skaffe et original nummer på dynamo. Får frem noen alternativer for motor code 12 L og 21 L / Ser du har code 23L." Hvordan finner man ut dette? Ser ikke no nr. på dynamo som den står på bilen. Er 95`D1 300tdi.
  14. Når ladelys kommer på og turteller kutter er konklusjonen grei, eller?
  15. LRT

    235-85.16

    Kan jeg vente pm om pris?
×
×
  • Opprett ny...