Jump to content
LRforum

BBernt

Members
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About BBernt

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Defender 110 SE Td5 2005 mod.
  Eks: Defender 90 Td5 1999 mod.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

694 profile views
 1. Da ble det tatt en konservativ beslutning. Turte ikke å gå for det nyutviklede SMF fra LOF, etter hvert kommer nok vurderinger om dette er gode løsninger. Paddock selger kun SMF i sitt LOF kit og det ligger sikkert noen vurderinger bak dette. Men altså ikke fra meg.
 2. Orienterer meg om alternativene ved skifte av svinghjul nå som clutchen må skiftes. Min 110 fra 2005 har gått 250 000 km uten utfordringer. Jeg har detfor sluppet lett unna i mitt bilhold og vil også i fremtiden gjøre det enkleste og beste både for bilen og meg selv. Fokuserte på kit fra LOF, men fant ikke med DMF. Kom i googling over denne siden https://lofclutches.com/blog/product-news/does-a-solid-mass-damage-a-td5-engine-pros-and-cons/ Selskapet sier her at deres SMF har gode nok egenskaper til å erstatte DMF. Er det noen erfaringer på forumet med et slikt alternativ?
 3. Forslag, bank lett på kontakten som står oppe på pokalen. Hvis den beveger seg, slå den lett til den stopper.
 4. BBernt

  FC 110 -70

  Har du sett denne? Lærerikt om fetteren til din FC.
 5. Lærte meg noe nytt fra Ashcroft på YouTube. Han mente sentersperre må være innkoblet hver gang det er fare for hjulspinn på D1, D2 og Defender. Hvis ett hjul får mye større rotasjon enn de andre, vil fordelingskassa fort gå i knas.
 6. Prøvde EWS i dag mellom klokken 15 og 17 uten resultat. Får varene med ilpost fra LRDirect slik at dette ordner seg. Kjører stort sett pent med originale bremseskiver og snart 15 år gammelt bilbatteri, men vet at naturlovene gjelder også for LR.
 7. Trenger ny stikkaksling til 05 Defender. Bilen har gått 250 k og fikk aftermarked aksling for noen år siden, det er denne akslingen som nå er gått igjen sammen med medbringeren. Ønsker nå OEM og prøvde å få dette hos EWS, men kom ikke i kontakt med han på telefonen. Et det noen på forumet som vet hva EWS har på lager og om han kan treffes i morgen?
 8. Liten kommentar til, spesielt for Norge. Snorkel kan hindre at snø dras inn fra siden og tette luftinntak. Spesielt viktig på Island der snøen også kan inneholde sandpartikler som ytterligere kan skape unødige utfordringer.
 9. Det er ikke bestandig det klaffer for alle. Kaffetreffet i Tromsø hadde 2 og et 1/2 oppmøte der en var medlem i NLRK. Hvis du arrangerer julebord blir det kanskje flere. Håper dere greier å lage en tradisjon med kaffe møtene, stå på!
 10. Da jeg hadde samme problem, var det luftmengdemåleren som var skitne til med olje fra KN luftfilteret som var årsaken.
 11. Prisene blir ca. Discovery priser: https://www.dinside.no/motor/forste-store-fornyelse-siden-1948/71585015
 12. Håper dere ikke våkner til årets første snø der oppe. God tur sørover, håper dere har hatt en fin tur.
 13. Er det tilfeldig at disse fra Sør-Afrika samparkerer i Tromsø? Står utenfor Biltrend som er LR verksted for Troms og Finnmark.
 14. I morgen ettermiddag går fint, bare en fornøyelse å vise deg bilen. Fikk selv en slik tjeneste i 98 før jeg kjøpte min første Defender. Send SMS på 414 14 trippel 7 så kan vi avtale.
×
×
 • Create New...