Jump to content
LRforum

BBernt

Members
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About BBernt

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Defender 110 SE Td5 2005 mod.
  Bobcat 322
  Eks: Defender 90 Td5 1999 mod.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

812 profile views
 1. Renset passelig uten å skade, det kan muligens vært litt for lite siden passelig er basert på skjønn. Prøver forslag med stuking, så får jeg se om den fester seg. Stempelet det er snakk om, var det som det var mest rust på. Skal være passelig forsiktig.
 2. Overhaler fremre caliper med stempel og ringer på MY 05 Defender 110. Men den ytterste ringen av metall og tetteringen popper ut fra caliper når stempelet blir aktivert. Den nye ringen fra Bearmach er faktisk litt større enn orginalt, men var lett å sette på plass med fingrene. Altså, for lett å sette på plass siden de popper ut. Har ikke tid til å vente at wiper seal retainer ruster fast, noen som fant ut av samme problemet?
 3. https://www.motor1.com/news/451950/land-rover-baby-defender-2022/
 4. http://new.lrcat.com Fikk denne fra en forumist, mener du vil finne ved å klikke deg innover.
 5. Takker, dette er VBF.
 6. Naboen fant denne i varerommet til sin D4. Noen som vet hva det er?
 7. Da har jeg igjen 20 dager med FF. Godt at man ikke er avhengig av snøfreser gjennom hele vinteren, ikke sikkert all FF henger igjen under Defenderen til våren når man må stange seg igjennom og kanskje også bli hengende på brøyteskavla.
 8. Naboen og jeg prøvde først med en butangass brenner uten å få utkasteren løs. Han er maskiningeniør og var kanskje litt for forsiktig med oppvarmingen. Siden jeg selv er amatør også på dette området, ble det fristende å øke innsatsen tilstrekkelig for å fixe problemet. Overkompensere er ofte en løsning når man skal løse en utfordring for første gang. Får naboen med neste gang jeg prøver, eneste han trenger i tillegg er et godt hørselsvern.
 9. Prøver denne først på Yamaha freseren. Induksjonsvarmer må vurderes på 110eren etterhvert.
 10. Har en gjenstridig snøfreser i Tromsø og trenger en induksjonsvarmer. Utkasteren har rustet fast på akslingen og tror en slik varmer kan fixe utfordringen. Ønsker å låne hvis det er mulig, men er også interessert i kjøp.
 11. BBernt

  FC 110 -70

  Den heter Hoppetusse! (den på planet)
 12. BBernt

  Rengjøringsolje

  Hadde en mistanke om følgeskader på dette produktet. Enkelte andre produkter som kategoriseres som Lurium kan virke som tiltenkt, men det er vanskelig å skille disse fra andre. Enn så lenge får Lurium stå i butikkhylla.
 13. BBernt

  Rengjøringsolje

  Har aldri brukt Lurium for å oppnå raske resultater, men aldri si aldri. Følger anbefalingene fra forumet selvom det ikke akkurat er V8er i minigrabberen.
 14. BBernt

  Rengjøringsolje

  Skal bytte motorolje på minigraveren, en 2000 modell Bobcat 322. Kjøper en universal mineralolje som tilfredsstiller kravene fra Biltema. Ser det finnes en renseolje Biltema anbefaler hvis det kan være gammel olje eller forurensninger i motoren, vurderer å flushe motoren med denne før oljebytte. Er det noen risiko med dette?
 15. Ukesoppdrag på Farmen.
×
×
 • Create New...