Jump to content
LRforum

BBernt

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About BBernt

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Defender 110 SE Td5 2005 mod.
  Eks: Defender 90 Td5 1999 mod.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. Det blir spennende å prøve disse, ja. Hadde GG at2 forrige sesong og var helhetlig fornøyd med km og i terreng. Så etterhvert de ble trappeslitt uten å merke det så mye på asfalten. Tror de blir kompromissløst tøffe på en RR i 75profil!
 2. Denne felgen har ikke tilstrekkelig dybde på felgen til å feste lodd på. Har et sett med Compomotive felger som ikke har kant i det hele, se bilde.
 3. Nå skal dette hjulet på slankekur, håper det som bruker å skje ikke skjer....At det legger på seg enda mer.
 4. Det er enormt med vekter, åpenbart at man blir mistenksom. GG sier selv denne dekktype er i god balanse så det gikk en alarm hos meg når jeg så loddene. Veilederen på yrkesskolen mente hjulet var godt kjørbar som bakhjul, men å rotete dekket på felg var unødvendig. Svarene her oppmuntrer meg til å få dette remontert nå før våren kommer om ikke alt for lenge... Løsning på denne påskenøtten kommer senere.
 5. Fortsatt er det fare for snø og frost, men nye sommerdekk er klare. Dvs 3 av 4 dekk er montert på felg og balansert, det siste dekket er jeg avventende til. Dekkene er General Grabber MT X3, 235/85x16. Det siste dekket er bombardert med balansevekter, de 3 første er så og si uten vekter. Jobben ble utført på byens yrkesskole på kalibrert dekkmaskin. Veileder til elevene sa de var trange å få på, og det jeg undrer er om det siste dekket er kommet skeivt på felgen? Tenkte å få dette dekket langt på felgen en gang til med kanskje en halv omdreining for å fange opp eventuell kast på felg eller dekk, eller?
 6. Gratulerer med 20 årsdagen som var i går, første gang registrering var 29. mars 1999. Hvis du skal selge en gang, gi meg et tips. Sender med et bilde jeg fant i hytteboka. 

  IMG_20190301_214115.jpg

 7. Det er bra du får det så raskt, våren er i sikte der nede ser jeg. Så selv etter Hakka 8 siden det ennå er en stund til sommerdekkene skal på.
 8. Jeg kan rydde plass i garasjen til mellomlagringen din. Send SMS på 414 14 treganger 7.
 9. Vi kommer lørdag formiddag, er på besøk hos tante i Bardu. Blir med hele dagen lørdag og søndag, sees!
 10. 4 stk Compomotive felger 7x16 selges. Passer til RRC, Discovery 1 og Defender. Felgene har ikke vært i bruk etter lakkering, nye senterkopper er under 3D produksjon. Selges for kr. 2000 i Tromsø.
 11. BBernt

  Compomotive felger

  7x16 blir vel for smale. Har et sølvfarget sett som er renovert, selges til selvkost 2000.
 12. Skal på nattevakt og trenger en hvil først. Derfor blir det ikke Americano på meg.
 13. Du vil oppleve at kupeen vil være noen nyanser kaldere vinterstid hvis du fjerner dekselet. Dette fordi motoren ikke lengere har underbekledningen på. Fordelen er lettere tilgang og kontroll.
×
×
 • Create New...