Jump to content
LRforum

BBernt

Members
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About BBernt

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Defender 110 SE Td5 2005 mod.
  Bobcat 322
  Eks: Defender 90 Td5 1999 mod.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,208 profile views
 1. Jeg fikk supert triks: Rikle på gult rele under passasjersetet.
 2. I have checked the Hurtigrute, soonest arrival is Friday if they can bring the pump to You.
 3. I have, but are living in Tromsø. Because of the distance, it will be some difficulties to get it to You in a short time. Have You an idea how?
 4. Farmenukene nærmer seg og første ukesoppdrag er å bygge vei og parkeringsplass. Samlet sammen en 16 hk minigraver og en 3t tipphenger. Jeg undrer meg om disse enhetene kan kobles sammen med en slepekrok på skjæret. Greier maskinen å slepe/skyve tipphengeren mens jeg jobber? Eller må jeg hoppe over i 110ern underveis?
 5. Nyttig opplysning som du deler med forumet. Var det luftpute med pumpe på de setene du kjøpte?
 6. BBernt

  Død td5 D2

  Td5 våknet til fullt liv igjen! Lauritz har tålmodig gjort det som kunne gjøres, synderene for falskluft var gammel og ødelagt O-ring til filteret på Dieseltrykkregulatoren og skeivhet på selve regulatoren! Etter tips fra YMK ble anleggsflata målt og deretter planslipt. Hvilken av disse feilene som var hovedårsak vites ikke, men hvem skulle tro at regulatoren ikke var plan?
 7. Nei, er vel en lengere ned også. Så på YouTube et deksel lengere ned, mener jeg. Hos meg er det øverste tørt og fint. Tenker det er rundingen på bildet jeg har min lekkasje fra.
 8. https://new.lrcat.com/#!/1228/13789/17286/1333 Linken er russisk, 2 propper på baksiden. Fikk beskjed fra mitt verksted ved bytte at det lak olje ut fra nederste gummipropp, men kan den være av metall? Den øverste er grei å bytte. Noen voksne får ta dette videre, inntil videre tørker jeg bare opp markeringene.
 9. Høres bra ut, tipser å bytte gummiproppen bak på blokka også. Lekker etterhvert og umulig å bytte uten å slippe ned girkassa.
 10. Er vel en tråd på forumet som tipser om flere ting ved bytte? Tenker på den lille foringa på utgående aksling, bolter og kanskje styrepinne for svinghjul. Jeg ville også sjekket bolt på oljepumpa hvis panna skal ned og skiftet gummipakning på baksiden av blokka.
 11. Jan R, må få lov til å komme tilbake til deg om litt. Prøver å selge gammelhengeren, imens står den nye på jobb der det er bedre plass. Over helga tenker jeg den blir hentet.
 12. Tråden er nå blitt mere forståelig for meg, DCDC lader på egen ladekontakt høres forlokkende ut siden mulighetene ligger også til rette for event. camper og kjøler med agregat m.m. Tipphengeren har ctec lader og Humbaur kontakt AC/DC montert av tidligere eier, mem det baler på seg med arbeid siden ryggekamera og ekstra lys også står på lista. Må vel ta et greskkurs for å få dette til.
 13. Είναι ο μετατροπέας DC - DC ο ίδιος με τον φορτιστή DC/DC; (Er DC - DC omformer det samme som DC/DC lader?)
 14. Denne omformerern, i dette tilfellet 12V - 12V, er det en forsikring mot at f.eks. batteriet på hengeren ikke skal tappe bilbatteriet? DC - Μετατροπέας DC για φόρτιση μέσω σύνδεσης ρυμουλκούμενου. Slik leste jeg det, direkte oversatt til Gresk
 15. 3 tonns tipphenger er nå kjøpt inn for ukesoppdrag. Min 05 Defender er satt opp med 7 polet kontakt mens min Humbaur har 13. Ønsker å lade opp batteriet på henger mens jeg kjører, hva er beste løsning? Skjønner det er noen fallgruber med enkle løsninger, samtidig er enkle løsninger noen ganger det beste. Greier ledig pol på 7eren å lade opp batteriet på hengeren eller skal man montere 13 kontakt ved siden av som Ranger har gjort?
×
×
 • Create New...