Jump to content
LRforum

BBernt

Members
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About BBernt

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Defender 110 SE Td5 2005 mod.
  Eks: Defender 90 Td5 1999 mod.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

621 profile views
 1. Prøvde EWS i dag mellom klokken 15 og 17 uten resultat. Får varene med ilpost fra LRDirect slik at dette ordner seg. Kjører stort sett pent med originale bremseskiver og snart 15 år gammelt bilbatteri, men vet at naturlovene gjelder også for LR.
 2. Trenger ny stikkaksling til 05 Defender. Bilen har gått 250 k og fikk aftermarked aksling for noen år siden, det er denne akslingen som nå er gått igjen sammen med medbringeren. Ønsker nå OEM og prøvde å få dette hos EWS, men kom ikke i kontakt med han på telefonen. Et det noen på forumet som vet hva EWS har på lager og om han kan treffes i morgen?
 3. Liten kommentar til, spesielt for Norge. Snorkel kan hindre at snø dras inn fra siden og tette luftinntak. Spesielt viktig på Island der snøen også kan inneholde sandpartikler som ytterligere kan skape unødige utfordringer.
 4. Det er ikke bestandig det klaffer for alle. Kaffetreffet i Tromsø hadde 2 og et 1/2 oppmøte der en var medlem i NLRK. Hvis du arrangerer julebord blir det kanskje flere. Håper dere greier å lage en tradisjon med kaffe møtene, stå på!
 5. Da jeg hadde samme problem, var det luftmengdemåleren som var skitne til med olje fra KN luftfilteret som var årsaken.
 6. Prisene blir ca. Discovery priser: https://www.dinside.no/motor/forste-store-fornyelse-siden-1948/71585015
 7. Håper dere ikke våkner til årets første snø der oppe. God tur sørover, håper dere har hatt en fin tur.
 8. Er det tilfeldig at disse fra Sør-Afrika samparkerer i Tromsø? Står utenfor Biltrend som er LR verksted for Troms og Finnmark.
 9. I morgen ettermiddag går fint, bare en fornøyelse å vise deg bilen. Fikk selv en slik tjeneste i 98 før jeg kjøpte min første Defender. Send SMS på 414 14 trippel 7 så kan vi avtale.
 10. Hvis det er slik at du ønsker Defender og forumister skal sjekke ut en bil for deg, er det fornuftig å prøvekjøre før dette skjer. Kan gjerne vise deg min 2005 modell før du reiser.
 11. Hvis du ønsker å prøvekjøre en Defender i Tromsø, er det torsdag kl. 18 den månedlige NLRK kaffen på Pyramiden. Da blir det sikkert muligheter for en prøvetur.
 12. Vi skal i 80 årsdag til en tante, God tur til dere som kan dra. Synd, Jonny.
 13. Kommer ikke, er på ukesoppdrag på Farmen.
 14. https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-land-rover-defender-2019
×
×
 • Create New...