Jump to content
LRforum

Håvard Guttormsen

LRF Society
 • Content count

  3,084
 • Joined

 • Last visited

About Håvard Guttormsen

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • MSN
  zeb@crusaders.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lillestrøm
 • Interests
  Triumph biler,Land Rovere,Hus, data,elektronikk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lillestrøm

Recent Profile Visitors

2,056 profile views
 1. RRS L320 Stereo spørsmål

  Er det noen som vet hvordan man kan se hvilken stereo man har? Det er Logic 7 og "vanlig" Alle bilder jeg har sett står det Logic 7 på høytalerene. Min står det ikke noe på høytalere men når jeg prøver og skru på TV står det logic7 på skjermen.
 2. Cross Bars RRS 2007 ønskes

  Som over. Trenger Cross bars på taket. Jeg har rails men de på tvers mangler.
 3. Workshop manual til l320 4.2 SC

  mangler boka.....
 4. Workshop manual til l320 4.2 SC

  Er det noen som har dette liggende eller vet hvor jeg finner den? Er nesten så jeg vurderer og kjøpe en nå... :-)
 5. Webasto control unit

  Jeg bruker en som heter Orbasto. Den kjører diagnose via bluetooth på telefonen og lar deg stille inn temperatur og diverse hvordan den skal jobbe. Kan kjøres fra telefonen eller via en bryter bare.
 6. Hovedsikringen ryker i huset

  Få termo fotografert anlegget ditt før du fikser hovedsikringene dine. Da får du et greit bilde av hvor strømmen din blir av. En ting er sikkert at den etterlater seg varme dit den stikker. Har du noe dårlig kontakt et eller annet sted vil du få en liten lysbue som drar greit med strøm og produserer varme. Har sett flere dårlige tiltrekte kabler og punkter som bare lyser opp på kameraet når jeg gjør inspeksjoner. Det er greit og avdekke ting før du må ordne ting som har brent.
 7. Diverse småting til P38

  Jeg tror jeg har batterideksel og lampa inni ihvertfall. Muligens askebegerlokket bak og
 8. O ring dieselkjøler td5

  Jeg har en pose liggende med de. Er du forbi Oslo ?
 9. Mini hjullaster ønskes... tror jeg :-)

  Jeg er nesten på nippet og kjøpe meg en fullsize hjullaster. jeg trenger bare en gammal sak :-) og de er forholdsvis rimelige i innkjøp og vil gjøre jobben kasnkje for godt !!!
 10. Mini hjullaster ønskes... tror jeg :-)

  Nå er jeg lei av og skyve på snø rundt omkring uten og få den opp og bort. Kunne tenkte meg noe som kunne jafse tak i den og løfte en bort, jeg må ikke ta 2 tonn snø i slengen men selv litt og litt er helt topp. I tillegg driver jeg stadig med ting på gården her som kunne trengt og løftes. Nå til sommeren må jeg også flytte på enorme mengder jord og det kommer til og ta sin tid det og. For jord jobben hadde jeg i utgangspunktet tenkt og leie meg en liten sak for gjøre jobben men har tenkt at om det ikke blir for sinnsvakt dyrt kan jeg jo kjøpe meg en en siden jeg liker sånne ting godt :-) I værste fall kanskje jeg kan leie den ut litt også om jeg skulle trenge pengene eller noen har behov for og leie en. Er det noen som vet om noen tilsalgs ? Hva må man ut med for en som er grei nok for hjemmebruk ? Tips og råd mottas gjerne. Hva veier de? om de kan henges etter en L322? Håvard
 11. ARDUINO uno

  Her går det veldig mye i Arduino prosjekter , både privat og i jobb sammenheng. Det er utrolig hvor mye man får gjort med små greier. Etter hvert kommer litt av programmerings biten på plass og. jeg hadde stort sett programmert i assembler tidligere og litt basic men det ligger mye god hjelp på nettet. Og i tillegg lager jeg alt mulig av hardware rundt det selv for og kunne interface saker og ting. Kommer nok til og hive meg på bus systemet på L322 2003 modell og nå :-)
 12. Uisolert garasje eller ikke ?

  Jeg gikk for isolert med kaldt loft. angrer ikke et sukund. Har varmekabler i yttersterte 2 meterene mot porten slik at jeg kan få bort eventuell frost ved porten og så er det et område som er behagelig og ligge på gulvet på og. Med en liten vifteovn der inne er det alltdi jevn og fin temperatur der inne og så drar jeg igang dieselvarmene litt når jeg skal jobbe der inne.
 13. Noen som kjenner til denne?

  Jeg skal og kikke på den imorgen...
 14. Bytte motor og mauell gir på P38

  Nei, den vil ikke snakke med andre kasser. De har andre adresser og kommandoer. En Can bus translator imellom vil gjøre susen. Det er ikke veldig mye data som går imellom motor og kasse. Jeg så en del på det når jeg holdt på.
 15. Bytte motor og mauell gir på P38

  Det er ikke noe problem med m57 standalone. Det er en simpel jobb. Man trenger en can til turtall adapter for at resten av bilen skal være enig bare. Om du har automat er det mye mere som må virke og samarbeide.
×