Jump to content
LRforum

Håvard Guttormsen

LRF Society
 • Content Count

  3,174
 • Joined

 • Last visited

About Håvard Guttormsen

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • MSN
  zeb@crusaders.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lillestrøm
 • Interests
  Triumph biler,Land Rovere,Hus, data,elektronikk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lillestrøm

Recent Profile Visitors

3,688 profile views
 1. Jeg kjøpte mus/rottegift på Felleskjøpet og den ser ut for og ta begge deler uten problemer. Den skal tørke ut udyret forholdsvis fort slik at de bare tørker ut uten noe særlig lukt- Det kan stemme bra da jeg har funnet flere lik som ikke lukter noe. Jeg kjøpte og muse bokser til og ha posene i men synes løse poser funker bedre. Har akkurat hatt en invasjon her under noe væromslag og det er første gang jeg har fått rotter inn. Jeg har typisk skog og jorder rundt hele tomta.
 2. Jeg trenger ett sett med manifolder fra en 4.2 eller tilsvarende. P38 manifoldene er altfor brede til og gå ned i classic ramma. Jeg skal bruke de på en 4.6 Gems motor.
 3. Har en kompis som har kjørt i filler sin. Noen som har en liggende tilsalgs? oslo- rena
 4. Jeg driver og syr trekk til mine i to farger båt vinyl. Carbon i midten og sort på sidene.
 5. Jeg har et komplett sett med +50mm gassdempere liggende. 500,-
 6. Jeg hadde flaks og fant en kar som hadde 80 liter liebehr olje stående tilovers for 1000kr :-)
 7. Er på jakt etter noe olje til hydraulikksystemet på den gamle hjullastern min. Er det noen som har noe billig og selge? Den går på atf eller 10W30 ser det ut som. Det var ihvertfall motorolje det jeg tappet ut av den. Ifølge boka går det 82 liter på den !
 8. Takker, Det ble pressfit pasning !! og nå er motoren klar for og heises tilbake i hjullasteren. Da er det bare og få tak i en med traktor eller bil med kran.
 9. Startsperren i BEcm har blitt skrudd av. Startsperren for motor er der fortsatt men becm sender koden uansett så lenge den har en synkronisert nøkkel i minnet. Oddsen for at dette stopper igjen er desverre ganske stor men noen biler klarer og holde på dette så du kan helt klart ha flaks.
 10. Bremselysbryter er dobbel så du vil ikke se om den feiler. Den gir både break og nobreak til ecu for og kunne si om det er feil på den eller ikke. Pressure switch er og en "vanlig " feil på de. Det er den sylindriske bryteren som sitter bak på bremsepumpen. Noen ganger kan man skru den av og gi tuppen en runde crc og et lite kakk med hammeren så funker de fint igjen. Det virker som de ikke tåler og stå stille for lenge. Denne brytern er samme for Saab 9000 og er mye billigere fra Saab delesjappene enn LR.
 11. Nei, du får ikke start uten diagnose. Om du bytter over BECm vil KM stille seg om til den enheten som har høyest kilometer lagret av instrumentpanel og BECM. Nøkkel elektronikk følger BECM. Nøkkelblad kan du bytte om hvis du har gammel nøkkel som ikke virker eller Valet key så slipper dui og bytte låssylindere. Blanke nøkkelblader fåes tak i lett. Jeg har flere evt. Ved bytte av BECM må motorecu og BECM synkroniseres. EKA kode vil og endres til den "nye" BECM. Jeg har utstyr for og flytte over all informasjon fra en BECM til en anne BEMC samt endre nøkkelkode så du ender opp med riktig nøkkelkode,km og basis informasjon til bilen. Om du har Nanocom fra før så vil ikke den virke lengre heller ved bytte av BECM da den tror du har fått ny bil grunnet lagret VIN nummer i BECM. Ring meg gjerne om du lurer på noe rundt dette. Dette lar seg lett fikse så ikke fortvil ! Håvard 95085158
 12. Skien er innafor. Står nå med hjulaster bommen oppå classicen min da motoren kvelda i det jeg skulle løfte ut motoren fra ramma !
 13. Jeg har en motorplate til hjullasteren min som er ca 36 cm i diameter og jeg må forstørre senterhullet i den etter bytte av motor for og få på den gamle hydraulikk pumpen. Er det noe i Oslo og omegn som har stor nok benk til og hjelpe meg og dreie opp senter hullet? Kjører gjerne en time eller to for og få hjelp og betaler gjerne og for det.
 14. Skal sjekke litt . Tror jeg har et par tre stykker liggende. Må da gå og få en bra ut av det.
×
×
 • Create New...