Gå til innhold

Lars L

LRF Society
  • Innlegg

    2 495
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lars L

  1. Jag kommer en tur på lördag morgon i S2...
  2. Traktorväg? Ska man ha grovdäck för att vara med på den?
  3. Men - det är lika förbjudet som i Norge och en skogsväg har sannolikt en ägare som kanske inte blir så imponerad om han får sin väg sönderkörd av stora och grova däck. Eller av fåntrattar som absolut måste köra rätt ut i terrängen bredvid vägen... Skillnaden mot Norge är väl att det förmodligen är billigare att åka fast eftersom böterna antagligen är lägre. Sen gäller det förstås att man upptäcks för att kunna lagföras eller få en hagelsvärm i ett däck... Ansvarsfull körning uppskattas av både markägare och lokala Land Rover-ägare som kanske jobbat på och fått förtroendet att använda vägen.
  4. Det har också varit minimalt deltagande från landet i öster... Jag är nog undantaget. Du kan väl PM:a om det är fler som vill ha bladet. Jag kan framföra intresset så får vi se vad som sker. Betr samarbete över gränserna var det tänkt att ordförandena i Danmark, Norge och Sverige skulle träffas för att se vad vi ev kunde samarbeta kring. Det föll på totalt ointresse från Norge...
  5. Både kan och vill. Jag ska hämta ett ex idag hos en fyr som "har på lager". Så PM:a adress som jag ska skicka till.
  6. Det var ju en del år sen min första och enda gång, så det kanske är dags på nytt...
  7. T-skjorte eller inte, jag har tänkt komma . Eventuellt med en passagerare. I år blir det inte i en classic, det lär dröja innan min RR blir "Classic".
  8. Jag räknar med att komma och tar med en annan svensktysker i en Discovery. Samme kar som var med på safarin i höstas...
  9. Kommer säkerligen jag åsså... Blir en fin ferietur att ta sig dit, två övernattningar eller så.
  10. Jag kommer sannolikt. Åtminstone över en dag. Övernattning eller inte får avgöras senare
  11. En känd forumist skickade PM redan kl 08.29... Så den är alltså köpt. Jag återkommer via PM om det skulle krångla på något sätt.
  12. Det finns ingen kardanaxel fram till växellådans kraftuttag, men en sån kan inte vara särskilt svår att få till. Så för tillfället är det mest för show. Vilket inte heller är fel på en gammal Serie-bil... Pris 1500 norske och jag kan ta det med till seriebilstreffet 2-3 maj.
  13. Blir sannolikt åskådare i år... Dyker upp på fredagen.
  14. En svensker räknar med att vara i Asker kl 12...
  15. Tack! Här kommer bilder på höger stolskydd och den helaste biten bak:
  16. Jag saknar lite delar till nykomlingen i "samlingen" - en Bahama Gold RRC från -76: Locket mitt i ratten Textilmatta (brun) för förarplatsen, dvs vänster Plastkåpan för vänsterstolens fäste. Brun/beige plast Plastbeklädnaden för bakersta takstolparna båda sidor, också i brun/beige plast Jag har tänkt att komma till Östs pinsetreff i Glaskogen, så frakt dit skulle funka bra.
  17. Jag har tänkt komma på söndag och stanna till på måndag. Går det för sig,tro? Ska jag själv boka hos campingen eller är det bara att komma eftersom hela udden är bokad? Jag är ju medlem i Öst, jag...
  18. Min består av en drop plate för en Seriebil monterad som på Jörns bild. Men eftersom den blir ganska lång för att komma tillräckligt långt ner, har jag också gjort ett par extra fästen så jag kan flytta ner stagen som sitter i rambenen.
×
×
  • Opprett ny...