Gå til innhold

Steffen_RH

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Steffen_RH

  1. Selger helt ny høydesensor for luftfjæring + repkit til kontakt/ledninger. Høyre side bak, Discovery 3. Høydesensor + ledningskit Sender til hele landet.
  2. Har tilsvarende feil på Disco 3 selv. Venstre bakhjul hever konstant til offroad height og får suspension fault feil av og på hele tiden. Siden den hever og ikke faller nedpå er det vel mye som tyder på at det er sensor/kabel-feil? Noen her som har en venstre bak sensor til disco 3 liggende, eller hvor man kjappest kan få tak i?
  3. Hei forumet. Har søkt og trålet hele interwebben uten å finne noe fornuftig svar på problemet mitt. Jeg har en 2007-mod Disco III hvor jeg har lest ut diagnostikk og funnet ut at jeg har en temporary feil med Crankshaft Position Sensor A circuit. (CKP). 00567-00. Har hatt litt effekt-tap i siste, lite trøkk under 2000 rpm, selv med blendet av EGR fysisk og ved hjelp av elektronikk. I tillegg har bilen vært vanskelig å starte i kaldt vær, og må prøve flere ganger. Har hatt på batterilader, og batteri virker ok, samt starteren fungerer fint. Når det gjelder selve bilen, starter ikke den i det hele tatt. Akkurat i det den skal til å starte, bråstopper den. Har lest en del og funnet ut at CKP kan være skyld i dette. Her inne har det vært nevnt at Bosch er "the only way", og har funnet denne; https://www.eurodel.no/impulsgiver-veivaksel-bosch-0-986-280-437 Problemet mitt er å finne hvor sensoren sitter på TDV 2,7 motoren. på 4,0L V8 er den mye mer tilgjengelig, og det finnes flere youtube videoer med hjelp til hvordan den byttes. Spørsmålet mitt er; Er det noen her inne som har kjennskap til hvor den sitter? Slik at jeg vet hva jeg har å gjøre med? Er det en stor jobb, og evt. hva må taes av for å komme til? Takker og bukker på forhånd, det er mangt et klokt hode her inne, så tenkte å høre med dere først. Mvh Steffen Hamre
×
×
  • Opprett ny...