Gå til innhold

Jrg1

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norge/Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jrg1 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Takker alle for gode tilbakemeldinger. Spesiel takk til LafteRolf som kom med forslaget om å låse stemplene i innerste posisjon ved lufting. Fikk luftet bremsene godt og besto eu Kontrollen i dag!! Mange takk og God sommer!
  2. Stemplene er nye fra samme produsent på begge sider, sko er fra samme produsent på alle 4 hjul, nye stempler foran orginalt med støre stempel diameter for bedre bremse effekt på framhjul, også fra samme produsent. Har montert alle 4 sett med nye sko og stempler på samme måte og 3 av hjulene fungerer fint. (alle hjulene fungerer fint når 4x4 er koblett inn) som er ganske merkelig, er som om motstanden av drivverket som blir koblett inn fra fordelerkassa ved innkoblet 4x4 utgjør en del av bremse efekten. Jeg har kjørt med bilen en stund nå og bremset mye og kraftig for å slipe til skoa mot trommlene, og sett att slitemerkene på skoa nesten dekker hele skoa.
  3. Hei, jeg har en Land Rover Serie 3 1974 88 SWB hvor Høyre bakhjul låser seg under kraftig bremsing. Har montert nye stempler og sko på begge sider og luftet systemet godt flere ganger, men fortsatt er det høyre bakhjul som låser seg under kraftig bremsing. Har også prøvd med 2 forskjellige tromler på høyre bakhjul da jeg har montert nye tromler foran og har ett sett med tromler til overs. har også prøvd å slakke justerings skruen langt tilbake for å gi mer vandring på skoene i høyre bakhjul, men da går bremsepedalen i gulvet ved kraftig bremsing, og ved riktig justering låser bakhjulet seg. Når jeg kobler inn 4x4 på bilen og bremser kraftig så oppfører bremsene seg helt anderledes, den bremser kraftigere på framhjulene og det høyre bakhjulet låser seg ikke lenger! Noen som har vert borti noe lignende og har noen råd eller tips? Mvh. Jørgen.
×
×
  • Opprett ny...