Gå til innhold

Gunnis

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sande
  • Interests
    Alt av gammelt skrot... Iallefall ifølge kjerringa! Men det er jo "gammalt" skrot som har sjarm!

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sande i Vestfold

Nylige profilbesøk

622 profilvisninger

Gunnis sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Gunnis

    Monty høsten 2009

    © © LRforum.com

  2. Får følgende feilmelding når jeg skal lage gallery på profilen for første gang; [#1072] Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. Hva skyldes det? Er logget inn...
  3. Hei, Monty lever i skjønneste orden men har ikke fått skilter ennå... har blitt brukt som vedtransportør og "hogst-kompis" i skauen i høst/vinter. Planer om litt fiks&stell -og PKK etter påske, så forhåpentligvis blir den å se på veien til sommern. Mye planer selvsagt, men tar en ting av gangen. Må jo kose seg litt også Har ikke vært så mye på forumet, men skal prøve å legge inn litt bilder på profilen etterhvert. Følg med! Mvh, Jens Martin
  4. Navnet består om det er greit for deg Simen! Det er jo i grunn et fint navn på en skikkelig Land Rover det. Blir nok desverre ikke noe tur med bilen i helga... Må nok vente på vognkort, og så få bilen EU-godkjent.... Reiser ut på havet i 2 uker til tirsdag også, og har ikke tro på at Julie ordner bilen mens jeg er borte, så må nok smøre seg med litt tålmodighet her ;-)
  5. Takk foresten til Simen for en kjempetrivelig handel og følgebil-kolonne-kjøring hjem til Galleberg!
  6. Julie har nok allerede ristet såpass på hodet at det er påtrengende fare for nakkeskader, men det må da hjelpe å ha en glad og fornøyd mann i huset!! Økt livsglede og et smil i hverdagen kurerer selv oppgitte kjerringer håper jeg ;-) Hilsen en meget glad og fornøyd førstegangseier av en nyydelig og sjarmerende Land Rover!
  7. Gunnis

    kjendis..?

    Hei folkens! Jeg har vært på utkikk etter Seriebil i lang tid og har lenge lurt på å kjøpe restaureringsobjekt for å bygge opp helt fra bunn av. Men da jeg ikke har LR fra før og er blitt bitt av LR-basillen, har jeg funnet ut at jeg må kjøpe "ferdig" restaurert LR så jeg kan bruke bilen og ikke BARE i garasjen. Det viser seg nemlig at jeg har for mange prosjekter, iallefall synes kjerringa det Har sett Exmill'en som det er ref til her, men kjenner ikke historien til bilen. Synes prisen var ekstremt høy mhp at den sies å være moden for diverse utbedringer og påkostninger. Nå er det lagt ut noe flere bilder av bilen og jeg synes det ser ut til at litt av hvert med fordel kan gjøres med bilen selv om den har vært påkostet masse $$ tidligere... Noen som har kjennskap til denne foresten?? Serie 3 109 Den ser fin ut, men er konvertert med deler fra Daihatsu Rocky... Mister jo litt av LR sjarmen da, men er vel fordeler med det også kanskje.
×
×
  • Opprett ny...