Gå til innhold

R. S

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av R. S

  1. Nå var det vel ikke han som tok opp dette. Han svarte hpbt ang.tråden om bilverksted som kunne anbefales. Å han lurte på om de hadde fått orden på sysakene sine iløpet av 2 år. Så skjønner ikke hva du mener med at det er "heilt imponerende at det er 2 år siden og tar opp det nå for?? ". Ga mening for meg iallefall, men flåsete svar spør du meg.
  2. Takk for svar. Da er det vel bare å begynne med bytte av bremseskjold og smøre opp i første omgang. Bremseskjoldene mine er det jo bare "filler" igjen av. Har forstått at det er litt uenighet om effekten av skjoldene, men jeg velger å bytte de. Hørtes jo veldig smart ut, hvis det finnes som du sier delte skjold. Vil jo gjøre jobben mye lettere og billigere. Får håpe jeg slipper rammelån. Bare syntes det er litt merkelig at jeg har kjørt i hele vinter uten å bruke p bremsen for deretter å prøve den nå og lyden er borte. Har prøvd den flere ganger i dag også og alt virker normalt. Takker for tips.
  3. Har fått en ulyd når jeg setter på håndbrekket. Range Rover sport 2007. Det knaker noe voldsomt. Var sånn i vinter og har ikke turt og bruke håndbrekket siden jeg merket ulyden, for det hørtes virkelig ikke bra ut. Var sånn flere ganger da jeg prøvde. Har tatt vårpussen på bilen i i dag og tenkte jeg måtte prøve brekket på nytt før den ble kjørt på verksted . Merkelig nok var ulyden borte?? Bremseskjoldene mine er helt oppspist av rust, kan dette ha noe med lyden og gjøre? Noen som har opplevd lignende.
×
×
  • Opprett ny...