Jump to content
LRforum

Dan77

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Dan77

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Vikerund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beklager altfor sent svar, ikke fått varsel om melding. Prøvde, men fungerte ikke. Flyttet bare kmstand, fikk ikke startet den.
 2. Når alle enheter har gått i hvilemodus så fikk jeg 60 ohm på begge.
 3. Var rimelig likt her ja. Hvor sitter BCU montert på disse? Jeg for min del får "kortslutning", null ohm på begge bussene! Noen som har erfaring med feilsøking, plugge ut en hjerne av gangen å se når det endrer seg?
 4. Samme "sykdom" som min. Hvis du stopper bilen mens denne "modusen" pågår så får du ikke startet igjen. Du kan kjøre så lenge du ikke stopper den, men det blinker jo som ett juletre da. Jeg mistenker instrumentet til å være synderen, har googlet mye på utenlandske sider, og mange har hatt hell med fiks eller bytte av instrument. Hvis noen andre har snublet over andre gode løsninger så er jeg veldig klar for det!
 5. Vil den i utgangspunktet være istand til å kode instrumentet? Eventuelt lese ut filer osv, som du nevnte tidligere her?
 6. Aha, er ikke helt inne i termene her enda. Begynner å bli plagsomt at jeg ikke får brukt bilen, så begynner å helle mot å kjøpe ett helt nytt og få installert det. Kan godt leve med småfeil jeg kan bruke litt tid på å fikse, men når bilen blir stående egentlig pga en bagatell, så er det kjedelig. Når det er sagt så må man vel være i humør til å leve med småfeil som dukker opp når man kjører denne type bil.
 7. Ok. Antar da at jeg må ha mer spesifikt diagnoseutstyr enn Launch/Delphi?
 8. Hei Da gjorde vi ett forsøk og later til at denne kun inneholder km. Km endret seg, men lot seg ikke starte. Prøvde da det andre, da startet den, men med annen km stand. Noen flere forslag?
 9. Da skal det prøves, tusen takk så langt. Kommer med oppdatering når det er prøvd. Kanskje jeg får brukt den til påske.
 10. Forstår jeg riktig da at hvis det er riktig chip så er det bare å plugge inn så virker det?
 11. Men hvis jeg lodder over IC9 så tar den med seg de data som trengs for å få det til? Jeg har prøvd litt nå og feilen oppstår når jeg beveger på instrumentet, klarer ikke og fastsette akkurat hva som skjer, men får det til å skje fortere med å "herje" litt med det.
 12. Det jeg har fått har lavere km, men de som prøvde fikk det ikke til. Men har fått samme beskjed jeg også. Tror du har rett i det med tinn, klarer å se at litt av det ikke er topp med zoom på tlf.
 13. To nye bilder
×
×
 • Create New...