Gå til innhold

Stian d3

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Vestfold

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stian d3 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Har fulgt prosedyren der tre ganger, men når aldri «steady stream» til tank. Mulig jeg gjør noe feil, men står vel egentlig greit forklart, så skjønner ikke hvor det går feil evt
  2. Kan det være på de senere motorene? Mulig jeg har oversett noe, men jeg har kun funnet på ekspansjonstank og foran i v på min… er 2005 modell.
  3. Har en discovery 3 hse, tdv6 gått ca300000km. Ble byttet vannpumpe for en tid tilbake, men virker som jeg ikke blir kvitt luften i systemet og det blir trykk i tanken slik at den varsler for lite kjølevæske når vannet presses ned i beholderen. Har sjekket at lokket slipper ut trykk om det blir for høyt. Det kommer bobler jevnt og trutt i returslangen inn på tanken. Har tappet og fylt ihht prosedyren flere ganger, men hjelper ikke da boblene aldri slutter å komme. Har vært «raus» på luftinga og latt det renne mengder ut fra nippelen på tanken uten hell. Får kun varme i varmeapparatet når jeg øker turtallet. Motortemp holder seg ganske normalt, har aldri steget for høyt, men syns kanskje den faller litt fort før den går opp igjen til normal temp. Ingen hvit røyk eller ujevn gange eller noe slikt. Kjørte bilen i bratt bakke og da hører jeg det bobler i varmeapparatet. Håper og tror ikke at det er toppakning eller noe sånt, virker som dårlig sirkulasjon pga luft, men hvordan kan jeg få ut luften?? Må jo være et sted det har stoppet opp?
×
×
  • Opprett ny...