Gå til innhold

Bjørn Martin

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/bjartin
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Eidskog

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Norge

Nylige profilbesøk

874 profilvisninger

Bjørn Martin sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Håper jeg har målt riktig, bestiller L for Large.
  2. Dum Dum er tykk tjære. Kjøpt på internett i 2010 da jeg kjøpte min Puma og jeg tettet ifølge en "Water Ingress manual" jeg hadde fått. Den bilen var TØRR. Fant det på en engelsk nettside. Innholdet du ser er fremdeles brukbart. Jeg googlet nå : Dum Dum from. A. R. Davies, Baldock . Fikk desverre ikke noe resultat da jeg trykket på nettsiden deres.
  3. Jeg reiste (2011 i Marokko) med Barrie, en sørafrikaner (Nambia?) bosatt i England og drifter sitt selskap derfra. Se hva han har å tilby i linken. Jeg har bare godt å si om min reise. https://www.active4x4adventures.com/morocco4x4tours?utm_campaign=8f58977d-ef6c-4e4f-8017-d50c7c0df1e1&utm_source=so
  4. har ikke Vipps men kommer med kontanter.
  5. Takker for forslagene, prøver Skedsmo først da det er nærmest.
  6. Hvor får jeg kjøpt ny antenne til CB Radio nord for bomringen i Oslo , Strømmen Lillestrøm eller lenger nord!
  7. Har også problem med vibrasjon, det føles som om jeg kjører på vaskebrett. Det kommer ved 70 – 80 km/t. Har hatt den hos Jan Bertelsen, Sjelle Auto som har byttet ut fremre kardang samt også prøvd uten. Vi mener ikke det har hjulpet på vibrasjonen. Han syns så at jeg skal sette inn ny transferbox. Det har hjulpet en Defender som hadde verre vibrasjon enn min. Jeg tror det har noe for seg for girspakene dirrer enormt allerede før jeg merker at bilen vibrerer.
  8. Har noen et seriøst forslag om hvordan jeg senker oljenivået uten å fjerne bunnproppen!
  9. lafterolf, jeg ville ikke fjerne olje for å bedre kvaliteten, men for å hindre for stort oljevolum. Trakk den fortidlige konklusjon at det var frostvæske fordi "minus og pluss blir til normal". Har jo opplevd gråhvit diffolje påga vann. Så du har rett . Camarogeddon, jeg hadde nettopp overfylling i tankene og ville minske volumet. Min tidligere Freelander2 ble overfyllt 1 liter på service (oppdaget det da jeg fikk regningen) og da sugde jeg opp med slange&sprøyte via påfyllingsstussen ( ettersom jeg husker var det skummende olje jeg fikk opp) men det går ikke på denne bil.
  10. Defender 110 årsmodell 2001 Td5. Ved kontroll av frostvæskenivå ser jeg at det har falt 4cm på beholderen samtidig har oljenivået steget. Utydelig å se nøyaktig på peilepinnen. Hvor er det frostvæsken kommer over motoroljen? Er dette et problem for årsmodellen (2001)! Bilen har kjørt ca 5000 km etter den ble fyllt med ny frostvæske. Hadde tenk å suge opp olje så nivået kommer ned til max-nvået, men det er en plate som hindrer en slange i å komme ned tl oljen. Hvordan tapper jeg ut olje uten for mye søl?
×
×
  • Opprett ny...