Gå til innhold

Stavern

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stavern

Stavern sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Får bare si jeg er strålende fornøyd med min FL2. Litt smårusk da den var ny, -siden har den gått upåklegelig. Det som imponerer meg mest (utenom at den er utrolig behagelig og komfortabel å kjøre), er at den kommer frem over alt. Du behøver ikke lenger å måke foran garasjen din. Ikke før det er over metern i alle fall Ser det er litt gnåling om Bilia her. De kjenner jeg ikke. Du bor i Vestfold, og da bruker du selvfølgelig Bil-Service. Det er Bil-Service i Larvik som har fått lov å kose med bilen min, og de er jeg fornøyd med. Vet ikke hvor du bor, men de har jo verksted også i Tønsberg og Sandefjord. Kos deg, og gled deg til mere snefall. Da kjører du forbi alle de som har kjørt ut i grøfta, eller de som står fast i snéen.
  2. Bør man ikke ha SUV-dekk på en Freelander? Selv har jeg Conti 4x4 IceContact og er veldig fornøyd med dem.
  3. http://www.gulesider.no/kart/bigMap.c?ps=3...0&scrollY=0 Hvis det lykkedes, er ovenstående link et kart over stedet der det skjer. Fra Ulefoss rett før noe som heter Skjelbredstrand. Noen som er kjent der? Noen som ser noen mobilmaster e.l. der? Åjada, det skjedde igjen da jeg kjørte forbi der for et par timer siden. Slo seg av, ja.....
  4. Kanskje samme sender? Kan du spørre ham om han er kjent med problemer ut av Skien langs Norsjø mot Ulefoss? Hadde vært fint å finne ut av dette. Om noen timer drar jeg forbi der igjen på vei til hytta. Skal se om jeg greier å finne noe stedsnavn. Back in a week
  5. Nei, standard norsk landevei. Noen hus og gårder histen & pisten, en innsjø..... Omgivelser det går 13 av på dusinet her i landet. Og radioen slår seg ikke bare av. Den slår seg på igjen også. I motsetning til SAT/NAV'en som må restartes. Fort gjort, men allikevel.....
  6. På vei til/fra hytta kjører jeg langs Norsjø strekningen Skien-Gvarv. På samme sted, hver gang, slår SAT/NAV og radio seg av. (tror det heter Fjærekilen der, men er ikke sikker). Når jeg har passert, slår radioen seg på igjen, men SAT/NAV må settes i gang på nytt. HVER GANG! Opplevde det første gang med demobilen jeg fikk låne av selgeren, og siden hver gang med min egen bil. Så jeg tror ikke det er min bil det er noe feil med, men noe på stedet som slår ut SAT/NAV og radio. Noen andre som har opplevd noe lignende? Noen som har forslag til forklaring? Noen som er kjent på stedet som vet hva det kan være?
  7. Riktig på dette forumet. Ikke på freel2. Og det synes jeg er synd. Det må jo skremme folk bort fra å kjøpe Freelander. Man burde skryte litt mer på dette forumet. Og da kan jo jeg begynne med å si at jeg synes Freelander 2 er en riktig deilig bil å kjøre. Og den kommer seg frem. Neste!
  8. Ja, kanskje rett og slett det? Det er kanskje en god idé. Man kan la forsiden stå som den gjør, og komme til "underforumer" når man går inn på de forskjellige bilene.
  9. Har ikke inntrykk av det, så jeg har heller frekventert freel2.com som utelukkende tar for seg Freelander 2. De problemene / temaene som taes opp i dette forumet, har ingen relevans for Freelander 2, -og omvendt. Det er kort sagt to forskjellige biler. Så mitt forslag er at det lages et eget forum for Freelander 2 her, så vi som har Freelander 2 slipper å reise "utaskjærs" for å finne et tilfredsstillende forum. Skal dette være et fullverdig LandRover-forum, så må jo alle bilene fra LandRover være representert. Jeg synes ikke at Freelander 2 er godt nok represntert. Den er bare blitt et haleheng til Freelander, og som forum er derfor dette forumet desverre ikke til særlig nytte eller glede. På tide å gjøre noe med det?
  10. Hmmmmm..... Må innrømme at jeg ikke er så ofte inne på "Off topic" på freel2.com Kanskje jeg burde gå inn der oftere. Men jeg synes vel egentlig dette hørte hjemme på "General" da.... Men godt at i hvertfall du følger med da.
  11. Vakkert Bjørn Martin. Godt at du følger med. Legg ut dette på freel2.com også. Har ikke sett dette der enda.
  12. Denne testen har vært diskutert både på VGD: http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=140...uan%202.0%20TDI og på freel2.com: http://www.freel2.com/forum/topic1501.html BMW fans henger seg opp i setningen om at i sum er BMW best. Bare tull sier nå jeg. Jeg testet grundig både FL2 og X3, og jeg synes FL2 var overlegen i alt. Så det ble en FL2 på meg. Nyyyydelig bil å kjøre. Har snart hatt den i 3 uker nå, og jeg er den eneste i Norge som har en Caspian Blue! Tenk det.
  13. Sitat fra: http://www.dinside.no/php/art.php?id=358373 Det andre motoralternativet er den mer folkelige TD4-motoren. Denne er en topp moderne dieselmotor med 2,2 liter slagvolum som fra før er på plass i Ford Mondeo og Jaguar X-Type. Motoren, som er et resultat av samarbeid mellom Land Rover-eier Ford og franske PSA (Citroën og Peugeot), produserer 160 hestekrefter og 400 Nm. Nå gjelder dette Freelander 2 som har TD4. Og vistnok skal det være forskjell på TD4 og Td4. Tror også denne motoren er på plass i Outlander? Noen som vet det mere sikkert?
  14. Tja, med ABS skal man vel egentlig trykke bremsen helt i bånn, og la ABS'en gjøre jobben. Er det ikke? Jeg lærte også å bremse "optimalt" som du sier. Men det var lenge før noen hadde hørt om ABS. I dag er det vel ABS som skal bremse "optimalt" for oss. Enig, få inn ingeniørene her!
×
×
  • Opprett ny...