Gå til innhold

carlfoss

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

carlfoss sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei. P38 bestemte seg for å havarere rett etter svenskegrensa på Svinesund. 50 meter etter jeg kjørte forbi tollerne. den er nå tauet til naf Halden. Virker som det er radiator som er sprukket. Vet noen hvor men kan få tak i dette relativt raskt? Skulle bruke bilen på ferie..
  2. Ta kontakt om noen har dette å selge.
  3. Dab adapter kunne også fungert med orginal radio. Men det er noe med følelsen av å starte bilen, og radioen slår seg på automatisk, uten å måtte hå inn på telefonen og starte en app.. Sliter med Dab signal, selv i olso. Men det må da kunne fikses med en bedre antenne. Hvis rattet er uorginalt, så må jeg nesten la det være. Treet på rattet har jeg vendt meg til, og er noe av det jeg liker best med bilen:) Finnes det noen god alternativ løsning på koppholdere? Det er jo hyggelig å kunne ha med seg en kopp kaffe:)
  4. Takk for alle svar! Da blir det oransje blinklys! Mulig jeg må juske litt å ha koppholdere i midtkonsollen, slik som faceliften hadde. Er ganske upraktisk uten en eneste koppholder.. Skal også finne ut om den kom med "basal" farge på bokstavene, og bytte om ikke. Har bare hatt bilen noen måneder, men er utrolig fornøyd! Sikker på det er en kommende klassiker! Har et interiørtips hvis noen skulle være interessert. Blaupunkt Bremen dab+ Radio. Den har bluetooth, handsfree, og DAB+ radio. Men viktigst av alt, man kan justere fargen på display og alle knapper. Dvs, den kan bli grønn slik som resten av dashbordet. Jobber med å koble den til knappene på rattet, men har ikke klart det ennå, så hvis noen har noen tips så tar jeg gjerne imot! Eneste minus er at den er relativt dyr.. Men, man slipper å bytte ut høytallerne, som fungerer utmerket etter min mening.
  5. Takk for bra svar! Jeg liker egentlig de oransje blinklysene bak veldig godt, og har vurdert å bytte de forran til oransje. Det virker litt rart at den kom med de grå lysene, så har noen byttet.. Kan det finnes andre forklaringer? Kan det være en 99 modell som er registrert i 2000 f.eks? Forrige eier hadde bilen i 16 år, og han sa han ikke hadde byttet dem. Dvs en hadde sprekk, og han byttet til samme lykter. Mulig jeg tar feil, men var det ikke regler på 90 tallet som gjorde at man måtte ha orange blinklys. Kanskje det var slik i Sveits og (tror bilen er hentet derfra). Logoen forran vet jeg er feil, men har riktige bokstaver. Det er litt rust i front av panseret, så skal få utbedret eller byttet panseret før jeg gjør noe med det. Hvis dere ser andre ting som er uorginalt, si gjerne ifra:) Søkte akkurat opp VIN nr. Og det er faktisk en 99 modell. Betyr det at det ikke er facelift versjonen, og at den dermed bla. skal ha oransje blinklys også forran?
  6. Hei forum! Jeg har en 2000 modell blå (oslo blue) p38. Jeg vil gjerne at den skal være så original som mulig. Idf. da har det dukket opp noen spørsmål kanskje forumet kan hjelpe meg med:) Bilen har orange blinklys bak, men klare foran. Kom de med denne kombinasjonen? eller er en av dem feil. Range Rover logoen, og 2,5 DSE på bakdøra er i svart. Var det mulig å bestille i svart på den tiden, eller er dette uorginalt? Dette er såvidt jeg vet facelift versjonen. Jeg har ikke 4 koppholdere i midtkonsollen, var dette da ekstrautstyr? Det er ikke "mudguards" på bakhjulene. Kunne den vært levert uten, eller har de blitt borte med tiden? Bilen er såvidt jeg vet importert fra Sveits, så kanskje det har noe å si. Setter pris på om noen har svar på dette, (selv om jeg skjønner at det kanskje er litt sært) men jeg har ikke klart å finne det ut selv på nettet:)
  7. Er på utkikk etter et verksted som kjenner til p38. Helst i Oslo området. Har akkurat hatt dårlig erfaring med et verksted som ikke kjente til bilmodellen.. Gode erfaringer/anbefalinger taes gjerne imot!
  8. God jul! I går bestemte p38 seg for å låse inn alle julegavene til seg selv:) trykket inn knappen på tailgate og den ble værende inne. Bakluken gikk opp, men, ikke tailgate. Den ble bare stående og lage en desperat åpne lyd. måtte kjøre med bilen låst for at den skulle slutte. Noen som vet hva dette kan være? var kaldt så håper på frost! (fikk ut julegaver gjennom baksetet)
  9. ja, Byttet glødeplugger, og olje. starter veldig lett nå:)
×
×
  • Opprett ny...