Gå til innhold

Stokke

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stokke

  1. @lafterolfTakk! Det var vel det eneste vi ikke prøvde... Tar en tlf til Børge Ousland og hører om han kan bidra med (evt. gjennomføre)testing. Men dersom den da mot formodning fyrer vil det si jordfeil/ledningsbrudd eller bryterfeil(?).
  2. Defender TD5,G4, 2006 Symptomer: Starta og kjørte ca 15 km før det lukta svidd og det slutta å blåse varme. Sikringen går ikke (og det er fortsatt strøm i sigarett-tenneren). Har målt inngang til selve viftemotoren, viser batterispenning, men uavhengig av hvilket nivå bryteren settes på. Har ikke målt på selve bryteren dog, men har forsøkt å sette strøm dir fra batteri til viftemotor uten at det løste noe. Har tilgang til selve rotoren på vifta via kanal i skjermen, og den går fritt uten noe form for unaturlig motstand. Det er -22 om morran nå, så råd mottas med takk! Er det noen feilsøkingssteg jeg bør foreta meg før jeg demonterer webasto, ac-vifte og viftehus forøvrig?
  3. Jeg får være prøvekanin da. Takk skal du ha!
  4. Hei. Lurer på å oppgradere instrumentbelysning til LED-dioder. Er det noen som har tips til et "anti-jalla"-kit? Its a jungle out there.
×
×
  • Opprett ny...