Gå til innhold

Pallesen87

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Pallesen87 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. dessverre uten papirer. det er vell ikke mange ratt som leveres med papirer.
  2. kjøpte selvfølgelig feil. 14 inch ratt boss kit - 48 spline 1600,- kan sendes mot at kjøper betaler frakt
  3. Har en defender 90 hvor utrigger (høyre framme) er rustet sønder og sammen. Er det noen i troms/omegn som er flinke til sveising på defender ?
  4. noen som har en til overs? (må ikke være svx)
  5. selges for 1500,- befinner seg i Tromsø
  6. Jeg har fått en ulelyd når jeg forsøker skifte gir på defenderen. er motoren kald og jeg skal sette bilen i første, så kan girspaken være kranglete og en ulelyd kan høres. hva kan dette komme av ? har forsøkt å google litt og det kan være slavesylinderen som er slitt, kan det stemme ?
  7. Hei folkens. tenkte lage en tråd her på min defender 90 som jeg kjøpte i sommer. Selger la ut bilen på facebook for å lufte interessen for salg, men trakk annonsen like etterpå da de ville ordne en skikkelig annonse på finn for så å legge den ut på nytt. jeg tok printscreen av annonsen og tok kontakt før de la den ut igjen, idag er jeg glad for det. bilen hadde vært brukt som hyttebil sørpå og stort sett stått i garasje store deler av året. et ufattelig flott eksemplar av en defender som har blitt ordentlig godt tatt vare på. den hadde beskjedne 96k km på telleren, og jeg kunne knapt tro at de virkelig ville selge denne perla av en defender. før overtakelse oppdaget selger noe rust på ramma som gjorde at jeg fikk forhandler ned prisen med nesten 35%, jeg fikk denne til hva jeg mener er gibort pris 🤩 ville ikke solgt denne om kongen hadde tilbudt meg Durek og halve kongeriket osv. Turen gikk så fra kongsberg og nordover mot tromsø (8 hilsener på veien), hvor den har funnet seg godt tilrette i et miljø som egner seg mer for en bil som dette.Fikk testet den skikkelig i 40-50 cm nysnø rett før nyttår, og du verden!! Jeg planlegger å gjøre noen endringer på den nå i vinter, da det er et par ting som bør utbedres. nytt ratt, litt rust i ramme, nye led-lys, støyisolering, ny clutch og generelt noe småting for det visuelle. Setene var noe av det første jeg ville bytte, men blir jo bare mer og mer forelsket i technomønster jo mere jeg kjører. Dette er min andre defender, men min absolutt første store kjærlighet! Gleder meg til å poste flere bilder i tiden fremover. er det noen som har tips til noen som er flink til å sveise ramme i nord, send meg en pm Mvh Fredrik
  8. Nei, Returventilen. Aller helst komplett filterholder med ventil. har forsøkt å søke på nettet selv, men finner den ingen steder
  9. Heisann. Jeg fikk stopp på min defender her om dagen og bilen ble da fraktet til et Meca verksted. Etter å ha stått der en stund kontaktet jeg dem for å høre om bilen var reparert, men de hadde ikke fått gjort noe med bilen pga at de ikke klarer å finne delen som nevnt i tittel. Er det noen som har tips til en side hvor jeg kan finne denne ? Det er ikke den delen som er markert med rødt, men den som sitter på toppen av filteret.
×
×
  • Opprett ny...