Gå til innhold

Helge Breidvik

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Helge Breidvik sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei Jari. Først takk for sikringsboksen. Funker som ei kule. Er nå på leit etter ekspansjonskar og den tynne slangen som går fra ekspansjonskaret og til motoren. Har du dette og pris. Rang Rover P38 1997 mod reg nr PP 28750. vh Helge Breidvik
  2. hei. jeg har vert så uheldig å fått lekkasje på ekspansjonstanken for kjølevannet. Noe av kjølevannet rant inn i sikringsboksen som ligger rett frem forbi. Har demontert sikringsboksen helt flere ganger å forsøkt å rense den. Har og hatt ute kretskortet. Men det virker som om det har tatt kvelden. Er det noen i denne gruppa som har eller vet om noen som har en slik komplett sikringsboks. Må gjerne være brukt. venter håpefullt på svar fra dere. vh Helge Breidvik.
  3. Hei. Jeg har en Rang Rover mod 400/416. 1997 mod. Dette er en 4,6ltr V8 bensin. Bilen er i daglig bruk, og nettopp EU godkjent med 0 feil og mangler. Har nå fått et problem som jeg håper å få hjelp til. Var så uheldig å få lekkasje på ekspansjonsbeholder til kjølevesken. Noe av kjølevesken rant inn i sikringsboksen som ligger rett fremforbi beholderen. Har gjort flere forsøk på å rense denne, men det ser ut til at den har tatt kvelden. Mitt spørsmål er da om noen i denne gruppen har en slik komplett sikringsboks liggende og kunne tenke seg å selge til meg? Eller om noen vet om noen som kan ha en slik. venter håpefullt på svar. vh Helge Breidvik.
×
×
  • Opprett ny...