Gå til innhold

Lord R

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Notodden

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Notodden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lord R sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Lord R

    98 P38 DSE

    Bilen er nå solgt. Har Nanocom til salgs.
  2. Lord R

    98 P38 DSE

    Delene er nå solgt. Nanocom selges kun etter at bilen er solgt eller med bilen.
  3. Lord R

    98 P38 DSE

    Etter 4års (til tider turbulent) samvær er det på tide at våres veier skilles. Kjøpte bilen som et objekt som ikke starten, så læringskurven på P38 har vært bratt. 16" sommer hjul 18" vinter hjul. Har snart byttet hele bilen, for å nevne noe: Audi varme register, rf receiver interface, parallellstagsforinger, styredemper, belger bak, 1stk hjullager bak, styrestag, opphengkuler front begge sider, drivaksel belger begge sider, bremseskjold front begge sider, bremser bak, bremser front, 1stk abs sensor front, z ringer front aksel, 1stk ny front lykt, motor. +++++++++++++++++ Det følger med deler for tusenvis av kroner, komplett motorblokk, 1 brukt topp, diesel pumpe, DIRENZA v8 alu radiator, el kjølevifte motor, 2stk fabrikk nye topper,(den ene er komplett med ventiler) div foringer, felger. ++++++++++ Bilen er i daglig bruk. Tenker 25000,- for alt. (15000.- for bil, 10000,- for deler.) Ønsker helst å selge alt samlet, skal det selges separat må deler være solgt først. Har også en NANOCOM som kan selges mot pristillegg.
  4. Ta ett google søk på L322 heated seat repair. Dukker opp noen filmer som viser ganske godt hvordan det er montert.
  5. Lord R

    TDV8

    Motoren står stamm så denne må ut og demonteres, regner med bøyd råde osv. Tappet flere liter olje ut av intercooler. Får ta ut glødeplugger en dag for å tilfredsstille nysgjerrigheten, se om den vil svive litt da.
  6. Er det denne dere jakter på? https://www.lrparts.dk/shop/land-rover-saedevarme-6468p.html
  7. Lord R

    TDV8

    F..n ta Finn som leder folk ut i fristelsen. Denne dukket plutselig opp med gåen motor, det ser vi jo på som en utfordring å ikke ett problem. Så da var det jo bare å hoppe i bilen å kjøre kun 120mil en veg for å hente galskapen. Vel hjemme tar jeg en kjapp feilsøking, det summer ned til to mulige senarioer. 1. turbohavari med fylling av intercooler som resultat.(vi vet alle hvor den olja havner når intercooleren er full. 2. Olje servicer er utført på et uavhengig "billigverksted" som helt sikkert ikke vet at her må intercooler tappes for olje ved service. Så denne motoren har blitt fylt med olje, står nå stam. Jeg kommer ikke til å oppdatere denne tråden så mye nå til på begynne med, bygger garasje/verksted nå som må bli ferdig først.
  8. Fikk disse med ved kjøp av bil, kommer ikke til å bruke de selv. Felgene er i grei stand. (se bilder) Selges for 2000,-
  9. Gammern i arbeid med bygging av garasje.
  10. Ny mere passende pris 50000
  11. Må dessverre selge bilen da det blir garasjebygging/verksted det neste året, da strekker ikke tiden til for å gi bilen den TLC den fortjener. Bilen er en "kjendis her på forumet" Den har nå rullet ca. 358000, har dessverre fått litt "stålorm" på den kjente plassen i bunn av hjulbue bak. Tenke 70000.- kanskje ville være en fornuftig pris for denne.
  12. Jeg har den, ble betydelig endring. Naboens værstasjon sluttet å ‘vekke’ bilen.
×
×
  • Opprett ny...