Gå til innhold

Neverluren

LRF Society
  • Innlegg

    2 084
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brønnøysund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Brønnøysund

Nylige profilbesøk

2 881 profilvisninger

Neverluren sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Noen som tar over? Han har vært 1. valget mitt
  2. Noen som har erfaring med å ha kjørt både all terrain og mud terrain på Defendern sin? Er det vesentlig dårligere kjørekomfort og støy på asfalt med M/T dekk?
  3. Lys i bagasjerom virker ikke. Skiftet pære og fortsatt ikke lys. Sjekket strøm, og måling viser at det er strøm. De 2 andre kupélys lyser og slukker i takt med døråpning og lukking. Er det noe jeg overser?
  4. Ja, greit med bil der hammer kan fixe tingene 😅. Men du mener jeg kunne vært mer brutal med clutch og gir for å rugget dette løs?
  5. Da har jeg kommet meg i garasjen. 2-3 kakk med gummihammer, så løsnet trommel som på forhånd stod bom fast. Ingen ulyd ved kjøring og rulling og jeg synes det er merkverdig at frost kan forårsake at ting står så fast at ikke bilen i seg selv "bryter" dette løst ved lett påstand gir/clutch.
  6. Alt fungerte da jeg parkerte ietter kjøretur i regnvær. Gikk så rett over i kuldegrader. Forøvrig 1. virkelige problem siden 2012. Utrolig stabil bil og det er dagligbil foruten akkurat nå når sønnen har kjøpt seg FL2 😅
  7. Jul nå så får ikke sett på det. Men bremser ok. Bremsepedal inne og samtidig forsiktig utslepp av clutch = bil står helt stille/full bremseeffekt. Tror det må være håndbrekket fordi bil vugger litt når jeg gir gass, men holder igjen som om brekker står på. Hvordan smører man evt opp dette systemet?
  8. Ikke rust på bremser. Mer tro på det lafterolf sier pga at håndbrekket føles, annerledes. Er litt motstand når jeg trekker det opp.
  9. Følgende akutt problem ; 1. Parkerte Defender i garasje og alt normalt 2. Brukt bil 1 gang siste 3 uker grunnet bruk av annen nyinnkjøpt LR 3. Bil ikke parkert med håndbrekk på, men umulig å å rygge eller kjøre framover. Det er framdrift /kraft, men oppfører seg om håndbrekk er på 4. Aldri skjedd før, er 10 minus ute
  10. Noen som kjenner til en Freelander 2 2008 modell som selges i Kabelvåg. Er visstnok gått i Nord hele tiden, så kanskje noen på forumet kjenner den eller har eid den. Takknemlig for tips. Hvis noen bor i nærheten hadde det vært kjekt med en avtale om prøvekjøring etc. Er på jakt etter bil til sønnen i huset.
  11. Yokohama Geolandar A/T G015 235/85R16 Noen som har erfaring med disse på Defender 110. Kjører stort sett på veier.
  12. https://www.paddockspares.com/crosslight-high-beam-auxiliary-lighting-loom.html Er dette et lysforsterkersett som tar unna belastning på lysbryter og bidrar til bedre effekt?
  13. Jeg har gode fjernlys på taket. Utfordringen er nærlys i hovedlykter. Kvalitet og pris henger sammen ja, og takk for godt og utfyllende svar.
  14. Noen erfaringer og tips/link til gode hovedlys og grei pris til Defender?
×
×
  • Opprett ny...