Gå til innhold

Nicklas

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nicklas sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Sliter med å få sentrallåsen å virke på bakluken på min Puma. Når døren er åpen fungerer det å låse og låse opp, men hvis jeg stenger luken skjer det ikke noe. Er det noen som har noen triks eller må jeg kjøpe nye deler?
  2. Har en Puma som alltid starter men ofte går litt ujevnt de første 10 sekundene når den startes kald og temp ute er under 0. Er det sjekk/bytte av glødeplugger som er det første å se på?
  3. Oppdatering: Da var lysforsterkersett fra Biltema installert og alt er i skjønneste orden. Takk for gode råd!
  4. Takk for svar! Sjekket nettopp. Har ikke rele til hovedlyktene så skal få satt det inn. Etter litt mer testing så merket jeg også lyshorn hadde sluttet å virke, men begynte å virke igjen når jeg startet bilen og spenningen går opp. Jeg ser også at lykten flimrer når langlys er slått på med motor i gang. Foreløpig hypotese at det er to grunner: 1. Dårlig kontakt når langlys er slått på i bryter for nær/langlys som gjør at spenningen blir lavere enn den burde være og at det er grunnen for at lyshorn virker men ikke langlys. Bryteren er også litt upresis, så trenger kanskje å byttes snart uansett. 2. Dårlig kontakt et sted mellom sikring og venstre hovedlykt som gjør at spenningen dropper mer enn den gjør til høyre hovedlykt. Antakelsen er at disse to faktorene til sammen gjør at spenningen dropper under startspenning for LED med langlys slått på, men at når jeg bruker lyshorn så holder seg spenningen noe høyere grunnet bedre kontakt i bryter. Det bør da kanskje holde med å sette inn lysforsterkersett og gi f i å fikse det andre... Kommer tilbake med resultat...
  5. Sliter med langlys på venstre side på min Puma 2009 SVX. Bilen har LED-hovedlykter Nærlys virker på begge sider Langlys virker kun på høyre side, unntatt når jeg bruker lyshorn, da virker begge helt fint. Sikringer er ok Etter hva jeg kan lese ut av koblingsskjema er det samme ledning til lykten etter lysbryteren (Switch-Column) uansett om langlys eller lyshorn brukes. Det er også kun en ledning til sikring 24 og 25 (hvor den deles til høyre/venstre) fra lysbryteren, så alt tilsier at dette ikke burde skje. Noen som vært borte i noe lignende og kan peke meg i riktig retning?
  6. Da ser det ut som at disse er solgt
  7. Har et sett med Mud-Terrain km3 dekk i 255/85R16 som jeg skal bytte i All Terrains. Hvis noen er på jakt etter Mud-Terrains i denne dimensjonen, ta kontakt så kan vi sikkert bli enig om noe. Skal sjekke når disse ble kjøpt, men er et år eller to. Ser ut som nye. Er i Oslo.
  8. Nicklas

    Front runner rack

    Hvis noen tilfeldigvis har et Front runner slimline rack til Defender 110 som de vurderer å selge så er jeg interessert. Enten full-size eller 3/4.
×
×
  • Opprett ny...