Gå til innhold

GoneSailing

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Florø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

GoneSailing sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Det ble til at jeg skaffet meg GAP diagnostic og kjøpte 2 "tomme"nøkler fra UK. Programmerte en av de og fikk den ekstranøkkelen jeg trengte.
  2. Veldig bra . Det var akkurat noe sånt jeg trenger :-)
  3. Jeg vil gjerne ta vedlikehold på min D4 selv. Vet at jeg skal skifte olje og filter sånn ca hver 20000, og tanmnrem ved 160000, men det er sikkert mye annet som også går inn under standard vedlikehold. Før i tiden hadde vi servicebok hvor alt dette sto. Nå ligger dette på data og er sikkert bare tilgjengelig for merkeverksteder, eller? Er det noen som har oversikt over eller har en vedlikeholdsplan for D4? I tilfelle skulle jeg gjerne fått tak i dette.
  4. Jeg falt i sjøen med nøkkelen i lommen. Har nå kun en nøkkel og det er litt skummelt. Jeg skulle gjerne fått tak i og programmert en nøkkel uten å selge skjorta hos forhandler. Noen som har tips? Et råd jeg har hørt: Ta ut batteriet så fort som mulig. legg nøkkelen i ferskvann - en god stund, tørk den godt, sett i batteriet og kanskje den er berget.
  5. Jeg falt i sjøen med nøkkelen i lommen.... Tips: ta ut batteriet med en gang og legg den i ferskvann et døgn. tørk den grundig. Da kan den våkne til live igjen Det gjorde ikke jeg og nå har jeg kun en nøkkel :-( Noen som vet hvor/hvordan jeg får tak i nøkkel uten å selge skjorta hos forhandler
×
×
  • Opprett ny...