Gå til innhold

Øivind Ø

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Øivind Ø sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Har ikke nøyaktige mål, men stolen er av typen Siesta.
  2. Byttet sikkerhetsbelte på min D3 på førerplassen. Enkelt nok med magnetstang for å hente opp bortkommen bits...
  3. Et tips som kunne spart meg for 1800 kr: Jeg fikk død kupe-vifte jeg også... fikk raskt mistanke om viftemotstanden (blower control module) takket være dette fantastiske forum. Kjøpte inn ny modul, og fikk demontert dekselet under hanskerommet for å komme til (ikke prøv å demontere hele hanskeromsluken.. det er ikke nødvendig). To deksler festet med klips må av, og så "bunnen" under hanskerommet. Problemet er at jeg ville teste om den nye modulen var årsaken til mine problemer...uten å skru unødvendig... Jeg koblet om ledningen fra den gamle modulen og over på den nye, men uten å skru ut den gamle og sette den nye skikkelig på plass... Alt fungerte i ca 1 minutt, og så helt dødt igjen... og viftemotstanden var glovarm. Ødelagt. Her kommer tipset: Viftemotstanden har noen kjøleribber (se bilder tidligere i tråden) som sikkert er beregnet å få konstant luftkjøling fra luftekanalen når den er montert. Uten denne kjølingen brennes modulen opp i løpet av noen minutter.... Dyrekjøpt lærdom, som nå forhåpentligvis kan spare andre for samme tabbe... :-) Ellers er alt sammen en enkel jobb som kan utføres ved hjelp av et kort og et lang stjernejern.. Lykke til.
  4. Jeg har en i sort. Lokalisert i Sandnes.
  5. Jeg har to brukte liggende, den venstre er hel og fin. Hva er noe sånt verdt da?
  6. Lurer på å kjøpe et brukt musikkanlegg i Porsgrunn. Sub og eske med enhet + bittesmå høyttalere. Øivind
  7. Beltet på førerstolen begynner å flise seg opp i kanten. Noen som har en link til grei forklaring på denne jobben? Delenr? D3 2005 modell. Øivind
  8. Jeg fikk også feil på tåkelysene og måtte tilbake etter å ha byttet. Skru dem av eller bytt før pkk :-)
  9. Ang den plastplaten som skjuler slepefestet. Mener det står i manualen at den platen skal fjernes som en del av forberedelsene til å kjøre offroad. ? Jeg kjører med den konstant av ? Har kjøpt sort matt skid-plate, men ikke montert enda fordi jeg vil oljebehandle den under først.
  10. Arghhh. Dette taler for gps-sporing av alle LR fans, slik at det piper når vi er i nærheten av hverandre ? Flekkerøya var fantastisk. Første, men garantert ikke siste besøk der ?
  11. Det gikk kjempefint når første skrekken hadde lagt seg hos kone/barn ? Det var en del greiner som skrapte langs sidene og over takboksen, men ingen skader skjedd på lakk eller familie ? I bunn av bakken var det noen nye hytter eller hus ja, men passerte dem fint. Trolig er det enda kjekkere å kjøre oppover (retning Kristiansand) så det blir garantert retningen neste tur ? Forøvrig er det fantastiske gamle steinbroer også der, men fikk ikke bilder av dem denne gang pga nervøsiteten i bilen... ?
×
×
  • Opprett ny...