Gå til innhold

Jan Aarskog

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jan Aarskog

  1. Takk for gode tips. Tar en tur til Tess i morgen.
  2. Skjærte ut golvet på førersiden pga rust. Skal legge inn nytt. Så ingen rør fra undersiden, hverken til bremser eller annet. Luftrørene lå imidlertid oppå rammen😡og jeg kuttet de halvveis av. Noen som vet om repsett, reparert slike slanger/rør.
  3. Takk for svar og link, det er bestilt! 😊
  4. Har kjøpt foringer på Brimmnersbro. To orginale og to oem. Alle måler 12mm i diameter. Problemet er at hullene i radiusarmene er 10mm. Har presse, men hjelper ikke. Ødela en. Har noen tips, går det å fryse de ned eller lignende. Lurer jo også på om det er feil, men alle serienummer etc stemmer.
  5. Er du der feks lørdag formiddag, eventuelt fredag? Jan
  6. Det er del nummer 3 på bilde.
  7. Hei igjen! Fått av toppen, men ser at en del, skinne som holder innerste kjede er brukket. Usikker på om det skjedde når jeg tok av, men tror egentlig ikke det. Uansett, den satt jo igjen når vi tok av ute hos deg og lurer på om du har bilen mm ennå. Mener det bare er en mutter 10mm for å ta den løs, verste fall må frontlokket av, men det er jo ikke mye det heller. Skal prøver sette inn bilder.
  8. Flott, da kommer jeg på søndagen i mellom 12 og 13 om det er greit. Jan
  9. Høres bra ut. Jeg har mulighet til å komme ut der neste lørdag eller søndag. (13-14. mai)Da får jeg tatt av toppen på min egen, sikrer at jeg tar med rett verktøy etc da. Er det en av de dagene som passer?
  10. Hei! Ja det går bra. Bor rett ved Fyllingsdalen, sådan komme utover på kveldstid og enkelte formiddager.
  11. Ønsker å kjøpe sylinder topp til p38 diesel
  12. Er det noen som vet om hvor jeg kan få tak gjengeinnsats til injektor som passer i RR P38. Får ikke tett pg ødelagte gjenger. Vil frese ut og gjenge opp igjen.
  13. Hei! Har du sylinder topp med eller uten injektorer?
  14. Flyttet lokket maks bakover, fikk frem diesel - men ikke start. Løsnet litt og ga denet lite kakk gummihammer. Startet som en kule
  15. Det er 2,5 diesel på en Range Rover P38 ja og Bosch diesel pumpe. FIP fuel injection pump. Var redd det med merket som du skriver Eriksen. Jeg satt uheldigvis og ganske skjødesløs ikke merke når jeg demonterte. Det er vel det nederste som må være helt presist, der det går en aksling ned som treffer/kontakter langsgående aksling. Ser at der er avlange hull for justering. Noen som vet hvordan jeg kommer i mål her, er det bare å prøve å feile?
  16. Skiftet to pakninger, lokk og under der, og monterte tilbake. Kommer ikke diesel til dysene. Prøvd å fylle pumpen ved å suge frem diesel fra returslangen uten resultat. Ser noen skriver at lokket kan settes litt frem og tilbake, men vet ikke om det hjelper. Var forsiktig når jeg monterte og pinnen ned gikk inn i aksling i nederste lokk. Er det noen som vet hvordan jeg får luftet dette, få frem diesel?
  17. Takk for tipset, fant det med en gang no og e bestilt
  18. Er det noen som vet hvor jeg får kjøpt pakningssett til høytrykksspumpen. Lekker mellom dekslene. Har søkt i flere av nettbutikkene i England og rundt om, men finner ingen som har dem. Noen som vet?
  19. Hei! Ser du hadde nye pakninger på dieselpumpen. Har lekk på min og forsøkt finne ut hvem som selger slike pakninger. Kan jeg få spørre hvor du fikk tak i slike pakninger?
  20. Har en ekstra motor som jeg vil selge. Enten bare blokk eller motor med dieselpumpe, starter, osv ligger også på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=264072810
  21. Har en 2,5 diesel tilsalgs. Enten bare blokken eller med alt. Se gjerne annonse på Finn også. https://www.finn.no/mine-annonser/detaljer?adId=264072810
  22. Har en 2,5 diesel stående, https://www.finn.no/mine-annonser/detaljer?adId=264072810
  23. Er det en slik du mener. Lekker ikke lenger ut diesel, men har store problem med å starte enten den er kald eller varm. Har hatt mistanke om at det er noe med dieselpumpen, men dette høres jo fornuftig ut, at det suges inn luft et sted. Må kinne og kinne startmotor flere ganger før den starter. Tilbakeslagsventil (okonomi-deler.no)
  24. Det er sylinderen med injector med føler. Er usikker på om det kommer fra sylinder, fra slangen eller midt mellom. Det går jo an å splitte de. Prøver med nye slanger fra Lrdanmark. Vet det kan komme opp ved sensorledningen.
×
×
  • Opprett ny...